- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
beni galeyana getiriyosun heyyy şimdi sayacağım hepsine :)Şükret haline yasak masak çalışıyoruz valla kahrolsun kapitalizm![]()
şaka bi yana ne iş yapıyosun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni galeyana getiriyosun heyyy şimdi sayacağım hepsine :)Şükret haline yasak masak çalışıyoruz valla kahrolsun kapitalizm![]()
daha iyi en azından 2 garson yetmeyebilir ama 50tl ye bu işi yapanlar var ekstra ayarlayabilirsinkızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedimüzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada
sonra başka bir yer buldum sahilde çay bahçesi daha içime sindi en azından yeri ferah burası sadece mekan 2 garson ve müzik isstemini veriyor müzikleri sen çalışıyorsun çerezi falan ben getiriyorum 1000 tl dedi nasıl sizce fiyat
![]()
Konuşucam ya bakalım hiç ses yok gideyim bi sorayımGünaydın kuzulaaaarr!
@Conchiglia kuzu hangimizin uykusu yok ki aah ahh
Ay ama yarın 23 Nisaaan tatillerden ne haber?![]()
Ay yine çıktı bu sendromÇok saçma yaaa sinir oluyorum!
Ben henüz bi açıklama alamadım, bilmiyorum .
Ama vermesi gerek! Çok bel bağladım ben 23 Nisana yaaa . Bi de Perşembe sendromum var malum![]()
Ohh gözün aydıınbize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman![]()
Bunu niyeyse hep aynı kişiye söylüyoruzel deliye biz akıllıya![]()
Ballısın vallahiben resmi kurumda çalıştığım için her tatilden faydalanıyorum çok şükür :)
Şakacı şey diyeydinbenim şef gözümün içine bakıyor ya adam devamlı sıkı giyin, yarın yağmur var şemsiye al diyor![]()
Ay demeyin şöyle şeyler harbiden yapacak bak23 nisan şarkıları aç olmassa bi hatırlasın
![]()
Hehh diyordum bakalım ne zaman alışverişe bağlanıcazOyy o daha beter tabiii
Hahaha şef korku içinde
Ayy Perşembe çalışmıyor olmanın +1 iyi yanı daha vardı ki o da A101 cicilerine bakabilmek haha
LAkin ben ordan şimdiye kadar bişey alamadım.
Bu hafta da kayda değer bişey yokmuş! Otur ağlaa. Güveç mi alsam acaba![]()
![]()
Demedim mi yapar diyeHahaha buna bayıldııımm
Şiirler okurum bi yandan da odasının önünden geçerken
Sevinin küçükler, Övünün büyükler, 23 Nisan kutlu olsunn!!![]()
![]()
![]()
Çok şeker pankek tavası gelcek hemde kalplii gözüme onu kestirdimOyy o daha beter tabiii
Hahaha şef korku içinde
Ayy Perşembe çalışmıyor olmanın +1 iyi yanı daha vardı ki o da A101 cicilerine bakabilmek haha
![]()
canım aslıdna ben garon bile istemiyorum. kınada çünkü sadece çerez ve meyve suyu dağıtıcam.e onlarıda arkadşlarım yapar. arkadaşların kınasında öyle yapmıştık. oyüzden sadeec mekan bile yeter bana.daha iyi en azından 2 garson yetmeyebilir ama 50tl ye bu işi yapanlar var ekstra ayarlayabilirsin
hahah bu fikiri çok sevdim bende mi açsam
yada tarkanın küstürsün canımdan bezdirdin insafa gel yeter diye başlayan şarkıyı buraya kadar dinletip kapatsam işe yarar mı
aa bende bakım :)Çok şeker pankek tavası gelcek hemde kalplii gözüme onu kestirdim![]()
Şöyle bi hayal ettim de çok iyi olurHahaha buna bayıldııımm
Şiirler okurum bi yandan da odasının önünden geçerken
Sevinin küçükler, Övünün büyükler, 23 Nisan kutlu olsunn!!![]()
![]()
![]()
Hahaha bak yaa bana ettiği laflara bakk şununnnKonuşucam ya bakalım hiç ses yok gideyim bi sorayım
Ay yine çıktı bu sendromSesli güldüm
Ohh gözün aydıın
Bunu niyeyse hep aynı kişiye söylüyoruz
Ballısın vallahi
Şakacı şey diyeydin
Ay demeyin şöyle şeyler harbiden yapacak bakAhahah süper fikir
Hehh diyordum bakalım ne zaman alışverişe bağlanıcaz
Demedim mi yapar diyeKendi versiyonunda geliştirdi durumu bi de
![]()
Gayet normal bence onun altında bi yer bulamazsın canım bence kaçırma :) kamera falan yokmu ?kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedimüzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada
sonra başka bir yer buldum sahilde çay bahçesi daha içime sindi en azından yeri ferah burası sadece mekan 2 garson ve müzik isstemini veriyor müzikleri sen çalışıyorsun çerezi falan ben getiriyorum 1000 tl dedi nasıl sizce fiyat
![]()
kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedimüzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada
![]()
merhabalar kızlar bende 3 ekim 2015 de düğünüm var :) ama balayı konusunda bir şey bulamıyorum gittğiniz güzel yerleri söylermisin ? ben gezilecek bir yer olsun ve kalacağımız yer sessiz olsun istiyorum. çok kalabalık olmasın gürültülü.
beni galeyana getiriyosun heyyy şimdi sayacağım hepsine :)
şaka bi yana ne iş yapıyosun canım
Bence sende öncesinde bi şarkı aç hatırlatKonuşucam ya bakalım hiç ses yok gideyim bi sorayım
Ay yine çıktı bu sendromSesli güldüm
Ohh gözün aydıın
Bunu niyeyse hep aynı kişiye söylüyoruz
Ballısın vallahi
Şakacı şey diyeydin
Ay demeyin şöyle şeyler harbiden yapacak bakAhahah süper fikir
Hehh diyordum bakalım ne zaman alışverişe bağlanıcaz
Demedim mi yapar diyeKendi versiyonunda geliştirdi durumu bi de
![]()
Kuzu bence de yeri beğendindiysen gayet iyi. Biliyosun benimki de o fiyata geldi. Çerez vs gibi şeyleri ben de kendim götürücem yani.kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedimüzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada
![]()
Oyy o daha beter tabiii
Hahaha şef korku içinde
![]()
Merhaba canım, hoşgeldin.merhabalar kızlar bende 3 ekim 2015 de düğünüm var :) ama balayı konusunda bir şey bulamıyorum gittğiniz güzel yerleri söylermisin ? ben gezilecek bir yer olsun ve kalacağımız yer sessiz olsun istiyorum. çok kalabalık olmasın gürültülü.
Aaa ama senin hakkını da yiyemeyiz kesinlikle 23 Nisan bombaların süperdi![]()
kuzu senden on numara fikirler çıkıyo
Çalışan insanları düşünmüyolar ki hiç . O teyzeler yok muu ahhh!bende henüz bir şey alamadım oradan, ne zaman gitsem yağmalanmış oluyorlar :)
kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedimüzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada
![]()
Merhaba canım, hoşgeldin.
Ben de o mantıkla hareket ettiğim için Fethiyeyi seçtim.
Gezmek istiyordum çünkü.. Gittiğimizde bi araç kiralayıp her tarafı gezeceğiz İnşallah :)