- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Pazarlık yap ölümüneBence de öyle çok geldi zaten.
Ama bu fiyatı 3 yerden aldım. Sinir oldum.
Neyseki yavaş yavaş uygunlarını buluyor gibiym
Hahah senden günah gitmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazarlık yap ölümüneBence de öyle çok geldi zaten.
Ama bu fiyatı 3 yerden aldım. Sinir oldum.
Neyseki yavaş yavaş uygunlarını buluyor gibiym
Hahah senden günah gitmiş![]()
İnşallah kadında stres yapma diyo ama elimde değil yaa geceleri düşündüğüm konular koltuk rengi gelinlik modeliİnşallah istediğin gibi olur canım, ama tanıdıkmış zaten..o yüzden fazla stres yapma![]()
senin modelide çok beğendim canım bu yakaları çok seviyorum zaten. Allah gönlümüze göre çıkartsın sonucu inş :) mobilyalarda ayrı güzel buarada :)
bana dememişti ama bu gittiğime dedi keşke ayakkabıyıda getirseydin die. bir dahakine ayakkabıyla giidcem. nişandaki ayakkabım sedef rengiydi. rahattıda onu giymeyi düşünüyorum ben
İnşallah kadında stres yapma diyo ama elimde değil yaa geceleri düşündüğüm konular koltuk rengi gelinlik modelinasıl bi insan oldum ya
Haha yaa pazarlık becerisi olan insanlara bayılıyoruuum :d Ben de pek yok o . Biraz deniyorum hemen pes ediyorum tamam diyePazarlık yap ölümüneinan o fiyatları nasıl düşürüyolar bu beim mix gelinliğe 2850 fiyat çıkardı düşün ama baya bi saat falan pazarlık yaptık
![]()
Of ya o rahatlıktan ben de istiyorumm. Neden telaşa girdim bu kadar bi çözebilsem.ben bu ara yine bir rahat dönemime girdimdeğişik bir huyum var ya, bir gün panik oluyorum, bir gün rahat
mobilyaların da çok güzel canım, güle güle kullan
![]()
İnci dekileri gördün mü kuzu :)rahat ayakkabıysa en mantıklı tabi onu giymek, bende ayakkabı bakıyorum ama nasıl bir şey alacağıma karar veremedim![]()
Teşekkür ederim canım iki ay sonra perdesiyle halısıyla çekicem inşallah çabuk geçmesi lazım stres oluyorumben bu ara yine bir rahat dönemime girdimdeğişik bir huyum var ya, bir gün panik oluyorum, bir gün rahat
mobilyaların da çok güzel canım, güle güle kullan
![]()
Yakın olsa gelirdik biz sanadaHaha yaa pazarlık becerisi olan insanlara bayılıyoruuum :d Ben de pek yok o . Biraz deniyorum hemen pes ediyorum tamam diye
Ama haklısın cidden pazarlık payı baya büyük. Çok iyi düşürmüşsün saygı duydum sana hahah![]()
Ayy ne iyi olurdu hahaYakın olsa gelirdik biz sanadamobilyadada aynısını yaptık ikimiz gidince bide adamlar kıyamıyo heralde
![]()
Ayy ne iyi olurdu haha
Süpersiniz valla. Benimini görsen adam 3000 diyo mesela . Ben diyorum ki fiyatta yardımcı olursunuz heralde
Adam işte danteldi şuydu buydu anca kurtarıyo beni bişey yapamıyorum diyo. Benimden cevap " e tabi sizi de kurtarması lazım iş yapıyosunuz neticede doğrudur" haha
Nasıl bir pazarlık anlayışıdır bu bilemedim![]()
Haha bu cümleyi ezberleteyim ben ona dur. Bu iş böyle gitmezzzayyy çok iyi yaa bizimki damardan giriyo bütcemiz bu diyo kurtarırsa olur yok diyosanızda saygı duyarım :)
.
...[/QU
yazik cocuk resmen ilerde sknti olacak
seni kullanmana izin verme
Aynen kuzuHaha bu cümleyi ezberleteyim ben ona dur. Bu iş böyle gitmezzz![]()
Ayy öyle mobilyacıya benden de sevgiler yaa ne tatlıymış o öyleeeeAynen kuzuiki kişi gidince harbiden adamlar şey moduna giriyo aa gençler siz neden kalabalık deilsiniz falan gençlerimize yardımcı olalım falan :) hele mobilyacımız nasıl tatlı adam kendinden geçti yaa çok güzel yapıcaz evinizi inşallah falan diye :) pazarlık yapmamıza rağmen bide salona orta sehpa hediye etti amcaya burdan sevgiler
Ayy öyle mobilyacıya benden de sevgiler yaa ne tatlıymış o öyleeee
Biz de iki kişi gidiyoruz da benimki pazarlığın önüne engel koyuyo resmen
Hiç memleketinin insanı değil![]()
Of ya o rahatlıktan ben de istiyorumm. Neden telaşa girdim bu kadar bi çözebilsem.
Kararsızlığım yüzünden bu hallerdeyim. Kendime acayip sinir oluyorum
Rahatlığının tadını çıkar bence süper bi duygu