• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın bebişleeeer :KK68:
Günaydın kızlarr. Ben dün dayanamadımm ve alışveriş yaptım :rolleyes: Kargoyu heyecanla beklemedeyim. Hem de Yarı fiyatından bile düşük fiyata aldım :KK76: n11i sevdim
Ay ne tatlılar yahu! Güle güle kullan kuzum. Ayrıcaaa N11 candır! :KK9::KK6:

iyi yapmışsın kuzu gerçekten çok iyi oluyo fiyatlar :) kargoda çabuk oluyo genelde güle güle kullan
Evet taa İzmir'den gelecek :P Ama bugün kargoya verirler zaten mağaza da çok ilgili yanlış adrese istemişim hemen düzelttiler.
yaa bunlar çoook tatlıymış bayıldım.gözüme kestirdiğim seramik tencereler var ama bunlarda çok güzelmiş
Ayy ben de görür görmez vuruldum. Kendi mağazasında 380tl diyodu dedim ben bunu ucuza bulmazsam gözüm açık giderim. n11den 190a aldım. Tabi dün 150 tl üzerine indirim vardı onun da katkısı var :) Ayrıca bunun fuşya rengi de var canım onu daha çok sevebilirsin. Benim pembeyle pek aram olmamasına rağmen çok beğendim arada onu mu alsam diye çelişkide kaldım sen düşün :D
Günaydın bebişleeeer :KK68:

Ay ne tatlılar yahu! Güle güle kullan kuzum. Ayrıcaaa N11 candır! :KK9::KK6:
Ay teşekkür ederim ben de görür görmez vuruldum ve aldımm :)

Bu da diğer rengi :)

Eklentiler

• emsan-elma-tencere.webp
    emsan-elma-tencere.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ya benim bi sıkıntım var. Biz nişanlandığımızdan beri bir gün olsun ailemi aramadı nişanlım. Benim kendi ailesiyle içli dışlı olmamı istiyor tamam ben de bunu isterim ama o resmen yabancı gibi. Babam tanımak istiyor onu ama ondan tek adım bile yok. Nişan öncesi bir kez gelmişliği var tanışmaya onu da olay yaptı sanki görevi değilmiş gibi. Bu çok koyuyor bana. Ben ailemle iyi anlaşsın çok istiyorum onlar benim için çok değerli. Ama konusunu açtırtmıyor da. Babam arasın konuşsun hal hatır sorsun diye bekliyor çok iyi biliyorum. Ben de içten içe üzülüyorum hep böyle. Yazayım rahatlayayım dedim işte.

Kızlar ya benim bi sıkıntım var. Biz nişanlandığımızdan beri bir gün olsun ailemi aramadı nişanlım. Benim kendi ailesiyle içli dışlı olmamı istiyor tamam ben de bunu isterim ama o resmen yabancı gibi. Babam tanımak istiyor onu ama ondan tek adım bile yok. Nişan öncesi bir kez gelmişliği var tanışmaya onu da olay yaptı sanki görevi değilmiş gibi. Bu çok koyuyor bana. Ben ailemle iyi anlaşsın çok istiyorum onlar benim için çok değerli. Ama konusunu açtırtmıyor da. Babam arasın konuşsun hal hatır sorsun diye bekliyor çok iyi biliyorum. Ben de içten içe üzülüyorum hep böyle. Yazayım rahatlayayım dedim işte.

haklısın canım.babanın aramanı beklediğini söylesen aramasını istesen olmaz mı.sonrasında alışır kendisi arar.benim her cuma aramamı istiyo sözlüm.önceleri aramıyodum o zorla ararıyodu.şimdi o söylemeden arıyorum nasılsa aramamı ister diye.zor bişeg değilki nasılsınız iyimisiniz diye konuşuyoruz sadece.o da benim kadar sık değil ama arada bi babamın iş yerine gidip oturuyo 5 dk çay içip çıkıyo.yada senden aramanı ailesiyle konuşmanı istediğinde söyleyebilirsin sende babamı ara o zaman diye.

Canım ya, o nasıl senden bekliyorsa sende ondan bekleyeceksin çok haklısın ..
Ama bi zorlama gibi görmemesi lazım bunu tabi. Anlatsan güzelce "babam bekler, arasan bi hatrını bile sorsan ne kadar mutlu olur"falan diye. Bence anlar abes bi durum değil ki bu. Emrivaki gibi olmadığında yapar diye düşündüm ama..

Nişanlının ailene uzak durup ama senin ailene sıcak davranmanı istemesinin normal olmadığını söyle. Hatta sen böyle yaptıkca ben senin ailene uzak duruyorum de sonuçta ondan hareket görmessen sende bi süre sonra uzaklaşırsın herkesin ailesi kendisine değerlidir.

haklısın canım.babanın aramanı beklediğini söylesen aramasını istesen olmaz mı.sonrasında alışır kendisi arar.benim her cuma aramamı istiyo sözlüm.önceleri aramıyodum o zorla ararıyodu.şimdi o söylemeden arıyorum nasılsa aramamı ister diye.zor bişeg değilki nasılsınız iyimisiniz diye konuşuyoruz sadece.o da benim kadar sık değil ama arada bi babamın iş yerine gidip oturuyo 5 dk çay içip çıkıyo.yada senden aramanı ailesiyle konuşmanı istediğinde söyleyebilirsin sende babamı ara o zaman diye.
Söyledim beklediklerini de kendi kendine sorun çıkarıyor işte istemediklerini zannediyor. Tartışıyoruz aramasını istediğimde, ben ailene hiç saygısızlık etmedim ama benden de fazlasını bekleme artık dedim, içimden gelemiyr çünkü. Benim annem babam üvey muamelesi görsün ama ben her hafta onlara gideyim ya da arayayım hiç öyle olmuyor, aileme haksızlık diyorum ve aramıyorum uzun süredir.

çoook güzel ya bievinkiyle bunun arasında kaldım ikisi de çok güzel :) güle güle kyllan canım :)
O nasıl canım. Ben bundan sonra hiçbir şey beğenemedim. Bir de alacaksan kesin n11den al kazık yeme hiç.
Canım ya, o nasıl senden bekliyorsa sende ondan bekleyeceksin çok haklısın ..
Ama bi zorlama gibi görmemesi lazım bunu tabi. Anlatsan güzelce "babam bekler, arasan bi hatrını bile sorsan ne kadar mutlu olur"falan diye. Bence anlar abes bi durum değil ki bu. Emrivaki gibi olmadığında yapar diye düşündüm ama..
Anlattım canım ama niye bilmiyorum işte takıldı kaldı. Çözüm bulamadığım için dertlendim yazayım dedim :( İleride yakın oluruz zaten evlenince diyor ama babamın da böyle içine sinmiyor haklı olarak. Nişanlılığın bi resmiyet olduğunu anlayamadı :/
Nişanlının ailene uzak durup ama senin ailene sıcak davranmanı istemesinin normal olmadığını söyle. Hatta sen böyle yaptıkca ben senin ailene uzak duruyorum de sonuçta ondan hareket görmessen sende bi süre sonra uzaklaşırsın herkesin ailesi kendisine değerlidir.
Haklısın canım hepsini söyledim ama inat işte çare etmedi ben de üzülmekle kalıyorum sadece

Back
X