2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecelik kullanamadım dedinya canım sezeryan mı yaptın dogumu ???
iki de bir acılma var mı diye muayene ediyorlarmışya bende bitane gecelik alayım diyorum daha rahat olur diyee. yoksaa hayatta giyememmm yaniii..
Canım o açılmayı kontrol etmeye başladıkları zaman zaten üzerinde hastane kıyafeti oluyor sen doğum sonrası giyeceğini hazırla gecelikte olsun pijamada

Kızlar bacak krampları yaşayan varmı?? İlk defa bu sabah baldırıma felaket bi kramp girdi hala ağrıyo.. Halbuki magnezyumda kullanıyorum..off inşallah bidaha olmaz çığlık çığlığa uyandım yataktan çok fenaydı..

oluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.
benimki bide 9 yıl aradan sonra dilekim :)
herşeyi tamamiyle unutmuşken bide :)
sanırım en çok ben zorlanacağım..
neyse sağlıklı olsunlar da üstesinden geliriz Allah' ın izniyle

benim bu ara çok olmuştu.
ama kesildi.
maden suyu iç canım her gün.

günaydın kızlar,
gece o kadar cok uyanmaya basladım kı uykumdan bişey anlamıyorum. akşam da uykum çok oldugu halde zor uykuya dalıyorum.
şimdiden böyleysem bi kaç hafta sonra hiç uyku yok bana

Merhaba tatlı hamişler, güzel sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için.. Bendede başladı gece uyku bölünmeleri sola yatıyorum, bir uyanıyorum ki sırt üstü yatıyorum, psikolojik olarak omu uyandırıyor bilmiyorum, kendimi şartlandırdım galiba, tabii sonrada uyku falan yok.. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da herşeye değer..
Zaman zaman şiddetli kulak ağrısı çekiyorum Çarşamba doktor randevumuz vardı öncesinde kulak burundanda aldım, bakalım hamilelere ne yapabiliyo, temizleyebiliyolarmış bir gidip öğrenicem ağrı kesicide alamayınca, bazen dayanılmaz oluyor..

Benim merak ettiğim de cati muayene hiç yaptırmasam normal doğum olsun istiyorum zaten vajinismus hastasıyım fazlası ile kasacagm hatta belki muayene bile etmesine izin veremeyeceğim..normali denemek istiyorum yani ?

Gazoz ya da meyveli soda gibi canim hiiiiiiic skma canini

benim ebe ye gittim gecen gün kızlar dedim sen beni niyee arayıp sormuyorsun millet tetenoz olmuş bende hiç bişey yok neyse kavga dövüş tetnoz yaptırdım ama umarım geç kalmamışımdır
Beni de aramamislardi.doguma kadar iki doz yapiliyormus canim.kacinci ay oldgu cok onemli dglmis

Kizlar iki gundur kasık agrilarim artti ((
Korkuyrm erken dogum vs.
Ilk bebegim.
Agri giriyor geciyor sonra tekrar agri.bikac sa hic agri yok.sonra yine....
Normal midir acep?

oluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.
ahahahahah :) ben kocaman memeler kısmına çok güldüm.

tabi bize suan hava hos gelıyor bılmedıgımız ıcın neyin ne oldugunu hiç doğurmamışlar olarak:)

Benim merak ettiğim de cati muayene hiç yaptırmasam normal doğum olsun istiyorum zaten vajinismus hastasıyım fazlası ile kasacagm hatta belki muayene bile etmesine izin veremeyeceğim..normali denemek istiyorum yani ?
canım belkide çatın dar olacak ve normal doguramıcaksın bu durumda hem senın hemde bebegın sağlığı tehlikeye girebilir. onun ıcın ya catı kontrolü olacaksın yada sezeryan yaptırcaksın.

Bazi doktorlar cati muayenesi yapmiyor ben kizima hamileyken sormustum cati muayenesi olacak miyim diye gerek yok dogum sancilarinla birlikte bakicam demisti (bska sebeplerle sezeryan olmak zorunda kaldim)..Yani sart degil sanirim

Benimde bir ara kulak agrim oldu ama sanci gibi yerimden hoplatiyordu 2 hafta falan cektim sonra kendi kendine gecti benimki

Bazi doktorlar cati muayenesi yapmiyor ben kizima hamileyken sormustum cati muayenesi olacak miyim diye gerek yok dogum sancilarinla birlikte bakicam demisti (bska sebeplerle sezeryan olmak zorunda kaldim)..Yani sart degil sanirim
Evet bende aslında doğum sancısı ile birlikle bakılsin diye düşünüyorum.yani annem de olma muayene diyor Ama bakalım zaman gösterecek .Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…