- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
2 hafta önce felandı sanırım canım hatta topiğime eklemiştim beğenmiştin sendeNe zamannnnn :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta önce felandı sanırım canım hatta topiğime eklemiştim beğenmiştin sendeNe zamannnnn :)
Ay ben 50tl halini görmüştüm çok iyiymiş o zaman. Tek çelişkim pembe bişeyler almıyorum da eve uyumlu olsun. Mavisi olabilir ama ikisi yan yana da çok tatlı hoff ben ve şu kararsızlığım. Tuzluğu almaya karar verdim de rengine veremiyorumcanım ben bernardodan aldım %50 indirimde 25 tl
Çok iyi almışsın güle güle kullansın :)Haatunlar dün essede mağzaya özel %20 indirim vardı 40 tl ye bu çaydanlığı aldım kayınvalideye hediye olarak. Madame cocodakinden daha kaliteliydi iki çaydanlığıda inceledim.
![]()
Yok canım ya sendromsuz kahvaltı keyfi yapıyordum ayıptır söylemesiSendromsuz Perşembeden günaydın Hatunlarrr!
Neredesiniiz bu sefer siz mi yakalandınız yoksa sendromaa?![]()
yanlız tuz değirmeni yok sadece biber değirmeni var bernardoda :SAy ben 50tl halini görmüştüm çok iyiymiş o zaman. Tek çelişkim pembe bişeyler almıyorum da eve uyumlu olsun. Mavisi olabilir ama ikisi yan yana da çok tatlı hoff ben ve şu kararsızlığım. Tuzluğu almaya karar verdim de rengine veremiyorum
Çok iyi almışsın güle güle kullansın :)
Yok canım ya sendromsuz kahvaltı keyfi yapıyordum ayıptır söylemesi![]()
İyi de o fark etmez ki iki amaçla da kullanılabiliryanlız tuz değirmeni yok sadece biber değirmeni var bernardoda :S
Hahah herkes birgün pembe sevecek desem hiiç de iddialı olmazmışş!Ay ben 50tl halini görmüştüm çok iyiymiş o zaman. Tek çelişkim pembe bişeyler almıyorum da eve uyumlu olsun. Mavisi olabilir ama ikisi yan yana da çok tatlı hoff ben ve şu kararsızlığım. Tuzluğu almaya karar verdim de rengine veremiyorum![]()
Aaa ikisinin mekanizması farklı mı çalışıyo ki ya :S İkside aynı şeeyyanlız tuz değirmeni yok sadece biber değirmeni var bernardoda :S
Aynen öyle içine hangisini koyarsan onu öğütecek aletİyi de o fark etmez ki iki amaçla da kullanılabilir
Yani şimdi o pembe de güzel pembe ama istemiyorum ya eve pembe almıycam hayır mavisi olsun benim olsunHahah herkes birgün pembe sevecek desem hiiç de iddialı olmazmışş!
Dur dur beklee dolar düşünce diğerinden alalım yaa o çok fazla tatlıııı![]()
Çubuk krakermiiHatta şu an önümde halihazırda bir adet değirmen bulunmakta içi de çubuk kraker dolu![]()
Denemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalımÇubuk krakermiiLeblebide öğütülür bak iyi olurr
![]()
Denemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalımAynen öyle bir sürü şey öğütülebilir içinde
antep fıstığı falan atar öğütürüm ben
![]()
Ay ne güzel olurduu şöyle bi profiterol olacaktı ev yapımı, üzerine antep fıstığı öğütüp yiyecektik missYaratıcılıkta sınır yok işte hünerimizi nasıl sergilesek bilemiyoruz pastaların üzerine antep, fındık falan öğütür atarız ehehhe![]()
Valla soft soft yapmış bi de insafsızlarYani şimdi o pembe de güzel pembe ama istemiyorum ya eve pembe almıycam hayır mavisi olsun benim olsun![]()
Hahaha sen ne çeşit bişeysin ya nerden geldi aklına o acabaaHatta şu an önümde halihazırda bir adet değirmen bulunmakta içi de çubuk kraker dolu![]()
Allah Allaaah fikirlere bakkDenemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalımAynen öyle bir sürü şey öğütülebilir içinde
antep fıstığı falan atar öğütürüm ben
![]()
Hahaha bozacının şahidi şıracı bu daYaratıcılıkta sınır yok işte hünerimizi nasıl sergilesek bilemiyoruz pastaların üzerine antep, fındık falan öğütür atarız ehehhe![]()
Aaaa profiterol müüü ?Ay ne güzel olurduu şöyle bi profiterol olacaktı ev yapımı, üzerine antep fıstığı öğütüp yiyecektik miss![]()
2 hafta önce felandı sanırım canım hatta topiğime eklemiştim beğenmiştin sende![]()
Ay ne güzel olurduu şöyle bi profiterol olacaktı ev yapımı, üzerine antep fıstığı öğütüp yiyecektik miss![]()
Valla soft soft yapmış bi de insafsızlar![]()
Hahaha sen ne çeşit bişeysin ya nerden geldi aklına o acabaa
Allah Allaaah fikirlere bakk
Hahaha bozacının şahidi şıracı bu da
Değişik fikirliler![]()