• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O nasıl canım. Ben bundan sonra hiçbir şey beğenemedim. Bir de alacaksan kesin n11den al kazık yeme hiç.

Anlattım canım ama niye bilmiyorum işte takıldı kaldı. Çözüm bulamadığım için dertlendim yazayım dedim :KK43: İleride yakın oluruz zaten evlenince diyor ama babamın da böyle içine sinmiyor haklı olarak. Nişanlılığın bi resmiyet olduğunu anlayamadı :/

Haklısın canım hepsini söyledim ama inat işte çare etmedi ben de üzülmekle kalıyorum sadece

bunlar cankm ekledim bak.bi tane sığ bi tane derin alıcam.derin olanı şu pembeyi düşünüyorum ama sığ olanı mavi mi pembe mi alsam acaba bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 48
bunlar cankm ekledim bak.bi tane sığ bi tane derin alıcam.derin olanı şu pembeyi düşünüyorum ama sığ olanı mavi mi pembe mi alsam acaba bilemedim
Tamam bildim ben bunları :) Ben de bunu çok beğenmiştim bir de. Ama dediğim gibi emsanı gördüm vazgeçtim. Bir de bunların da fiyatlar çok uçuk. İyi araştır al derim. Genelde n11de çok çok ucuza bulunuyor piyasaya göre

Eklentiler

• KARACA RAINBOW 7 PR RENKLİ ALUM.TENC SET-400x400.webp
    KARACA RAINBOW 7 PR RENKLİ ALUM.TENC SET-400x400.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 45
Tamam bildim ben bunları :) Ben de bunu çok beğenmiştim bir de. Ama dediğim gibi emsanı gördüm vazgeçtim. Bir de bunların da fiyatlar çok uçuk. İyi araştır al derim. Genelde n11de çok çok ucuza bulunuyor piyasaya göre

bende ordan alıyorum zaten canım.200küsür liralık şey alıcam 5 tl indirim çeki veriyo.yeni üyelik alsam daha fazla yaparmı acaba :(

bende ordan alıyorum zaten canım.200küsür liralık şey alıcam 5 tl indirim çeki veriyo.yeni üyelik alsam daha fazla yaparmı acaba :KK43:
Canım yeni üyelik de 100 tl üstüne 11 tl veriyo şuan 3 tane ayrı ayrı ayın 12sine kadar.
Eğer iki ayrı tencerede 100 üzerindeyse ayrı ayrı sipariş ver 22 tl olsun :)
Ay ne üçkağıtçıymışım ben de he :KK70: :KK70:

Merhaba kizlaarr beni de alin araniza :) kisaca kendimden bahsedeyim adim Ela ankarada yasiyorum 27 yasindayim ingilizce ogretmeniyim tanisma tarihimiz 18.03.2008 nisan tarihimiz 09.11.2014 nikah tarihimiz 04.02.2015 dugun tarihimizde 31.07.2015 :) insallah :)

Canım yeni üyelik de 100 tl üstüne 11 tl veriyo şuan 3 tane ayrı ayrı ayın 12sine kadar.
Eğer iki ayrı tencerede 100 üzerindeyse ayrı ayrı sipariş ver 22 tl olsun :)
Ay ne üçkağıtçıymışım ben de he :KK70: :KK70:

öyle yapıyım o zaman :KK70:bende baktım hep kazıklanıyorum üçkağıtçılığa sardım artık :KK70:

Merhaba kizlaarr beni de alin araniza :) kisaca kendimden bahsedeyim adim Ela ankarada yasiyorum 27 yasindayim ingilizce ogretmeniyim tanisma tarihimiz 18.03.2008 nisan tarihimiz 09.11.2014 nikah tarihimiz 04.02.2015 dugun tarihimizde 31.07.2015 :) insallah :)
merhaba ela hoşgeldin bende ankaradayım

meraba hoşgeldin :) bende ankaradan :)

kıslaar merhaba
ben de sanırım 2016 gibi
içime öyle doğuyor ama kader kısmet tabi :KK53::KK53:

hoşgeldin içime doğuyor derken yok mu aday:KK70::KK70:
hehehe aday var da güya para biriktirelim diyoruz 2017 yi bulcak gibi de işe gircez vs derken
ama nedense bence biz bi yol bulup 2016 da evlencez gibime geliyor ahahaha
komik oldu ama:D

Yaa ne tatlıymış bunlaar, bayıldııım . Ama neden benimki 3 lira da pahalı ya hahaha :KK70:
Hoşgeldin canım :)
Burada Ankaralıdan bol bişey yok , ne şanslısınııız :)
öyle yapıyım o zaman :KK70:bende baktım hep kazıklanıyorum üçkağıtçılığa sardım artık :KK70:
Haha yap yap tabi , gözümüzü açmalıyız artık :D :D

Yaa ne tatlıymış bunlaar, bayıldııım . Ama neden benimki 3 lira da pahalı ya hahaha :KK70:

Hoşgeldin canım :)
Burada Ankaralıdan bol bişey yok , ne şanslısınııız :)

Haha yap yap tabi , gözümüzü açmalıyız artık :KK70: :KK70:
sana torpil geçmişler kuzu bakmışlar bunu nasılsa nişanlısı evede taşır o yüzden 3 lira fazla yazmışlar:)

Hoşbuulduum ehehe teşekkür ederim evet hayırlı şekilde tez zmaanda olsun inşallah hepimizinki :KK49::KK49:

Back
X