- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.501
Canım o açılmayı kontrol etmeye başladıkları zaman zaten üzerinde hastane kıyafeti oluyor sen doğum sonrası giyeceğini hazırla gecelikte olsun pijamadagecelik kullanamadım dedinya canım sezeryan mı yaptın dogumu ???
iki de bir acılma var mı diye muayene ediyorlarmışya bende bitane gecelik alayım diyorum daha rahat olur diyee. yoksaa hayatta giyememmm yaniii..
benimki bide 9 yıl aradan sonra dilekim :)oluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.
benim bu ara çok olmuştu.Kızlar bacak krampları yaşayan varmı?? İlk defa bu sabah baldırıma felaket bi kramp girdi hala ağrıyo.. Halbuki magnezyumda kullanıyorum..off inşallah bidaha olmaz çığlık çığlığa uyandım yataktan çok fenaydı..
günaydın kızlar,
gece o kadar cok uyanmaya basladım kı uykumdan bişey anlamıyorum. akşam da uykum çok oldugu halde zor uykuya dalıyorum.
şimdiden böyleysem bi kaç hafta sonra hiç uyku yok bana
He tamamdır kızlar sağolun.. doktorum daha ilk başta sormuştu ve sorun yok demişti de ben son aylara doğru bu konuda ayrıca bir test falan mı yapılıyor diye anladım bi an..
aynen işte ben de o meşrubatları tek başına hiç içemem canım.. şurup da aynı şekilde mesela versinler hap içeyim ama şurup içince öğürmeye başlıyorum hemengerekli görürse doktorum mecbur yaptıracağım tabi.. bakalım yarın göreceğim artık ne olacak..
demi.benimki bide 9 yıl aradan sonra dilekim :)
herşeyi tamamiyle unutmuşken bide :)
sanırım en çok ben zorlanacağım..
neyse sağlıklı olsunlar da üstesinden geliriz Allah' ın izniyle
Beni de aramamislardi.doguma kadar iki doz yapiliyormus canim.kacinci ay oldgu cok onemli dglmisbenim ebe ye gittim gecen gün kızlar dedim sen beni niyee arayıp sormuyorsun millet tetenoz olmuş bende hiç bişey yok neyse kavga dövüş tetnoz yaptırdım ama umarım geç kalmamışımdır
ahahahahah :) ben kocaman memeler kısmına çok güldüm.oluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.
canım belkide çatın dar olacak ve normal doguramıcaksın bu durumda hem senın hemde bebegın sağlığı tehlikeye girebilir. onun ıcın ya catı kontrolü olacaksın yada sezeryan yaptırcaksın.Benim merak ettiğim de cati muayene hiç yaptırmasam normal doğum olsun istiyorum zaten vajinismus hastasıyım fazlası ile kasacagm hatta belki muayene bile etmesine izin veremeyeceğim..normali denemek istiyorum yani ?
Bazi doktorlar cati muayenesi yapmiyor ben kizima hamileyken sormustum cati muayenesi olacak miyim diye gerek yok dogum sancilarinla birlikte bakicam demisti (bska sebeplerle sezeryan olmak zorunda kaldim)..Yani sart degil sanirimBenim merak ettiğim de cati muayene hiç yaptırmasam normal doğum olsun istiyorum zaten vajinismus hastasıyım fazlası ile kasacagm hatta belki muayene bile etmesine izin veremeyeceğim..normali denemek istiyorum yani ?
inşallah canım :)demi.
Allah k olaylık versin. inşallah huysuz bebeler olmazlar
Cnm benim drum yastigini biraz yukari kaldir yani yatagin basligina daya,yarim kaldir kendini dedi,hakikatende cok rahat ettim.sag solda onemli degil artik dedi yuz ustu yatma yetermisBende şimdi tam sana yazacaktım:) nasılsın, sanki uzun bir zamandır göremedim seni:)
canım yakında görürsün sen de inşallah.ahahahahah :) ben kocaman memeler kısmına çok güldüm.
tabi bize suan hava hos gelıyor bılmedıgımız ıcın neyin ne oldugunu hiç doğurmamışlar olarak:)
Benimde bir ara kulak agrim oldu ama sanci gibi yerimden hoplatiyordu 2 hafta falan cektim sonra kendi kendine gecti benimkiMerhaba tatlı hamişler, güzel sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için.. Bendede başladı gece uyku bölünmeleri sola yatıyorum, bir uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum, psikolojik olarak omu uyandırıyor bilmiyorum, kendimi şartlandırdım galiba, tabii sonrada uyku falan yok.. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da herşeye değer..
Zaman zaman şiddetli kulak ağrısı çekiyorum Çarşamba doktor randevumuz vardı öncesinde kulak burundanda aldım, bakalım hamilelere ne yapabiliyo, temizleyebiliyolarmış bir gidip öğrenicem ağrı kesicide alamayınca, bazen dayanılmaz oluyor..
görelim tabiki :) minik kızımı çok merak edıyorum:)canım yakında görürsün sen de inşallah.
himm anladım Hayırlısi artık.canım belkide çatın dar olacak ve normal doguramıcaksın bu durumda hem senın hemde bebegın sağlığı tehlikeye girebilir. onun ıcın ya catı kontrolü olacaksın yada sezeryan yaptırcaksın.
Evet bende aslında doğum sancısı ile birlikle bakılsin diye düşünüyorum.yani annem de olma muayene diyor Ama bakalım zaman gösterecek .Allah yardımcımız olsunBazi doktorlar cati muayenesi yapmiyor ben kizima hamileyken sormustum cati muayenesi olacak miyim diye gerek yok dogum sancilarinla birlikte bakicam demisti (bska sebeplerle sezeryan olmak zorunda kaldim)..Yani sart degil sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?