• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ben bernardodan aldım %50 indirimde 25 tl
Ay ben 50tl halini görmüştüm çok iyiymiş o zaman. Tek çelişkim pembe bişeyler almıyorum da eve uyumlu olsun. Mavisi olabilir ama ikisi yan yana da çok tatlı hoff ben ve şu kararsızlığım. Tuzluğu almaya karar verdim de rengine veremiyorum :D
Haatunlar dün essede mağzaya özel %20 indirim vardı 40 tl ye bu çaydanlığı aldım kayınvalideye hediye olarak. Madame cocodakinden daha kaliteliydi iki çaydanlığıda inceledim.

635598691703509322.jpg
Çok iyi almışsın güle güle kullansın :)
Sendromsuz Perşembeden günaydın Hatunlarrr! :KK70:
Neredesiniiz bu sefer siz mi yakalandınız yoksa sendromaa? :KK70:
Yok canım ya sendromsuz kahvaltı keyfi yapıyordum ayıptır söylemesi :kk77:

Ay ben 50tl halini görmüştüm çok iyiymiş o zaman. Tek çelişkim pembe bişeyler almıyorum da eve uyumlu olsun. Mavisi olabilir ama ikisi yan yana da çok tatlı hoff ben ve şu kararsızlığım. Tuzluğu almaya karar verdim de rengine veremiyorum :KK70:

Çok iyi almışsın güle güle kullansın :)

Yok canım ya sendromsuz kahvaltı keyfi yapıyordum ayıptır söylemesi :kk77:
yanlız tuz değirmeni yok sadece biber değirmeni var bernardoda :S

Ay ben 50tl halini görmüştüm çok iyiymiş o zaman. Tek çelişkim pembe bişeyler almıyorum da eve uyumlu olsun. Mavisi olabilir ama ikisi yan yana da çok tatlı hoff ben ve şu kararsızlığım. Tuzluğu almaya karar verdim de rengine veremiyorum :KK70:
Hahah herkes birgün pembe sevecek desem hiiç de iddialı olmazmışş! :KK70:
Dur dur beklee dolar düşünce diğerinden alalım yaa o çok fazla tatlıııı :KK70:
yanlız tuz değirmeni yok sadece biber değirmeni var bernardoda :S
Aaa ikisinin mekanizması farklı mı çalışıyo ki ya :S İkside aynı şeey

Hatta şöyle söyleyeyim ben değirmenle çubuk kraker bile çekmiş insanım :D:D

Hahah herkes birgün pembe sevecek desem hiiç de iddialı olmazmışş! :KK70:
Dur dur beklee dolar düşünce diğerinden alalım yaa o çok fazla tatlıııı :KK70:
Yani şimdi o pembe de güzel pembe ama istemiyorum ya eve pembe almıycam hayır mavisi olsun benim olsun :D

Hatta şu an önümde halihazırda bir adet değirmen bulunmakta içi de çubuk kraker dolu :P

Çubuk krakermii :KK53: Leblebide öğütülür bak iyi olurr:rolleyes:
Denemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalım :D Aynen öyle bir sürü şey öğütülebilir içinde :P antep fıstığı falan atar öğütürüm ben :P

Denemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalım :KK70: Aynen öyle bir sürü şey öğütülebilir içinde :p antep fıstığı falan atar öğütürüm ben :p

Yaratıcılıkta sınır yok işte hünerimizi nasıl sergilesek bilemiyoruz pastaların üzerine antep, fındık falan öğütür atarız ehehhe :confused:

Yaratıcılıkta sınır yok işte hünerimizi nasıl sergilesek bilemiyoruz pastaların üzerine antep, fındık falan öğütür atarız ehehhe :confused:
Ay ne güzel olurduu şöyle bi profiterol olacaktı ev yapımı, üzerine antep fıstığı öğütüp yiyecektik miss :KK36:

Yani şimdi o pembe de güzel pembe ama istemiyorum ya eve pembe almıycam hayır mavisi olsun benim olsun :KK70:
Valla soft soft yapmış bi de insafsızlar :D :D
Hatta şu an önümde halihazırda bir adet değirmen bulunmakta içi de çubuk kraker dolu :p
Hahaha sen ne çeşit bişeysin ya nerden geldi aklına o acabaa :D
Denemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalım :KK70: Aynen öyle bir sürü şey öğütülebilir içinde :p antep fıstığı falan atar öğütürüm ben :p
Allah Allaaah fikirlere bakk :D
Hahaha bozacının şahidi şıracı bu da :D
Değişik fikirliler :D

Ay ne güzel olurduu şöyle bi profiterol olacaktı ev yapımı, üzerine antep fıstığı öğütüp yiyecektik miss :KK36:

Offf kaç gündür canım çekiyor zaten bak yine aklıma geldiiii :mad:

Valla soft soft yapmış bi de insafsızlar :KK70: :KK70:

Hahaha sen ne çeşit bişeysin ya nerden geldi aklına o acabaa :KK70:

Allah Allaaah fikirlere bakk :KK70:

Hahaha bozacının şahidi şıracı bu da :KK70:
Değişik fikirliler :KK70:

Hahah napalım hayal gücü çok geniş kuzum :confused:

Back
X