2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende aslında doğum sancısı ile birlikle bakılsin diye düşünüyorum.yani annem de olma muayene diyor Ama bakalım zaman gösterecek .Allah yardımcımız olsun
benim 2 doğumumda da 38. haftamda çatı muayenesi olmuştu.
hatta 2. doğum falan ne gerek var diye düşünmüştüm. ama yapılmıştı.aslında ultrasonla anlaşılmaz mi ki.
çatı kemiklerinin genişliği ile bebeğin başının çapı ile karşılaştırılıp normal doğum yapılıp yapılamayacağı anlaşılabilir.
benim çatım aslında darmış . ama normal doğuma engel değilmiş.

yani eskileri düşününce bir de yaradılış gereği normal doğum mümkündur diye düşünüyorum aslında ..Allahın izni ile denemek istiyorum yani doğum sancısı ile o kemikler nasıl da açılacaktır.Allah herkesin gönlüne göre versin :)

canım ya. o gün gelince anlarsın sen de .
korkulacak bi şey değil. o yola girince her şey sırasıyla gerçekleşiyor ki. sen de ayak uyduruyorsun işte bebeğin durumuna. ebeler de yardımcı oluyor. doktorun da var. oh . daha ne olsun demi.

Çok doğru biz de onlarda sağlıklı olsun da..

Iyi akşamlar kızlar benim oğlum normalde çok hareketli olurdu bugün hiç sesi çıkmıyo çok korktum şekerli şeyler yedim uzandım büyük bi bardak su içip uzandım vs hala tık yok korkmaya başladım bi şey olmamıştır dimi benim gibi olan var mı

Bugün benimkide Nazlı anlamadım niye..

Bugün benimkide Nazlı anlamadım niye..

Benim oğlumdan da tik yok kizlar. Yemek yedim muz yedim su içtim yok. Gunduz az hareketliydi.Korkuyorum yaa.

Çok saol canim bende sirke denedim gecirir diye ama hic bi faydasi olmadi kanamaya basladi kremi deneyim bide ins duzelir artik geceleri bile uyutmuo
İstersen sende bunu kullan direk alıyo kaşıntıyı ama tabi dr un muayneside önemli canım çabucak geçsin inş. Aslında hastaneyi arayıp dr una sorabilirsin durumu anlatıp

Bende de öyle canım hala bekliyorm olmadı acile gidicem ama küçük kıpırtı mı desem gaz mı desem bi şey var anlam veremiyorm umarım sadece bize şaka yapıyorlardır
inşallah canim.
Ateş aldi vücudumu sikintidan. Ama ufak ufak basladi sanki benimkidee. İnşallah daha sıklasirr. Benim bulunduğum ilçede doktor yok olsa cçoktan gitmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…