2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yine ben :KK53: aranızda yatak araştırması yapan var mı kızlar ?
Benn beenn :rolleyes: Ama karar veremiyorum ben visco düşünüyordum. Ama kimi visco oo çok iyi diyor kimi viscodan uzak dur diyorlar. Neye göre seçiliyor bu anlamış değilim. Tabi baza da lazım bana :KK51:

Benn beenn :rolleyes: Ama karar veremiyorum ben visco düşünüyordum. Ama kimi visco oo çok iyi diyor kimi viscodan uzak dur diyorlar. Neye göre seçiliyor bu anlamış değilim. Tabi baza da lazım bana :KK51:

Evet bende visco yu çok duydum ama emin olamadım..En iyisi olarak Yatsan/ Tempur deniliyor ama fiyatlar çok çok uçuk ..

Yok seni bekliyoruz :KK70:

sen benden önce evleneceksin ortak, yap bir güzellik :)

Canım buzdolabı nofrost önerdi bize herkes lowfrost buzlanma yaptığında kendi temizlemiyor senin temizlemen lazımmış oyüzden fiyatları daha uygun oluyor hatta.
Diğerleri güzel seçimler benim beyaz eşyalarda bosch az çok biliyorum özelliklerini
canım bizede adam evet buzlanma yapıyor ama ürünleri daha doğal olarak koruyor dedi. yani peyniri üstünü kapamadan koyduğunda diğerinde sertleşme gibi bişi dedi yapar. ama bu lowlar öyle değilmiş. ürünlerin yapısını bozmadan koruyormuş. buzlanma yapmasının nedenide az enerji tüketmesiymiş. dediğine göre sen temizlemiyormuşsun zaten o terleme yapıp aşağı akıyormuş kendi kendini yok ediyormuş. ben adamın yalancısıyım :D ayrıca baktığımd abu low daha pahaalıydı :D
anlamadım ben bşişi :D

Çamaşır mak benimkinden heralde yani benziyoda olabilir bilemedim :KK70: güzel işte bunlar sadece ocağı öbür ocaklardan baksan mı ?
öbür türlü ocak dediğin nasıl kuzu. yani aslında bu ocak banada pahalı gibi geldi ama ben hesaplatmak istedim. böyle düz bir ocağı daha ucuza alabilecğeimi düşünüyorum.
Kızlar bu arada ilk davetiye curlygirl curlygirl e yapılıyor değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
evvvettttt :D
yine ben :KK53: aranızda yatak araştırması yapan var mı kızlar ?
mobilyaları halledersem bende o kervana katılacağım :)

Ay kızlar bu cam ocaklar çok patlıyormuş galiba :KK57: googledan görsellere yazsanıza bi cam ocak patlaması diye

canım bizede adam evet buzlanma yapıyor ama ürünleri daha doğal olarak koruyor dedi. yani peyniri üstünü kapamadan koyduğunda diğerinde sertleşme gibi bişi dedi yapar. ama bu lowlar öyle değilmiş. ürünlerin yapısını bozmadan koruyormuş. buzlanma yapmasının nedenide az enerji tüketmesiymiş. dediğine göre sen temizlemiyormuşsun zaten o terleme yapıp aşağı akıyormuş kendi kendini yok ediyormuş. ben adamın yalancısıyım :KK70: ayrıca baktığımd abu low daha pahaalıydı :KK70:
anlamadım ben bşişi :KK70:

öbür türlü ocak dediğin nasıl kuzu. yani aslında bu ocak banada pahalı gibi geldi ama ben hesaplatmak istedim. böyle düz bir ocağı daha ucuza alabilecğeimi düşünüyorum.

evvvettttt :KK70:

Biz eşyaları çok erken aldık da , ağustosta gelecek..1 ay da halı ve perde işini halledebilir miyim ki?

canım bizede adam evet buzlanma yapıyor ama ürünleri daha doğal olarak koruyor dedi. yani peyniri üstünü kapamadan koyduğunda diğerinde sertleşme gibi bişi dedi yapar. ama bu lowlar öyle değilmiş. ürünlerin yapısını bozmadan koruyormuş. buzlanma yapmasının nedenide az enerji tüketmesiymiş. dediğine göre sen temizlemiyormuşsun zaten o terleme yapıp aşağı akıyormuş kendi kendini yok ediyormuş. ben adamın yalancısıyım :KK70: ayrıca baktığımd abu low daha pahaalıydı :KK70:
anlamadım ben bşişi :KK70:

evvvettttt :KK70:

Böyle mesela canım http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/ocaklar/POP6C2B10L.html?source=browse

Back
X