- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.521
benim 2 doğumumda da 38. haftamda çatı muayenesi olmuştu.Evet bende aslında doğum sancısı ile birlikle bakılsin diye düşünüyorum.yani annem de olma muayene diyor Ama bakalım zaman gösterecek .Allah yardımcımız olsun
yani eskileri düşününce bir de yaradılış gereği normal doğum mümkündur diye düşünüyorum aslında ..Allahın izni ile denemek istiyorum yani doğum sancısı ile o kemikler nasıl da açılacaktır.Allah herkesin gönlüne göre versin :)benim 2 doğumumda da 38. haftamda çatı muayenesi olmuştu.
hatta 2. doğum falan ne gerek var diye düşünmüştüm. ama yapılmıştı.aslında ultrasonla anlaşılmaz mi ki.
çatı kemiklerinin genişliği ile bebeğin başının çapı ile karşılaştırılıp normal doğum yapılıp yapılamayacağı anlaşılabilir.
benim çatım aslında darmış . ama normal doğuma engel değilmiş.
canım ya. o gün gelince anlarsın sen de .yani eskileri düşününce bir de yaradılış gereği normal doğum mümkündur diye düşünüyorum aslında ..Allahın izni ile denemek istiyorum yani doğum sancısı ile o kemikler nasıl da açılacaktır.Allah herkesin gönlüne göre versin :)
Çok doğrucanım ya. o gün gelince anlarsın sen de .
korkulacak bi şey değil. o yola girince her şey sırasıyla gerçekleşiyor ki. sen de ayak uyduruyorsun işte bebeğin durumuna. ebeler de yardımcı oluyor. doktorun da var. oh . daha ne olsun demi.
Canım sen sadece doktorunu dinle. Millet i boşverşimdi bi iş arkadaşm geldi yanımada karnın haftana göre küçük sanki bebek küçük mü falan dedı kafamı karıstırdı
son kontrole 21 nısan da gıttık kılosu gayet iyiydi. büyümedi mi acaba canım sıkıldı bak şimdi
canesten kremin adı canım bide fitil verdi ama miko bilmem ne diye ama adını unuttum onun kutuyu atmışımÇok sevinirim canim tesekkur ederim :)
Çok saol canim bende sirke denedim gecirir diye ama hic bi faydasi olmadi kanamaya basladi kremi deneyim bide ins duzelir artik geceleri bile uyutmuocanesten kremin adı canım bide fitil verdi ama miko bilmem ne diye ama adını unuttum onun kutuyu atmışım
Bugün benimkide Nazlı anlamadım niye..Iyi akşamlar kızlar benim oğlum normalde çok hareketli olurdu bugün hiç sesi çıkmıyo çok korktum şekerli şeyler yedim uzandım büyük bi bardak su içip uzandım vs hala tık yok korkmaya başladım bi şey olmamıştır dimi benim gibi olan var mı
Iyi akşamlar kızlar benim oğlum normalde çok hareketli olurdu bugün hiç sesi çıkmıyo çok korktum şekerli şeyler yedim uzandım büyük bi bardak su içip uzandım vs hala tık yok korkmaya başladım bi şey olmamıştır dimi benim gibi olan var mı
Bugün benimkide Nazlı anlamadım niye..
Benim de yapmadığım şey kalmadı hafta olarak da sizden öndeyz hep çok hareketli derdim bugün hareketlerine hasret kaldım resmenBenim oğlumdan da tik yok kizlar. Yemek yedim muz yedim su içtim yok. Gunduz az hareketliydi.Korkuyorum yaa.
Aynı şekilde., elim karnımda dolanıyorum resmenBenim de yapmadığım şey kalmadı hafta olarak da sizden öndeyz hep çok hareketli derdim bugün hareketlerine hasret kaldım resmen
İstersen sende bunu kullan direk alıyo kaşıntıyı ama tabi dr un muayneside önemli canım çabucak geçsin inş. Aslında hastaneyi arayıp dr una sorabilirsin durumu anlatıpÇok saol canim bende sirke denedim gecirir diye ama hic bi faydasi olmadi kanamaya basladi kremi deneyim bide ins duzelir artik geceleri bile uyutmuo
Bende de öyle canım hala bekliyorm olmadı acile gidicem ama küçük kıpırtı mı desem gaz mı desem bi şey var anlam veremiyorm umarım sadece bize şaka yapıyorlardır
Bende de öyle canım hala bekliyorm olmadı acile gidicem ama küçük kıpırtı mı desem gaz mı desem bi şey var anlam veremiyorm umarım sadece bize şaka yapıyorlardır
Benimde bir ara kulak agrim oldu ama sanci gibi yerimden hoplatiyordu 2 hafta falan cektim sonra kendi kendine gecti benimki
inşallah canim.Bende de öyle canım hala bekliyorm olmadı acile gidicem ama küçük kıpırtı mı desem gaz mı desem bi şey var anlam veremiyorm umarım sadece bize şaka yapıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?