• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canim benim.ailene zamanla alisir.bizim safda ancak alisti:KK8:
zeroglu sevdicek geldimi.gozun aydin:confused:
ankara kara kis kapida desenize kizlar:KK17::KK17:
6 senede alışamadı ne zaman alışacaksa artık :D
Ay kuzu ya ne tatlı bunlaaaar :KK43:

Bişey diyebilirmiyiimm.
Buna vurulduum!!! İnanılmaz beğendim nasıl anlatsam yaaa :KK70:
Ama 2 tane alsam 170 lira çok pahalısınız yaaa poff :cry:
Yaa çok zarif değil mi :) Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Boğmaz ama zarif bi ışıltı verir

6 senede alışamadı ne zaman alışacaksa artık :KK70:

Yaa çok zarif değil mi :) Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Boğmaz ama zarif bi ışıltı verir
Çokkk zariff. Yani bişeyi bu kadar beğenebilirdim ancaa!
Işıltısını yerim onun yaa :D
İmkansız bir aşk mı acaba benimki yaa, çok istedim onuuuuu

Hoşgeldin aramızaa :) Gerçi evli bir hatunmuşsun sen :p Hayırlı olsun şimdiden

Merhaba ben de 2016 geliniyim :)

Ya yemin ediyorum ölücem gülmekten delirdi bu iyice :KK70: Heyecan kafaya vurdu galiba :KK70::KK70::KK70: İyi sandalyeden geriye yuvarlanmadım :KK70:

Ahashahh bi bomba daha :KK70::KK70::KK70::KK70:

Off evet ben de hayal ederdim hep bunu ama yok anacım kıyamam o paraya yazık günah bütün maaşı ona mı bayılalım :KK70: Ayrıca kavanozu aklıma sokmayaydın iyiydi :KK11:

Bana sormadın ama üstüme alınayım ayrı ayrı almışken farklı iki renk olsun bari :) Hepsi güzel çünkü
hahah gitti kafa kavonoz çok güzel iyi oldu aklına girdiği beynimi kemirdi benim

İtiraf ediyorum bende dayanamadım bişeyler aldım :( almicaktım ama söz vermiştim kendime

Ay kızlar kabul gibi bi mesaj aldım şuan yıkıldım :D
Limitim 5000 TL olacakmış, bu ben yandım demek :D

Ayy hepsi çok güzelmiş kuzum ya, gelir tabiki hiçbiyere gidemezler merak etmee :)
Güle güle kullan şimdiden. Ben de az meraklı değilim gelince canlı foto isterim :D

aynen görünce saldırdım hemen kesinlikle mavi diyorum kavonozu almam gerek dellirdim
annem aradı bişey işstiyo msuun yapayım mı diye:)
Mavi kavanoz al bana annee çok kötüyüm deseydin hahaha :D

Zaman daraldı tabiii dimiii :)

Back
X