Mantığa bittim gerçektenHaha ben de içmiyorum pek zorla içiyorum yani aklıma geldikçe. Benimki lapa lapa çıkar o zaman
Az alın sulandırırsınız dicem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantığa bittim gerçektenHaha ben de içmiyorum pek zorla içiyorum yani aklıma geldikçe. Benimki lapa lapa çıkar o zaman
Az alın sulandırırsınız dicem![]()
Haha tabi canım ziyan etmeye ne lüzum var ben tutumlu insanım hahaMantığa bittim gerçektenKonsantre kan
![]()
Sizin nasıl oluyor bilmem de bizde önce nikah olur sonra bi pasta kesilir sonra takı olur ben böyle sıraya koydum yani :) 19.30 çok erken ya genelde sekizde falan gelirler çünküSorma kuzu gerçekten öyle. Sırf bu iş için bu kadar para vericez başka masraf yokmuş gibi. Herkes aç kurt gibi bekliyo resmen
Ne bileyim kuzu ya 19:30 gibi olsa çok iyi olacak yanii. Kalk takıya sonra otur nikah falan değişik geldi. Ama olmaz diye bişey yok tabii![]()
benim onlardan alıncak kalmadı ya ondanÇoğu mutfak ürünü zatenn, ben mi yanlış gördüm
Kuzu haftasonu ya bi de nikah salonda olacağı zaman erkenden geliyo millet. 19:30-19:45 nikahı iyi oluyo bence öyle gözlemledim yani.Sizin nasıl oluyor bilmem de bizde önce nikah olur sonra bi pasta kesilir sonra takı olur ben böyle sıraya koydum yani :) 19.30 çok erken ya genelde sekizde falan gelirler çünkü
Bulursan fikir ver baricanım birdiler iki oldularbu sene masraf var diye almıcam diyordum ama annem bekliyor onu farkkettim. uygun bişiler arıyorum ama bulmaıyorum ,ikisinede aynı ayarda olsun istiyorum busefer bütçe şişiyor off zor işmiş
Nevresim takımı varbenim onlardan alıncak kalmadı ya ondan![]()
Haha şu tabire bayılıyorum yabence çok da güzel olurkısmetse düğün görünümlü kınam 2 eylülde olacak
![]()
Yere göre değişiyo heralde kuzu bizim 8, 8 buçuktan önce tam anlamıyla gelen olmuyoKuzu haftasonu ya bi de nikah salonda olacağı zaman erkenden geliyo millet. 19:30-19:45 nikahı iyi oluyo bence öyle gözlemledim yani.
Yok arkadaş onuda çok aldım abartmışım hatta çoğunu açmicamNevresim takımı var![]()
:) annem alttan alttan duyuruyor güneş gözlüğü beğenmiş bi ona onu kv de eşarp alsam diyorum markalı güzel bişi ama işte bütçe şişiyor. aynı tarihte nişanlımıda doğum günü off ben nerelere gidemBulursan fikir ver bari![]()
Ben alamıyorum ya millete sardımYok arkadaş onuda çok aldım abartmışım hatta çoğunu açmicamsen almadıysan kaçırma indirimi
Kızz bende aynı durumdayım ayy doğum günü var bide unuttum ben onu:) annem alttan alttan duyuruyor güneş gözlüğü beğenmiş bi ona onu kv de eşarp alsam diyorum markalı güzel bişi ama işte bütçe şişiyor. aynı tarihte nişanlımıda doğum günü off ben nerelere gidem![]()
Ben alamıyorum ya millete sardım![]()
birde yarın en yakın arkadaşımın (ablam nerdeyse) onun doğum günü varKızz bende aynı durumdayım ayy doğum günü var bide unuttum ben onu![]()
Oo baya çokmuş. Abartmamaya çalışıyorum ya zaten param bitince almamaya çalışıyorum kredi kartından. Onunla sadece taksit yapılacakları alıyorum. Evlendikten sonra da alınır sonuçta bazı şeyler ihtiyaca göre, hem hediye de gelebilir.![]()
abartmadan al yaa ben her beğendiğimden indirimde gördüğümden almışım bi sürü var 14 var heralde benim
Çakallıkta sınır tanımıyoruzbirde yarın en yakın arkadaşımın (ablam nerdeyse) onun doğum günü var( nişanlım için şey düşünüyorum kol düğmesi. baş harflerimizin olduğu
düğünde damatlıkta öyle bişi takmasını istiyorum bundan henüz haberi yok ama
zaten ozman alıcam bari şimdiden alıyım aradan çıksın bir taşla iki kuş misali :) çiçek sepetinde var bakıyorum ama kalitesini bilemedim.
Ben onu geçen yıl aldım ya o çok sever öyle şeyleride , sürekli takar hatta gömlek giydikce :)birde yarın en yakın arkadaşımın (ablam nerdeyse) onun doğum günü var( nişanlım için şey düşünüyorum kol düğmesi. baş harflerimizin olduğu
düğünde damatlıkta öyle bişi takmasını istiyorum bundan henüz haberi yok ama
zaten ozman alıcam bari şimdiden alıyım aradan çıksın bir taşla iki kuş misali :) çiçek sepetinde var bakıyorum ama kalitesini bilemedim.
Haha şu tabire bayılıyorum ya
Valla düşünmüyo değilim.
Bizim nişanlımla tanışma tarihli dövmelerimiz var mesela aynı yerde. Aslında çok özel olabilir gibi gibi ?![]()
Evet ya nasıl oldu bende bilmiyorum ama almicam bidaha yarısını benim kızın çeyizine mi kaldırsamOo baya çokmuş. Abartmamaya çalışıyorum ya zaten param bitince almamaya çalışıyorum kredi kartından. Onunla sadece taksit yapılacakları alıyorum. Evlendikten sonra da alınır sonuçta bazı şeyler ihtiyaca göre, hem hediye de gelebilir.
Çakallıkta sınır tanımıyoruz![]()
Aynen şuanda da onu düşünmeye başladım resmen ciddi ciddi :d Ben bunu bir halk oylamasına sunayım kuzu.burada türedi bu sıfat zaten, kınamsı düğün, düğün görünümlü kına
Anlamlı olabilir , sen bunu bir düşün![]()