2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah :KK70: Evet onu düşünmemiştim de ben tepedeki pencerelere uzanıp milletin ayaklarını izlemek istemiyorum tabiii :KK70:
Bahçe katının öyle olmaması lazım ama ya bodrum kat öyle olur. Bahçe katı direk zemin olmuyor mu :KK53:

Tabi canım Allah korusun demeyelim öyle off yerin altı falan diyince bir darlandım zaten klostrofobiğimm :KK70::KK70:
HAha bahsedince ben de bi daralıyorum yaa bende de mi var acaba klostrofobi :KK70:
Allah korusun aynen bu konuda konuşma bende yok hayır dediğim herşey başıma geliyo :KK70:
Haha evet yaaa bi arkadaş aslaaa orada bişey yapmam milletin düğününe bile gitmiyorum dediği düğün salonunda nişan yapmıştı şimdi de kına yapacak. Ay çok gülmüştük ona. Trajikomik resmen :KK70:
Bahçe katının öyle olmaması lazım ama ya bodrum kat öyle olur. Bahçe katı direk zemin olmuyor mu :KK53:
İşte bu onlardan değil malesef :KK43:
BAk odaya bi oda normal gibi ama diğeri resmen tepe. Daire zeminin altında yani
Zemin ama mesela bazı evlere birinci kattan giriliyo bahçenin kotu altta oluyo ya
Aynen dediğin gibi kuzu. Bahçe katı diyo ama zeminin altında

Ama bi tane daha var beğendiğim onunda kirası 850

Eklentiler

• Untitled3.webp
    Untitled3.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 41
HAha bahsedince ben de bi daralıyorum yaa bende de mi var acaba klostrofobi :KK70:

Haha evet yaaa bi arkadaş aslaaa orada bişey yapmam milletin düğününe bile gitmiyorum dediği düğün salonunda nişan yapmıştı şimdi de kına yapacak. Ay çok gülmüştük ona. Trajikomik resmen :KK70:

Aman kendi kendine oluşturma şimdi fobi :-)
Burası zemin değil canım bildiğin bodrum katı gibi

Of ben mutfağına bakarak tutucam heralde evi halim çok fena :D
Bu da diğerisiii :D 2+1

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 12.webp
    12.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 123.webp
    123.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 49
bahöe katı direkt zemin oluyor kızlar :) öyle ayaklar falan gözükmüor yani :D bende hiç istemiyordum ama kısmetimizde varmış bizimkide giriş kat ama yüksek giriş gibi. bahçedeki kişi kafasını uzattığı zaman cam boyuna geliyor

bahöe katı direkt zemin oluyor kızlar :) öyle ayaklar falan gözükmüor yani :KK70: bende hiç istemiyordum ama kısmetimizde varmış bizimkide giriş kat ama yüksek giriş gibi. bahçedeki kişi kafasını uzattığı zaman cam boyuna geliyor
Yok kuzu bu sizinki gibi değil. Normalde öyle olur evet ama..
İlana bahçe katı yazmışlar ama bahçe arkada kaldığı için öyle demişler.
Bu zeminin altında. Yani dışarıdan baktığında evin pencereleri yerle aynı hizada :)
Yüksekte olduktan sonra giriş olabilir sorun yok zaten

Yok kuzu bu sizinki gibi değil. Normalde öyle olur evet ama..
İlana bahçe katı yazmışlar ama bahçe arkada kaldığı için öyle demişler.
Bu zeminin altında. Yani dışarıdan baktığında evin pencereleri yerle aynı hizada :)
Yüksekte olduktan sonra giriş olabilir sorun yok zaten
insnaları kandırmak için yazıyorlar işte o bildiğin bodrum oluyor eskiden bodrum kattıda adı şimdi bahçe katımı oldu ne fenalar

bahöe katı direkt zemin oluyor kızlar :) öyle ayaklar falan gözükmüor yani :KK70: bende hiç istemiyordum ama kısmetimizde varmış bizimkide giriş kat ama yüksek giriş gibi. bahçedeki kişi kafasını uzattığı zaman cam boyuna geliyor
Canım bu bahçe katı değil ama normali dediğin gibi evet bu farklı ama :)

insnaları kandırmak için yazıyorlar işte o bildiğin bodrum oluyor eskiden bodrum kattıda adı şimdi bahçe katımı oldu ne fenalar
Aynen öyle valla :) HAyır fotolarda bahçede yok işin komiği ama arkada var demek ki bi iki yeşillik :D
Bodrum ya da kot artık ne denirse :D

Zemin ama mesela bazı evlere birinci kattan giriliyo bahçenin kotu altta oluyo ya
Anladımm

Ay yok olmaz orası fenaymış ya :/
merhaba kızlar..
ne var ne yok..isimler hep değişmiş şuan ki aktif üyelerin..
YEKTA61 YEKTA61 Orya Orya greenandblue greenandblue ve diğerleri nasılsınız:))) özledim sizi
Ben de diğerleri olaraktan merhaba diyeyim :) Neler yapıyorsun
Of ben mutfağına bakarak tutucam heralde evi halim çok fena :KK70:
Bu da diğerisiii :KK70: 2+1
Uu iyiymiş bu da :D Mutfak ve banyo en önemlisi

Back
X