2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya şöyle düşün, ona harcamadığın parayı balayında bi güzel yersin için rahat eder. Ya da evine güzel şeyler alırsın. Güzel bi nikah şekeri yap abartıya kaçmadan yeter. Zaten o o kadar önemsiz kalıyor ki düğünde, şimdi biz detaylara takıldığımızdan hep en iyisi olsun osu olsun busu olsun diyoruz sadece.

aynı nişanlım gibi konuştun ama olmadı şimdi :D noldu sizin içinizdeki alışveriş çılgınlığı :D

Ne güzelmişş

Eklentiler

• 11128360_1594660344121146_608567109014423417_n.webp
    11128360_1594660344121146_608567109014423417_n.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 42
H happyNow az kaldı bomba bekliyorum :KK70:
Haha yok ya jütlüyü seçip bir oldunuz ben daha bomba falan patlatamam :D :D
H happyNow pek güzelmiş ya güle güle giy :) curlygirl curlygirl bende 1-2 beğendim :KK70:
Ay kuzu çokt eşekkür ederiiiim :)
Ya şöyle düşün, ona harcamadığın parayı balayında bi güzel yersin için rahat eder. Ya da evine güzel şeyler alırsın. Güzel bi nikah şekeri yap abartıya kaçmadan yeter. Zaten o o kadar önemsiz kalıyor ki düğünde, şimdi biz detaylara takıldığımızdan hep en iyisi olsun osu olsun busu olsun diyoruz sadece.
Her ne kadar uygulamasam da buna katılıyoruım. Biz fazla detay düşünüyoruz. Yani kimse bizim seçmek için bi topn kafa patlattığımız şeylere doğru düzgün bakmicak bile :D
Bakanlar olacak elbet ama diğerleri baya kalablık :)

Haha yok ya jütlüyü seçip bir oldunuz ben daha bomba falan patlatamam :KK70: :KK70:

Ay kuzu çokt eşekkür ederiiiim :)

Her ne kadar uygulamasam da buna katılıyoruım. Biz fazla detay düşünüyoruz. Yani kimse bizim seçmek için bi topn kafa patlattığımız şeylere doğru düzgün bakmicak bile :KK70:
Bakanlar olacak elbet ama diğerleri baya kalablık :)
kesinlikle :D ben gititğim düğünlerde o azınlık tarafındayım ben sürekli inceliyorum annem bile kızıyor bana :D

kesinlikle :KK70: ben gititğim düğünlerde o azınlık tarafındayım ben sürekli inceliyorum annem bile kızıyor bana :KK70:
Haha valla açıkçası şu işlere bulaşmadan önce bakmıyordum sanırım.
Ama uzunca bi süredir inceleyip yorumlar yapıyorum bi ton :D
Herkese hitape denini bulamayız zaten o yüzden bu konuda içe tabi ki sinsin ama bütçeyi zorlamasın diye düşünüyorum.

martar şişelerin 25 tanesi 12 tl kavanozlarda 105 tanesi 48 tl. şuan dahada araştırıyorum uygunu için :D

Kızlar selam maşallah ne çok konuşmusunuzzz hepsini okuyamadım valla :rolleyes:
sanırım H happyNow senin büstiyer gelmiş çok güzel güle güle giyy
curlygirl curlygirl 4.cüyü çok beğendim ben hepsi güzel ama o daha az maliyetli gibi duruyor

Kızlar selam maşallah ne çok konuşmusunuzzz hepsini okuyamadım valla :rolleyes:
sanırım H happyNow senin büstiyer gelmiş çok güzel güle güle giyy
curlygirl curlygirl 4.cüyü çok beğendim ben hepsi güzel ama o daha az maliyetli gibi duruyor
evet canım o daha az maliyetli olur :) nişanda da bunun benzerini dağıtmıştım oyzüzden bilemedim

Back
X