- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
3 tanesi dimi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 tanesi dimi canım
Eee bunlar çabuk hallolur bence erteleme kuzuCanım bizim düğün tarihimiz belli evimiz mobilyalarımız vs aklına ne geliyorsa belliNişan düğün arası kısa olsun istedik sadece
Saçıma taç yapıcaktım çiçekler elimde ama daha yapamadım elbisem kuru temizlemiceden alınacak ufak tefek şeyler var tatlım![]()
Evett o yüzden dedimm :) İyi olmuş ama aynı anda nişan ve düğün telaşı enteresan olsa gerekCanım bizim düğün tarihimiz belli evimiz mobilyalarımız vs aklına ne geliyorsa belliNişan düğün arası kısa olsun istedik sadece
![]()
3 tanesi dimi canım![]()
Adet fiyatı 37 kızlar3 tane alırsak benim aldıklarımdan pek bi farkı yokmuş.ama moralimi bozmak istemiyorum benimkiler büyüklü küçüklü 5 parça3 tane yetmez sonuçta 4-5 tane olması lazım dimi
![]()
Sen nasıl bişey aldın ki?3 tane alırsak benim aldıklarımdan pek bi farkı yokmuş.ama moralimi bozmak istemiyorum benimkiler büyüklü küçüklü 5 parça3 tane yetmez sonuçta 4-5 tane olması lazım dimi
![]()
ben hayalimdekini yazmıştımEvett o yüzden dedimm :) İyi olmuş ama aynı anda nişan ve düğün telaşı enteresan olsa gerek
Adet fiyatı 37 kızlarçok ayıp etmişler kınıyorum
canım ben pasta yapıp satıyorum ya. seni instagramdan takibe almadıkmı yoksane pastası ben kaçırdımm. Kim yapmış pasta nerede :s
Sen nasıl bişey aldın ki?
Neler aldın ayy eskiden nasıl yakalrdım ben bu indirimleri şimdi hiççBuarada hatunlar dün essede mağazada %50 indirim vardı bende bi kaç bişeycik aldım
Hemen kapardım kaçarı yokben hayalimdekini yazmıştımne vardı 3 tanesini verseler o fiyata
Ayy bileydim giderdim yaa tam da maaşı almışkenBuarada hatunlar dün essede mağazada %50 indirim vardı bende bi kaç bişeycik aldım
Muhtemelen benim de öyle olacak ama insanın içi gidiyor bunları da görünce yaKuru bakliyata kapakları renkli kendisi şeffaf olan plastiklerden almıştım ben![]()
Buarada hatunlar dün essede mağazada %50 indirim vardı bende bi kaç bişeycik aldım
Ne kadar tuttu ki bunlarbunu aldım.kütahya porselende cam vardı ama 4 parçaydı.bu 5 parça diye sipariş ettim.
Eee bunlar çabuk hallolur bence erteleme kuzu
Evett o yüzden dedimm :) İyi olmuş ama aynı anda nişan ve düğün telaşı enteresan olsa gerek
Adet fiyatı 37 kızlarçok ayıp etmişler kınıyorum
Ne kadar tuttu ki bunlarPlastik çünkü çok olmaması lazım
Ben nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)Hemen kapardım kaçarı yok
Ayy bileydim giderdim yaa tam da maaşı almışken
Muhtemelen benim de öyle olacak ama insanın içi gidiyor bunları da görünce ya![]()
hyrcanım ben pasta yapıp satıyorum ya. seni instagramdan takibe almadıkmı yoksa
Sıkma canını geç olsun güç olmasın canmYok tatlım ya 3 günüm kaldı şunun şurasında ıvır zıvır işler çok vakit alıyor haftaya erteleyeceğim artık
Yaa sorma çifte stress yaşadık şu nişanı atlatalım rahatlayacağım biraz inşallah