• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedi :KK57: müzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada :KK70: sonra başka bir yer buldum sahilde çay bahçesi daha içime sindi en azından yeri ferah burası sadece mekan 2 garson ve müzik isstemini veriyor müzikleri sen çalışıyorsun çerezi falan ben getiriyorum 1000 tl dedi nasıl sizce fiyatHoppa
daha iyi en azından 2 garson yetmeyebilir ama 50tl ye bu işi yapanlar var ekstra ayarlayabilirsin

Günaydın kuzulaaaarr!
@Conchiglia kuzu hangimizin uykusu yok ki aah ahh :KK70:
Ay ama yarın 23 Nisaaan tatillerden ne haber? :KK70:
Konuşucam ya bakalım hiç ses yok gideyim bi sorayım :D
Çok saçma yaaa sinir oluyorum!
Ben henüz bi açıklama alamadım, bilmiyorum .
Ama vermesi gerek! Çok bel bağladım ben 23 Nisana yaaa . Bi de Perşembe sendromum var malum :KK70:
Ay yine çıktı bu sendrom :D Sesli güldüm :D
bize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ohh gözün aydıın :KK76:
el deliye biz akıllıya:KK70::KK70:
Bunu niyeyse hep aynı kişiye söylüyoruz :D
ben resmi kurumda çalıştığım için her tatilden faydalanıyorum çok şükür :)
Ballısın vallahi :D
benim şef gözümün içine bakıyor ya adam devamlı sıkı giyin, yarın yağmur var şemsiye al diyor :KK53:
Şakacı şey diyeydin :KK47:
:KK70: 23 nisan şarkıları aç olmassa bi hatırlasın :KK70:
Ay demeyin şöyle şeyler harbiden yapacak bak :D Ahahah süper fikir :D
Oyy o daha beter tabiii

Hahaha şef korku içinde :KK70:

Ayy Perşembe çalışmıyor olmanın +1 iyi yanı daha vardı ki o da A101 cicilerine bakabilmek haha :KK70:
LAkin ben ordan şimdiye kadar bişey alamadım.
Bu hafta da kayda değer bişey yokmuş! Otur ağlaa. Güveç mi alsam acaba :KK70: :KK70:
Hehh diyordum bakalım ne zaman alışverişe bağlanıcaz :D
Hahaha buna bayıldııımm :KK70:
Şiirler okurum bi yandan da odasının önünden geçerken :KK70:
Sevinin küçükler, Övünün büyükler, 23 Nisan kutlu olsunn!! :KK70: :KK70: :KK70:
Demedim mi yapar diye :D Kendi versiyonunda geliştirdi durumu bi de :D:D:D

Oyy o daha beter tabiii

Ayy Perşembe çalışmıyor olmanın +1 iyi yanı daha vardı ki o da A101 cicilerine bakabilmek haha :KK70:
Bu hafta da kayda değer bişey yokmuş! Otur ağlaa. Güveç mi alsam acaba :KK70: :KK70:
Çok şeker pankek tavası gelcek hemde kalplii gözüme onu kestirdim :D

daha iyi en azından 2 garson yetmeyebilir ama 50tl ye bu işi yapanlar var ekstra ayarlayabilirsin
canım aslıdna ben garon bile istemiyorum. kınada çünkü sadece çerez ve meyve suyu dağıtıcam.e onlarıda arkadşlarım yapar. arkadaşların kınasında öyle yapmıştık. oyüzden sadeec mekan bile yeter bana.

hahah bu fikiri çok sevdim bende mi açsam
yada tarkanın küstürsün canımdan bezdirdin insafa gel yeter diye başlayan şarkıyı buraya kadar dinletip kapatsam işe yarar mı
:D bizde işe yaramaz şarkı bizim tatil olmicağı net zaten kuzu :D

Konuşucam ya bakalım hiç ses yok gideyim bi sorayım :KK70:

Ay yine çıktı bu sendrom :KK70: Sesli güldüm :KK70:

Bunu niyeyse hep aynı kişiye söylüyoruz :KK70:

Ballısın vallahi :KK70:

Ay demeyin şöyle şeyler harbiden yapacak bak :KK70: Ahahah süper fikir :KK70:

Hehh diyordum bakalım ne zaman alışverişe bağlanıcaz :KK70:

Demedim mi yapar diye :KK70: Kendi versiyonunda geliştirdi durumu bi de :KK70::KK70::KK70:
Hahaha bak yaa bana ettiği laflara bakk şununnn :D
Ayrıca o deliye hasret olan kimse çıksın ortaya , o eli ben çok merak ediyorum.
Hem bi tanışmış oluruz o da rahat eder hahaha :D
Git de sor yaa belirsizlikle yaşanmıyo biliyosun :D

kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedi :KK57: müzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada :KK70: sonra başka bir yer buldum sahilde çay bahçesi daha içime sindi en azından yeri ferah burası sadece mekan 2 garson ve müzik isstemini veriyor müzikleri sen çalışıyorsun çerezi falan ben getiriyorum 1000 tl dedi nasıl sizce fiyatHoppa
Gayet normal bence onun altında bi yer bulamazsın canım bence kaçırma :) kamera falan yokmu ?

Aman kuru kuru mekanlara bu fiyatları veriyorlar sinir oluyorum. Sen bütçene göre hareket et araştırmaya devam et bence

merhabalar kızlar bende 3 ekim 2015 de düğünüm var :) ama balayı konusunda bir şey bulamıyorum gittğiniz güzel yerleri söylermisin ? ben gezilecek bir yer olsun ve kalacağımız yer sessiz olsun istiyorum. çok kalabalık olmasın gürültülü.

Merhaba kesinlikle fethiyeyi öneririm gezilecek çok fazla yer var

beni galeyana getiriyosun heyyy şimdi sayacağım hepsine :)
şaka bi yana ne iş yapıyosun canım

Aman canım sakin :KK45: Grafikerim ben :KK6:

Konuşucam ya bakalım hiç ses yok gideyim bi sorayım :KK70:

Ay yine çıktı bu sendrom :KK70: Sesli güldüm :KK70:

Bunu niyeyse hep aynı kişiye söylüyoruz :KK70:

Ballısın vallahi :KK70:

Ay demeyin şöyle şeyler harbiden yapacak bak :KK70: Ahahah süper fikir :KK70:

Hehh diyordum bakalım ne zaman alışverişe bağlanıcaz :KK70:

Demedim mi yapar diye :KK70: Kendi versiyonunda geliştirdi durumu bi de :KK70::KK70::KK70:
Bence sende öncesinde bi şarkı aç hatırlat :D

Kuzu bence de yeri beğendindiysen gayet iyi. Biliyosun benimki de o fiyata geldi. Çerez vs gibi şeyleri ben de kendim götürücem yani.
Eğer mekan içine sindiyse anlaş derim

Oyy o daha beter tabiii

bende henüz bir şey alamadım oradan, ne zaman gitsem yağmalanmış oluyorlar :)

merhabalar kızlar bende 3 ekim 2015 de düğünüm var :) ama balayı konusunda bir şey bulamıyorum gittğiniz güzel yerleri söylermisin ? ben gezilecek bir yer olsun ve kalacağımız yer sessiz olsun istiyorum. çok kalabalık olmasın gürültülü.
Merhaba canım, hoşgeldin.
Ben de o mantıkla hareket ettiğim için Fethiyeyi seçtim.
Gezmek istiyordum çünkü.. Gittiğimizde bi araç kiralayıp her tarafı gezeceğiz İnşallah :)

bence çok iyi fiyat canım kaçırma derim , ben kına ayrı yapmayacağım için normal düğün mekan parası vericem içime oturdu vallahi ya

Back
X