- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Hahaha ay çok güldüm buna yaaaOzaman alma hem korkuyormuşsunda ama gelip yemeklerim geç pişiyorda yok efendim aç kalıyoruz deme sakın![]()

Ay size çaktırmadan alırım bi düdüklü o zaman napim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ay çok güldüm buna yaaaOzaman alma hem korkuyormuşsunda ama gelip yemeklerim geç pişiyorda yok efendim aç kalıyoruz deme sakın![]()
Hahah gitmiş onun için ayrı pirinç almış resmen. Bi de çıkardı verdi ablama al bununla oyna diyip gülüyoAyyyy ucuz pirinç olayına koptum![]()
Hahaha ay çok güldüm buna yaaa![]()
Ay size çaktırmadan alırım bi düdüklü o zaman napim![]()
![]()
E ucuz pirinçten olunca da belki kızcağız kıvamı düşürse de yeterince leziz olmayacakHaha sağol canım
Kendince çözüm bulmuş pahalı pirinç israfına![]()
![]()
Hahaha baban baya kontrolcüymüşHahah ay hem fiziksel hem de kişisel olarak benziyorum sanırım evet
İşine gelince pratik biri oluveriyor adam, dünde tavuğu jülyen doğradım dedim, hee sen yapmasaydın ya ben keserdim diye içerlemişti . Beğenmeyecek ya![]()
![]()
Bizden kaçmaz boşuna çaktırmamak için yırtınmaHahaha ay çok güldüm buna yaaa![]()
Ay size çaktırmadan alırım bi düdüklü o zaman napim![]()
![]()
Yok ya herkes çok memnun duymadım hiç ben
Haha ay o da var di miBize sormadanmı alacaksın![]()
Haha o onu düşünmüyo tabii, önlemini almış gerisi mühim değilE ucuz pirinçten olunca da belki kızcağız kıvamı düşürse de yeterince leziz olmayacakhahah
Pofff Allaaam yemeklerim çabucak pişsin, beni ele güne rezil etme.. AminnnHahaha baban baya kontrolcüymüş
Ayy sormaa sonrada hepsi tuzsuz olmuş diye kar beyaz yaptı caaanım yemeklerimi.
Ama hiçte öyle değildi o çok tuz tüketiyo
Bizden kaçmaz boşuna çaktırmamak için yırtınma![]()
Ayyy ablanada yazık kıyamamHahah gitmiş onun için ayrı pirinç almış resmen. Bi de çıkardı verdi ablama al bununla oyna diyip gülüyo![]()
![]()
![]()
Hahaha üzülme ya kimi zaman ucuzuyla kimi zaman çaktırmadan pahalısıyla çalışmalarına devam etti ve başardıAyyy ablanada yazık kıyamam
Ay terör saldım etrafa resmen. Korkmayın kızlar ya kendimi kötü hissettim bakbende tırstım ya bizimki de camlı ocak![]()
El olduk şimdi dePofff Allaaam yemeklerim çabucak pişsin, beni ele güne rezil etme yarabbim .. Aminnn
camlı ocak alanlarda hafif bir tırsma oluştubende tırstım ya bizimki de camlı ocak![]()
Hahahah ay güldüm vallahiAy terör saldım etrafa resmen. Korkmayın kızlar ya kendimi kötü hissettim bak![]()
Ne desek yaranamıyoruz yiaaa. Zaten piskolocimizi alt üst ettin şurda patlayan ocak diye diyeEl olduk şimdi de![]()
Cam ocaklar var ya onlar bence, ben de onu demiştimm. Atıyorum bunun gibi bişey
http://www.wilson.com.tr/images/ocaklar/WO136.png
halı perde için benimde okadar zamanım kalacakBiz eşyaları çok erken aldık da , ağustosta gelecek..1 ay da halı ve perde işini halledebilir miyim ki?
Bizim baktığımızda lowlar daha uygundu bende adamın dediklerini anlattım kuzum sana
Bellonayı bende duymuştum ama incelemedim bakayım bende
bu buzdolabı için başka yerlerle de konuşayım madem.
Hahaha hafif mii?camlı ocak alanlarda hafif bir tırsma oluştu![]()
Haha evet aslında haklısınnn. Bana da lazım ondannŞu pilav çalışmalarına benim de başlamam lazım![]()
Enem beni topa tutuyor şuna bak. Söylemeyeydim daha mı iyiydiHahahah ay güldüm vallahi![]()
Ne desek yaranamıyoruz yiaaa. Zaten piskolocimizi alt üst ettin şurda patlayan ocak diye diye![]()
Evet yanlız curlygirl bu alıntılarıyla ilk başta cam ocak önerisini getirmemi, sonra da herkesi korkutmamı yeniden gözler önüne serdi. Canım bunlar set üstü zaten. Ama dediğim gibi korkmuyorsan alhalı perde için benimde okadar zamanım kalacakhallolmak zorunda
bu buzdolabı için başka yerlerle de konuşayım madem.
kızlar benimki set üstü olmalı ama. bulaşık makinasının üstüne koyacağım. onlardada bu tarz varmı. oyüzden düz ocaklara baktım ben.
Şu hallerin karşısında inan ben de sakin kalmakta zorlanıyorumHahaha hafif mii?
Ay ben neden bu kadar gülüyorum mahfoldum burda yaaa![]()
Babanın bolca ucuz prinç depolaması gerekHaha evet aslında haklısınnn. Bana da lazım ondann
Hııı hepimizi endişelendirdin işteeeeEnem beni topa tutuyor şuna bak. Söylemeyeydim daha mı iyiydi![]()
Haha bak yine yapıyo yaaaEvet yanlız curlygirl bu alıntılarıyla ilk başta cam ocak önerisini getirmemi, sonra da herkesi korkutmamı yeniden gözler önüne serdi. Canım bunlar set üstü zaten. Ama dediğim gibi korkmuyorsan al![]()
Zavallı babam yine dertlere düşecekBabanın bolca ucuz prinç depolaması gerek![]()