2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence de öyle çok geldi zaten.
Ama bu fiyatı 3 yerden aldım. Sinir oldum.
Neyseki yavaş yavaş uygunlarını buluyor gibiym :KK70:

Hahah senden günah gitmiş :KK70:
Pazarlık yap ölümüne :D inan o fiyatları nasıl düşürüyolar bu beim mix gelinliğe 2850 fiyat çıkardı düşün ama baya bi saat falan pazarlık yaptık :D

senin modelide çok beğendim canım bu yakaları çok seviyorum zaten. Allah gönlümüze göre çıkartsın sonucu inş :) mobilyalarda ayrı güzel buarada :)

bana dememişti ama bu gittiğime dedi keşke ayakkabıyıda getirseydin die. bir dahakine ayakkabıyla giidcem. nişandaki ayakkabım sedef rengiydi. rahattıda onu giymeyi düşünüyorum ben

rahat ayakkabıysa en mantıklı tabi onu giymek, bende ayakkabı bakıyorum ama nasıl bir şey alacağıma karar veremedim o_O

İnşallah kadında stres yapma diyo ama elimde değil yaa geceleri düşündüğüm konular koltuk rengi gelinlik modeli :KK70: nasıl bi insan oldum ya

ben bu ara yine bir rahat dönemime girdim :KK17::KK53: değişik bir huyum var ya, bir gün panik oluyorum, bir gün rahat o_O mobilyaların da çok güzel canım, güle güle kullan :nazar:

Pazarlık yap ölümüne :KK70: inan o fiyatları nasıl düşürüyolar bu beim mix gelinliğe 2850 fiyat çıkardı düşün ama baya bi saat falan pazarlık yaptık :KK70:
Haha yaa pazarlık becerisi olan insanlara bayılıyoruuum :d Ben de pek yok o . Biraz deniyorum hemen pes ediyorum tamam diye :D
Ama haklısın cidden pazarlık payı baya büyük. Çok iyi düşürmüşsün saygı duydum sana hahah :D

ben bu ara yine bir rahat dönemime girdim :KK17::KK53: değişik bir huyum var ya, bir gün panik oluyorum, bir gün rahat o_O mobilyaların da çok güzel canım, güle güle kullan :nazar:
Of ya o rahatlıktan ben de istiyorumm. Neden telaşa girdim bu kadar bi çözebilsem.
Kararsızlığım yüzünden bu hallerdeyim. Kendime acayip sinir oluyorum :(
Rahatlığının tadını çıkar bence süper bi duygu

Teşekkür ederim canım iki ay sonra perdesiyle halısıyla çekicem inşallah çabuk geçmesi lazım stres oluyorum :D artık rahatlık yok kuzuuu

Haha yaa pazarlık becerisi olan insanlara bayılıyoruuum :d Ben de pek yok o . Biraz deniyorum hemen pes ediyorum tamam diye :KK70:
Ama haklısın cidden pazarlık payı baya büyük. Çok iyi düşürmüşsün saygı duydum sana hahah :KK70:
Yakın olsa gelirdik biz sanada :D mobilyadada aynısını yaptık ikimiz gidince bide adamlar kıyamıyo heralde :D

Yakın olsa gelirdik biz sanada :KK70: mobilyadada aynısını yaptık ikimiz gidince bide adamlar kıyamıyo heralde :KK70:
Ayy ne iyi olurdu haha :D
Süpersiniz valla. Benimini görsen adam 3000 diyo mesela . Ben diyorum ki fiyatta yardımcı olursunuz heralde :D
Adam işte danteldi şuydu buydu anca kurtarıyo beni bişey yapamıyorum diyo. Benimden cevap " e tabi sizi de kurtarması lazım iş yapıyosunuz neticede doğrudur" haha :D
Nasıl bir pazarlık anlayışıdır bu bilemedim :D

Ayy ne iyi olurdu haha :KK70:
Süpersiniz valla. Benimini görsen adam 3000 diyo mesela . Ben diyorum ki fiyatta yardımcı olursunuz heralde :KK70:
Adam işte danteldi şuydu buydu anca kurtarıyo beni bişey yapamıyorum diyo. Benimden cevap " e tabi sizi de kurtarması lazım iş yapıyosunuz neticede doğrudur" haha :KK70:
Nasıl bir pazarlık anlayışıdır bu bilemedim :KK70:
:D :D ayyy çok iyi yaa bizimki damardan giriyo bütcemiz bu diyo kurtarırsa olur yok diyosanızda saygı duyarım :)

Haha bu cümleyi ezberleteyim ben ona dur. Bu iş böyle gitmezzz :KK70:
Aynen kuzu :D iki kişi gidince harbiden adamlar şey moduna giriyo aa gençler siz neden kalabalık deilsiniz falan gençlerimize yardımcı olalım falan :) hele mobilyacımız nasıl tatlı adam kendinden geçti yaa çok güzel yapıcaz evinizi inşallah falan diye :) pazarlık yapmamıza rağmen bide salona orta sehpa hediye etti amcaya burdan sevgiler

Aynen kuzu :KK70: iki kişi gidince harbiden adamlar şey moduna giriyo aa gençler siz neden kalabalık deilsiniz falan gençlerimize yardımcı olalım falan :) hele mobilyacımız nasıl tatlı adam kendinden geçti yaa çok güzel yapıcaz evinizi inşallah falan diye :) pazarlık yapmamıza rağmen bide salona orta sehpa hediye etti amcaya burdan sevgiler
Ayy öyle mobilyacıya benden de sevgiler yaa ne tatlıymış o öyleeee :D
Biz de iki kişi gidiyoruz da benimki pazarlığın önüne engel koyuyo resmen :D
Hiç memleketinin insanı değil :D

Of ya o rahatlıktan ben de istiyorumm. Neden telaşa girdim bu kadar bi çözebilsem.
Kararsızlığım yüzünden bu hallerdeyim. Kendime acayip sinir oluyorum :KK43:
Rahatlığının tadını çıkar bence süper bi duygu

canım telaş yapınca sağlıklı karar veremiyorum ben bunu anladım..Gelinlik seçimi ilk giydiğim gelinlikti mesela, sonra daha çok telaş yaptım acaba biraz daha mı bekleseydim, daha çok gezseydim falan diye..Yani verdiğim kararın arkasında pek duramıyorum bende.. Sana tavsiyem telaşlı anında karar verme..Özümde rahat biri değilim aksıne çok panik biriyim..korkudan rahat olmaya başladım sanırım :KK53:

Back
X