2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@curlygirl Haha ay o benim buralarda takıldığımı hiiç bilmiyo ama bende siz gibi BDV den çoke tkilenip arada arıza çıkarıyorum. Bi ara bunalıma girmiliğim bile var :KK70: Kimle ne konuşuyosun da böyle şeyler çıkardın sen diye kızıyodu benimki de:d
aynen benide bilmiyor bdv beter bişey yani bi kalıyosun orda psikoloji alt üst akşam gidince sarıyorum bana delirdin mi sen kurup kurup geliyosun diyor:KK70::KK70:

ynen benide bilmiyor bdv beter bişey yani bi kalıyosun orda psikoloji alt üst akşam gidince sarıyorum bana delirdin mi sen kurup kurup geliyosun diyor:KK70::KK70:
Hahaha psikolojinin tabanında neler yattığını bilseler garipler :D
Amaan ne garibi boşver çeksinler azcık :D

Haha süpersin. Adama serenat yaptıracan en sonunda. :KK70:
yapsın hayır demem de beşinci kata yeişmez onun seranatı zaten bi kere yine kavga ettik akşam gelmiş camın önüne saçlarını uzat diyor şirinlik yapacak güya ben sinirden çatlıyorum bende dedim ki pabuç kadar dilin var kesin yetişir beşinci kata sen uzatta cık dedim kala kaldı:KK70::KK70::KK70:

yapsın hayır demem de beşinci kata yeişmez onun seranatı zaten bi kere yine kavga ettik akşam gelmiş camın önüne saçlarını uzat diyor şirinlik yapacak güya ben sinirden çatlıyorum bende dedim ki pabuç kadar dilin var kesin yetişir beşinci kata sen uzatta cık dedim kala kaldı:KK70::KK70::KK70:
Hahah gülmekten ölebilirim :D
Nasıl bi cümledir o yaa nerden buldunnn, helal vallaa :D

bu erkekler gercekten ilginç yani 2 kişilik tabak nedir pes son nokta:KK70::KK70::KK70:
Ay yok kııız. iki kişiyiz ya 6 kişilik yetermiş diyo işte. Günlükse madem yeetrmiş. O zaman misafir için olanlara naden o akdar para vermişim. Tozlanıp durcakmış. Mışmış da mışmış yanii

N Nyks01 Hee bak bu arada . Öğendiğim bişey var kii ilişkimizin selameti için bazı küçük beyazz ötrsi yalanlar söylemek gibi haha :KK70:
Yalan dediysem öyle kötü bişey değil. Örnek evrdiğim tabaklar var ya. Onları ben toplam 260 hatta 280 e aldım ama ona ne dedim. Ayy aşkıım baktığımız tabaklar var ya nette gördüm 90 a inmiş aliym bence hemen :KK70:
Ona bile laf söyledi gerçi ama. Neyse baya düşmüş illa onu alcaksan al napim dedi.
Aman kendim alıcam nasılsa bişey olmaz :KK70:
ya bazen gerekiyor ama ben lanet çenemi tutamıyorum sonra kaçıyor burayıda kaçıracağım diye korkmadı değil pek bi çekiştirdik

Ay yok kııız. iki kişiyiz ya 6 kişilik yetermiş diyo işte. Günlükse madem yeetrmiş. O zaman misafir için olanlara naden o akdar para vermişim. Tozlanıp durcakmış. Mışmış da mışmış yanii
ama benimki biraz daha iyidir geçen gitmiş avizeler bakmış cok pahalı ama sen ne dersen o dedi saşırdım

canım ya bak biz çözdük bu durumu, aralıksız 1 saat konuştum çünkü :KK53: ne kadar bir gelinlikten söz ediyorsun mesela?
2950 o_O ama belki diktirip daha ucuza kapatabilirim yani hemen hevesimi tıkamasına gerek yoktu. hatta istersen düğünden sonra satabilirim de dedim daha ne yapayım ki ?
merhaba yeniden o kadar cok iş vardı ki dısardaydım bakamadım yine karısmıs mı ne ortalık biraz sabahtan beri yağmur var burada akşam için bulusalım gelmezsen ofisin önünde bekleyeceğim çıkarsan evin önünde yakalarım bu kez diyor ekşin dolu bir akşam olacak
Kız sen naptın adamı öyle valla suçluyken acımaya başladık biz bile :D ama vallahi helal olsun sana
ben diyorum pahalıysa çıplak gelebilrim düğüne diye ters ters bakıyor ban a:KK70:
katil edicen adamı :D
Kuzuuu yerim senii! :)
Hiçte bile öyle yapmicam almicam demek yok. Ohoo ona kalsa hiçbirimiz bişeye dokunmayız burda zaten. En akrışmayanının bile söyenmiş iki kelimesi vardır en az :)
Anlamıyolar kiii. Öyle de geç.
Bi tabak modeli için ne kadar ilgi, gösterip lüzumlu görmesini bekleyebilirz ki örneğin. Ama bizim için asla öyle değil. Ben de aldığım her parçayı tek tek özenle alıyorum. Hepsini çok beğenmiş olmak istiyorum. Çünkü sadece ihtiyaç değil onlar benim için, hepsi özel. İğnesinden ipliğine kadar hem de.
Bak şöyle söyleyim benim nişanlım anlar aslında bu hallerden. Yani gelinliğim için bile heveslenir. Söylediğimde ilgilenir. Benden daha çok beyaz eşya bilmem ne araştırmışlığı da vardır yeri gelir.
Ama sor ona yine de neden 50-60 tl lik tabak dururken 130 a aldım. Neden herşeyin en pahalısı. Neden karar veremiyorum bıdıbıdı söylenir.
Bak bende az dolu değilmişim anlayışlı sayılabilecek bi insana bile.
Ama hiiiç umrusama. Orası senin evin. O ciciler de seninnn :) O yüzden biz burda paylaşır beğenir sever alırız. Ne gerek varmış falan yok burda :)
Bakalım bi sinirim geçsin de
ay canım kusura bakma lütfen ama gülesim geldi.annesiyle bi konuşsun o bence.ya da sen bi söyle annesine yemek takımını gereksiz bulduğunu.erkekler işte canım anlamazlar böyle şeylerden.ne zamanki önüne koycak tabak bulamaz o zaman dank eder
Anneleri karıştımaya karşıydım ama şansını zorluyor :KK11:
N Nyks01 Hee bak bu arada . Öğendiğim bişey var kii ilişkimizin selameti için bazı küçük beyazz ötrsi yalanlar söylemek gibi haha :KK70:
Yalan dediysem öyle kötü bişey değil. Örnek evrdiğim tabaklar var ya. Onları ben toplam 260 hatta 280 e aldım ama ona ne dedim. Ayy aşkıım baktığımız tabaklar var ya nette gördüm 90 a inmiş aliym bence hemen :KK70:
Ona bile laf söyledi gerçi ama. Neyse baya düşmüş illa onu alcaksan al napim dedi.
Aman kendim alıcam nasılsa bişey olmaz :KK70:
Eğer şu gurur meselesini kapatıp yeniden heves edersem bu taktiği uygularım ama keçi inadım tuttu şu anda almam dedim almam. Dokunmam artık bişeye. Sonradan hepsi birden peşin peşin ona patlarsa da bilemem kendi kaşındı.
N Nyks01 kuzucuk biraz okudum ne oldu sana yetişemedimde iş güç maşallah sizinde çene düşmüş:):)

@curlygirl Haha ay o benim buralarda takıldığımı hiiç bilmiyo ama bende siz gibi BDV den çoke tkilenip arada arıza çıkarıyorum. Bi ara bunalıma girmiliğim bile var :KK70: Kimle ne konuşuyosun da böyle şeyler çıkardın sen diye kızıyodu benimki de:d

İtiraf ediyorum bazen bende buradan çok etkileniyorum, yani bu topikten değil..BDV'den :KK55: hemen anlıyor zaten, okuma şu kadınlar kulubünü hep gelip sinirini benden çıkartıyorsun diyor :cool:
Kızlar bu bdv bende tam tersi etki yapıyor ya :D Ben orda yazılanları okuyorum mesela bazıları aşırı fevri cevaplar veriyor bir dakika ya ne kadar yıkıcıyız diyip silkeleniyorum. Hatta vakti zamanında nişan öncesi biz ayrılıyorduk neredeyse, ben de oraya bir konu açayım dedim ve o günden sonra ben eski ben değilim :D Demedikleri kalmadı bana sen evlenince kesin şiddet de görürsün para da vermez seni de çalıştırmaz vs. Bir şey de anlatmadım biliyor musunuz? Sadece üzgün olduğumu, sorunun da sevgilim olduğunu söylemiştim sanırım. Bana öyle yorumlar geldikçe dedim ki bu insanlar bence bana durumun bu kadar da mühim olmadığını göstermeye çalışıyorlar, hem de kafam dağılıyor. Yorumların gerçeklikten uzak olması hem eğlendirdi hem halime şükrettirdi.

2950 o_O ama belki diktirip daha ucuza kapatabilirim yani hemen hevesimi tıkamasına gerek yoktu. hatta istersen düğünden sonra satabilirim de dedim daha ne yapayım ki ?

Kız sen naptın adamı öyle valla suçluyken acımaya başladık biz bile :KK70: ama vallahi helal olsun sana

katil edicen adamı :KK70:

Bakalım bi sinirim geçsin de

Anneleri karıştımaya karşıydım ama şansını zorluyor :KK11:

Eğer şu gurur meselesini kapatıp yeniden heves edersem bu taktiği uygularım ama keçi inadım tuttu şu anda almam dedim almam. Dokunmam artık bişeye. Sonradan hepsi birden peşin peşin ona patlarsa da bilemem kendi kaşındı.

Kızlar bu bdv bende tam tersi etki yapıyor ya :KK70: Ben orda yazılanları okuyorum mesela bazıları aşırı fevri cevaplar veriyor bir dakika ya ne kadar yıkıcıyız diyip silkeleniyorum. Hatta vakti zamanında nişan öncesi biz ayrılıyorduk neredeyse, ben de oraya bir konu açayım dedim ve o günden sonra ben eski ben değilim :KK70: Demedikleri kalmadı bana sen evlenince kesin şiddet de görürsün para da vermez seni de çalıştırmaz vs. Bir şey de anlatmadım biliyor musunuz? Sadece üzgün olduğumu, sorunun da sevgilim olduğunu söylemiştim sanırım. Bana öyle yorumlar geldikçe dedim ki bu insanlar bence bana durumun bu kadar da mühim olmadığını göstermeye çalışıyorlar, hem de kafam dağılıyor. Yorumların gerçeklikten uzak olması hem eğlendirdi hem halime şükrettirdi.
iyi oldu ona boşver arada bir iyi olayım ki kıymet bilsin hep iyi olursam anlamaz:KK70::KK70::KK70:

Haha düşüncesiz iştee.
Bi de iftira atıyo ben yıkamamak için yapıyomuşum cık cık cık :KK70: Olacak iş değil :KK70:
Niye yıkayınca 12 taneyi birden yıkamıycak mıyız sonuçta :KK69:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Çok fenasın ya ölücem gülmekten

Back
X