• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sorma kuzu gerçekten öyle. Sırf bu iş için bu kadar para vericez başka masraf yokmuş gibi. Herkes aç kurt gibi bekliyo resmen

Ne bileyim kuzu ya 19:30 gibi olsa çok iyi olacak yanii. Kalk takıya sonra otur nikah falan değişik geldi. Ama olmaz diye bişey yok tabii :KK43:
Sizin nasıl oluyor bilmem de bizde önce nikah olur sonra bi pasta kesilir sonra takı olur ben böyle sıraya koydum yani :) 19.30 çok erken ya genelde sekizde falan gelirler çünkü

Sizin nasıl oluyor bilmem de bizde önce nikah olur sonra bi pasta kesilir sonra takı olur ben böyle sıraya koydum yani :) 19.30 çok erken ya genelde sekizde falan gelirler çünkü
Kuzu haftasonu ya bi de nikah salonda olacağı zaman erkenden geliyo millet. 19:30-19:45 nikahı iyi oluyo bence öyle gözlemledim yani.

:) annem alttan alttan duyuruyor güneş gözlüğü beğenmiş bi ona onu kv de eşarp alsam diyorum markalı güzel bişi ama işte bütçe şişiyor. aynı tarihte nişanlımıda doğum günü off ben nerelere gidem:KK61:
Kızz bende aynı durumdayım ayy doğum günü var bide unuttum ben onu :KK51:

Kızz bende aynı durumdayım ayy doğum günü var bide unuttum ben onu :KK51:
birde yarın en yakın arkadaşımın (ablam nerdeyse) onun doğum günü var :(( nişanlım için şey düşünüyorum kol düğmesi. baş harflerimizin olduğu :D düğünde damatlıkta öyle bişi takmasını istiyorum bundan henüz haberi yok ama :D zaten ozman alıcam bari şimdiden alıyım aradan çıksın bir taşla iki kuş misali :) çiçek sepetinde var bakıyorum ama kalitesini bilemedim.

:KK70: :KK70: abartmadan al yaa ben her beğendiğimden indirimde gördüğümden almışım bi sürü var 14 var heralde benim
Oo baya çokmuş. Abartmamaya çalışıyorum ya zaten param bitince almamaya çalışıyorum kredi kartından. Onunla sadece taksit yapılacakları alıyorum. Evlendikten sonra da alınır sonuçta bazı şeyler ihtiyaca göre, hem hediye de gelebilir.
birde yarın en yakın arkadaşımın (ablam nerdeyse) onun doğum günü var :KK43:( nişanlım için şey düşünüyorum kol düğmesi. baş harflerimizin olduğu :KK70: düğünde damatlıkta öyle bişi takmasını istiyorum bundan henüz haberi yok ama :KK70: zaten ozman alıcam bari şimdiden alıyım aradan çıksın bir taşla iki kuş misali :) çiçek sepetinde var bakıyorum ama kalitesini bilemedim.
Çakallıkta sınır tanımıyoruz :D

birde yarın en yakın arkadaşımın (ablam nerdeyse) onun doğum günü var :KK43:( nişanlım için şey düşünüyorum kol düğmesi. baş harflerimizin olduğu :KK70: düğünde damatlıkta öyle bişi takmasını istiyorum bundan henüz haberi yok ama :KK70: zaten ozman alıcam bari şimdiden alıyım aradan çıksın bir taşla iki kuş misali :) çiçek sepetinde var bakıyorum ama kalitesini bilemedim.
Ben onu geçen yıl aldım ya o çok sever öyle şeyleride , sürekli takar hatta gömlek giydikce :)

Haha şu tabire bayılıyorum ya :KK70:
Valla düşünmüyo değilim.
Bizim nişanlımla tanışma tarihli dövmelerimiz var mesela aynı yerde. Aslında çok özel olabilir gibi gibi ? :KK70:

burada türedi bu sıfat zaten, kınamsı düğün, düğün görünümlü kına :KK45:
Anlamlı olabilir , sen bunu bir düşün :p

Oo baya çokmuş. Abartmamaya çalışıyorum ya zaten param bitince almamaya çalışıyorum kredi kartından. Onunla sadece taksit yapılacakları alıyorum. Evlendikten sonra da alınır sonuçta bazı şeyler ihtiyaca göre, hem hediye de gelebilir.

Çakallıkta sınır tanımıyoruz :KK70:
Evet ya nasıl oldu bende bilmiyorum ama almicam bidaha yarısını benim kızın çeyizine mi kaldırsam :D bencede mesela bazen görüyorum böyle değişik nevresim alası geliyo insanın sonuçta sürekli yeni bişey çıkıyo ileriyede bişeyler bırakmak lazım

burada türedi bu sıfat zaten, kınamsı düğün, düğün görünümlü kına :KK45:
Anlamlı olabilir , sen bunu bir düşün :p
Aynen şuanda da onu düşünmeye başladım resmen ciddi ciddi :d Ben bunu bir halk oylamasına sunayım kuzu.
En çok istediğim şeydi 2 Eylülde yapmak zaten. Ama tek düşündüren onca insanın içinde Eveet demenin başka güzel olacağıı..

Oyy durduk yere Paşabahçeye girip ne aldım dersiniz? :KK70:
Gülermisiniz ağlarmısınız bilmem ama az sonra albüme koyucam bakın :KK70:
Almak için amaç ürettiğim doğrudur :KK70:

Son düzenleme:
Back
X