2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlarr
Mrs Pink Mrs Pink şansa bak ya ama üzme kendini her işte bir hayır vardır nikah salonunda olsun yine o tarz bir kıyafet giyersin sonrasında fotoğraftan anlayan biri varsa çevrende dış mekanda çekim yaparsınız anı kalması için sonra ailece gidip yemekte kutlarsınız arkadaşım öyle yapmıştı çokta güzel olmuştu. Ne bileyim üzme ama kendini bu kadar
Var fotoğraftan anlayan birileri ama mesele benim için nikah anıydı zaten. Sonrasında zaten düğün var o kısmını hiç düşünmedim o yüzden.
Hani hem istediğim gibi, hem istediğim tarihte olacaktı.
Ben mi büyütüyorum acaba bilmiyorum. Ama mesela nikahı kına gününe almamız gerek bugün, hiç gidesim yok.. Kılımı kıpırdatmak istemiyorum

Herkes gereksiz yere önemsediğimi söylüyo ama ben önemsemiştim. Çok içime sinicekti öyle.
Anlamıyorum bi iş nasıl olur da bu kadar ters gider. Sinirlerim bozuldu gerçektken.
Ben mi abartıyorum acaba..
O tarihi istiyosam nikah salonunda yapabilirim evet ama o ambians olmicak bunu istemiyorum.
Bilmiyorum ama gerçekten çok sinirim bozuldu ve çok üzüldüm
Abartmıyorsun aslında tamam üzülmüşsün ama kendini bu kadar yıpratma diye söylüyorum :( İşler bazen ters gidebiliyor işte ben de hiç hoşlanmam planladığım bir şeyin olmamasından ama her şeyin bi yolu bulunur, düne kadar bu fikir de yoktu ortada birden çıkıverdi, yine içine sinecek bir şey bulabilirsin.

Var fotoğraftan anlayan birileri ama mesele benim için nikah anıydı zaten. Sonrasında zaten düğün var o kısmını hiç düşünmedim o yüzden.
Hani hem istediğim gibi, hem istediğim tarihte olacaktı.
Ben mi büyütüyorum acaba bilmiyorum. Ama mesela nikahı kına gününe almamız gerek bugün, hiç gidesim yok.. Kılımı kıpırdatmak istemiyorum

Hayırlısı böyleymiş canım benim . Tek sorununuz bu olur inşallah

Abartmıyorsun aslında tamam üzülmüşsün ama kendini bu kadar yıpratma diye söylüyorum :KK43: İşler bazen ters gidebiliyor işte ben de hiç hoşlanmam planladığım bir şeyin olmamasından ama her şeyin bi yolu bulunur, düne kadar bu fikir de yoktu ortada birden çıkıverdi, yine içine sinecek bir şey bulabilirsin.
2si değilde 3ü olacak artık. Bir gün için bu kadar üzüldüm ya kendime de kızıyorum bayaa bayaa..
Kaporamı yakıp mekan değiştirirecektim neredeyse
Hayırlısı böyleymiş canım benim . Tek sorununuz bu olur inşallah
İnşallah canım, amin..

Herkes gereksiz yere önemsediğimi söylüyo ama ben önemsemiştim. Çok içime sinicekti öyle.
Anlamıyorum bi iş nasıl olur da bu kadar ters gider. Sinirlerim bozuldu gerçektken.
Ben mi abartıyorum acaba..
O tarihi istiyosam nikah salonunda yapabilirim evet ama o ambians olmicak bunu istemiyorum.
Bilmiyorum ama gerçekten çok sinirim bozuldu ve çok üzüldüm
Boşver sen takılma kimseye ya eminim ben çok güzel olucak kınada :)

Boşver sen takılma kimseye ya eminim ben çok güzel olucak kınada :)
Of kuzu inşallah yaa, akşam yavaş yavaş kabullendirdiler bana da işte hala aklım orada kalmış demek :)
Günaydın kızlar :21::KK54:

Mrs Pink Mrs Pink canım her yolu denedin, üzme artık kendini..Hayırlısı böyleymiş ..en azından elinden geleni yaptın
Evet canım gerçekten her yolu denedim. Demediğim yol kalmadı sanırım :(
Her işte bir hayır vardır diyorum o zaman. 1 gün sonra oluverecek

Of kuzu inşallah yaa, akşam yavaş yavaş kabullendirdiler bana da işte hala aklım orada kalmış demek :)

Evet canım gerçekten her yolu denedim. Demediğim yol kalmadı sanırım :KK43:

İstediğimiz gibi olsun da , varsın bir gün sonra olsun :) Sizde 2,3,5 eylül diye kutlama yaparsınız , fena mı :KK24:

Evet canım gerçekten her yolu denedim. Demediğim yol kalmadı sanırım :KK43:
sakin ol canımss güzel olucak :)

Ben sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..
kuzu senin doğum gününmmü.. iyik doğmuşsun ozmaan :KK19: takma kafana belki bir sürpriz hazrılığıdır oyüzden msj atmamıştır ben öyle yaparım genelde

Ben sinirden kendi kendimi yiyorum sadece. Doğumgünümde kutlamayı geçtim günlük herhangi bir mesaj bile atmamış bir nişanlıya sahibim de..
Aaa bugünmü doğum günüüün .
Doğum günün kutlu olsun kuzuu, nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşların olsuuun :KK68:
Baya baya atmamış yani. Bir planı olabilirmi ki acabaaa

Back
X