2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım bizim düğün tarihimiz belli evimiz mobilyalarımız vs aklına ne geliyorsa belli :-) Nişan düğün arası kısa olsun istedik sadece:rolleyes:

Saçıma taç yapıcaktım çiçekler elimde ama daha yapamadım elbisem kuru temizlemiceden alınacak ufak tefek şeyler var tatlım :KK51:
Eee bunlar çabuk hallolur bence erteleme kuzu

Canım bizim düğün tarihimiz belli evimiz mobilyalarımız vs aklına ne geliyorsa belli :-) Nişan düğün arası kısa olsun istedik sadece:rolleyes:
Evett o yüzden dedimm :) İyi olmuş ama aynı anda nişan ve düğün telaşı enteresan olsa gerek :D
3 tanesi dimi canım :KK70:

3 tane alırsak benim aldıklarımdan pek bi farkı yokmuş.ama moralimi bozmak istemiyorum benimkiler büyüklü küçüklü 5 parça :KK53: 3 tane yetmez sonuçta 4-5 tane olması lazım dimi:KK53:
Adet fiyatı 37 kızlar :KK12: çok ayıp etmişler kınıyorum

3 tane alırsak benim aldıklarımdan pek bi farkı yokmuş.ama moralimi bozmak istemiyorum benimkiler büyüklü küçüklü 5 parça :KK53: 3 tane yetmez sonuçta 4-5 tane olması lazım dimi:KK53:
Sen nasıl bişey aldın ki?

ne pastası ben kaçırdımm. Kim yapmış pasta nerede :s

Buarada hatunlar dün essede mağazada %50 indirim vardı bende bi kaç bişeycik aldım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 44
ben hayalimdekini yazmıştım :KK70: ne vardı 3 tanesini verseler o fiyata
Hemen kapardım kaçarı yok :D
Buarada hatunlar dün essede mağazada %50 indirim vardı bende bi kaç bişeycik aldım
Ayy bileydim giderdim yaa tam da maaşı almışken :D
Kuru bakliyata kapakları renkli kendisi şeffaf olan plastiklerden almıştım ben :KK51:
Muhtemelen benim de öyle olacak ama insanın içi gidiyor bunları da görünce ya :D

Eee bunlar çabuk hallolur bence erteleme kuzu

Yok tatlım ya 3 günüm kaldı şunun şurasında ıvır zıvır işler çok vakit alıyor haftaya erteleyeceğim artık:KK43:

Evett o yüzden dedimm :) İyi olmuş ama aynı anda nişan ve düğün telaşı enteresan olsa gerek :KK70:

Adet fiyatı 37 kızlar :KK12: çok ayıp etmişler kınıyorum

Yaa sorma çifte stress yaşadık şu nişanı atlatalım rahatlayacağım biraz inşallah

Hemen kapardım kaçarı yok :KK70:

Ayy bileydim giderdim yaa tam da maaşı almışken :KK70:

Muhtemelen benim de öyle olacak ama insanın içi gidiyor bunları da görünce ya :KK70:
Ben nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)

Yok tatlım ya 3 günüm kaldı şunun şurasında ıvır zıvır işler çok vakit alıyor haftaya erteleyeceğim artık:KK43:

Yaa sorma çifte stress yaşadık şu nişanı atlatalım rahatlayacağım biraz inşallah
Sıkma canını geç olsun güç olmasın canm

Back
X