- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Güzelmiş bu da ama o zaman düğündekiyle aynı gibi olcak bunu basit yapıp düğünü şişe yapsan daha iyi bence canım :)ne yani şimdi kınayı bu fotodaki gibi yapmayımmı
işte sonunda 1 diyende çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelmiş bu da ama o zaman düğündekiyle aynı gibi olcak bunu basit yapıp düğünü şişe yapsan daha iyi bence canım :)ne yani şimdi kınayı bu fotodaki gibi yapmayımmı
işte sonunda 1 diyende çıktı![]()
Ya şöyle düşün, ona harcamadığın parayı balayında bi güzel yersin için rahat eder. Ya da evine güzel şeyler alırsın. Güzel bi nikah şekeri yap abartıya kaçmadan yeter. Zaten o o kadar önemsiz kalıyor ki düğünde, şimdi biz detaylara takıldığımızdan hep en iyisi olsun osu olsun busu olsun diyoruz sadece.
canım basit derken nasıl bir şey öneriyorsunGüzelmiş bu da ama o zaman düğündekiyle aynı gibi olcak bunu basit yapıp düğünü şişe yapsan daha iyi bence canım :)
çok güzelNe güzelmişş
Dün avmde kaldı geziyor parası bitmişaynı nişanlım gibi konuştun ama olmadı şimdinoldu sizin içinizdeki alışveriş çılgınlığı
![]()
Ay hiç düşünmedim kınayı ben kes gibi bişey de olabilir heralde :)canım basit derken nasıl bir şey öneriyorsun
hihi belli olduDün avmde kaldı geziyor parası bitmiş![]()
İyiymiş gerçekten bunları görünce evdekilerden soğuyorum yaNe güzelmişş
kes derken ? :)Ay hiç düşünmedim kınayı ben kes gibi bişey de olabilir heralde :)
bende şuan aynısını düşünüyordumİyiymiş gerçekten bunları görünce evdekilerden soğuyorum ya![]()
Haha yok ya jütlüyü seçip bir oldunuz ben daha bomba falan patlatamam
Ay kuzu çokt eşekkür ederiiiim :)
Her ne kadar uygulamasam da buna katılıyoruım. Biz fazla detay düşünüyoruz. Yani kimse bizim seçmek için bi topn kafa patlattığımız şeylere doğru düzgün bakmicak bileYa şöyle düşün, ona harcamadığın parayı balayında bi güzel yersin için rahat eder. Ya da evine güzel şeyler alırsın. Güzel bi nikah şekeri yap abartıya kaçmadan yeter. Zaten o o kadar önemsiz kalıyor ki düğünde, şimdi biz detaylara takıldığımızdan hep en iyisi olsun osu olsun busu olsun diyoruz sadece.
kesinlikleHaha yok ya jütlüyü seçip bir oldunuz ben daha bomba falan patlatamam![]()
Ay kuzu çokt eşekkür ederiiiim :)
Her ne kadar uygulamasam da buna katılıyoruım. Biz fazla detay düşünüyoruz. Yani kimse bizim seçmek için bi topn kafa patlattığımız şeylere doğru düzgün bakmicak bile
Bakanlar olacak elbet ama diğerleri baya kalablık :)
Haha valla açıkçası şu işlere bulaşmadan önce bakmıyordum sanırım.kesinlikleben gititğim düğünlerde o azınlık tarafındayım ben sürekli inceliyorum annem bile kızıyor bana
![]()
evet canım o daha az maliyetli olur :) nişanda da bunun benzerini dağıtmıştım oyzüzden bilemedim
hadi gözünüz aydın canım :)Bebiş geldiii![]()