HAhaah gazlamayın beni vallahi elimdeki minik ipuçlarıyla buluveririm hepiniziyok canım ben çay setini kahvaltı seti yapsa diyorum haha
e oznman sende ekle
benide bulsana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAhaah gazlamayın beni vallahi elimdeki minik ipuçlarıyla buluveririm hepiniziyok canım ben çay setini kahvaltı seti yapsa diyorum haha
e oznman sende ekle
benide bulsana![]()
hiçte bile bulamassınHAhaah gazlamayın beni vallahi elimdeki minik ipuçlarıyla buluveririm hepiniziOyy çok güldüm ama ya
![]()
Seni de bulayım mı![]()
canım işte istemiyor da erkek arkadaşım bi görüseyim kendisiyle gelicem:)
yok canım ben çay setini kahvaltı seti yapsa diyorum haha
e oznman sende ekle
benide bulsana![]()
Ay ben çizemiyorum buralar baya kaynıyor![]()
HAhaah gazlamayın beni vallahi elimdeki minik ipuçlarıyla buluveririm hepiniziOyy çok güldüm ama ya
![]()
Hayırrrsen takip ediyormuyum ben acaba:)
ne yapıyorsun hatun sen![]()
ayyyy sesli güldüm yaaaaaaaa![]()
korkuyorumHahahahahFazla polisiye romanı okumaktan bunlar
Kızım ben sevgilim amerikaya gittiğinde uçağı adım adım nerede onu bile izlemiş insanım yani
![]()
ekranı bi kapatıyorum etraf toz duman![]()
ayy iki bişey çiziyorum bi geliyorum karışıyo konuşmalar
![]()
sende bendensinBenimkide varla yok arası nişanlım açmıştı bitane orda takılıyorum işte![]()
![]()
aynen ama bi an kopmak zorundayım müşteri karşımda gülümsüyorum şu anOoof görüşmem gereken yerler var amaa ben burdan ayrılamıyorum çok şey kaçırıcam diye.
Yaktınız beniii![]()
![]()
delirdin yine az önce hepiniz aynı yeri takip ettiniz kızlarr ordan buluyor sizi
Zararsız bi meraklıyım telaş yapmayın ahahhakorkuyorum![]()
Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikadadelirdin yine az önce hepiniz aynı yeri takip ettiniz kızlarr ordan buluyor sizi![]()
Beni bulamadıdelirdin yine az önce hepiniz aynı yeri takip ettiniz kızlarr ordan buluyor sizi![]()
Yok kız biliyo o burayı burdan kızlar var instagramdakorkuyorum
ekranı bi kapatıyorum etraf toz duman
sende bendensin
aynen ama bi an kopmak zorundayım müşteri karşımda gülümsüyorum şu an![]()