2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktoruma sordum bugun whatsaptan muayenem 16:30 bana bısey demediniz aç tok gel diye ne yapcam dedim. Oda bana sabahtan yaptırabılecegımı soyledım bende sabah erkenden gıdecem şeker testini yaptırcam : 16:30 da muayenemi olup sonuçları gösteririm.

şimdi bu karatay teyzeden sonra değiştirip daha içilir hale getirmişler o şekeri demek ki canım.
ben 4 yıl önce ilk gidince kan alıyorlardı
hemen sonra 1 bardak bol şerbetli bi su
1 saat sonra yine kan alıyorlardı
hemen sonra 2 bardak şekerli su
1 saat sonra yine kan alıyorlardı iş bitiyordu
saatlerce hastanede bekliyorduk.

ya o iki abiyi yolacak.
ya da o iki abi kızı dize getirecek. bilemiyorum. hayırlısıyla görürüz inşallah.
isim düşünemiyorum .
bi ara Doğa ismine takıldim.

sonra vaz geçtim.

maşallah seninki kıpır kıpır demek şimdi. senin bebiş bizden büyük ne de olsa. ondan iyice kıpırdıyor

benim kızda haftasonu sakin işteyken çok hareketli neden acaba :) aynıymış ikimizinkide.
Ben çözdüm sanırım, hafta sonları evde çok oturamıyorum eşimle işi paylaştık gerçi ev çok yormuyor ama oturamıyorum da, işyerinde ise sürekli oturuyorum bi öğlen molası birde wc için kalkıyorum, sanırım sürekli oturduğumuz için daha çok hareket ediyorlar:)

arkadaşlar benim doktorum gece yarısından sonra bir şey yeme saat 3 den sonra su bile yok dedi yoksa şeker yüklemesini tekrar yapmak zorunda kalırız dedi AMAN HAA SİZDE GECE YARISINDAN SONRA YÜKLENMEYİN AÇ KARNA OLMAMIZ ÖNEMLİYMİŞ

:)
ben de başlayayım dedim çünkü geri sayım başladı bende, oğlumun bir çok eşyası duruyor hepsini bi çıkarayım diyorum, kontrol edip, yıkanacakları yıkayıp hazır ediyim diyorum, bi çanta da yapayım diyorum acil durum için ne olur ne olmaz diye
Çanta için kendi hurcum hazır sayılır, pijama özellikle alt 3-4 tane, havlu, iç çamaşırı, ped, ıslak mendil, ben gecelik kullanamamıştım, şimdi hiç koymadım çantaya, terlik gibi bunlar hazırda, bebek için bu hafta sonu İnşallah bi hurç da ona yaparım, gerisi de zamanla ...

ayyyy . korkmaya başladım şimdi . doğum yaklaşıyor mu ne .

ya aslında böyle iyiydi biliyor musun.
karnımızda .
sakin sakin.
bunlar çıkınca napcez biz yaa.

benim ebe ye gittim gecen gün kızlar dedim sen beni niyee arayıp sormuyorsun millet tetenoz olmuş bende hiç bişey yok neyse kavga dövüş tetnoz yaptırdım ama umarım geç kalmamışımdır

gecelik kullanamadım dedinya canım sezeryan mı yaptın dogumu ???
iki de bir acılma var mı diye muayene ediyorlarmışya bende bitane gecelik alayım diyorum daha rahat olur diyee. yoksaa hayatta giyememmm yaniii..

kızlar bişey sorcam ben çk dinlenmiyorum gün içinde çk fazla yatımıyorum.hareket halindeyim ev işi yemek fln işten gelincede çk uzanmıyorum öyle bi sakıncası varmı yani bişey olurmu.şu erken doğum olayı beni korkutmaya başladı,biraz hız kessem mi acaba hareket konusunda.sizde benm gibimisiniz

ayyyy . korkmaya başladım şimdi . doğum yaklaşıyor mu ne .

ya aslında böyle iyiydi biliyor musun.
karnımızda .
sakin sakin.
bunlar çıkınca napcez biz yaa.
Bende 11-12 hafta kaldı :) yaklaşıyor yaklaşmaz mı:)
Ayyy bende doğsun istiyorum hayırlısıyla, şimdi nasıl yazıyorsak çıkarınca da öyle yazalım, bende oğlum olmasına rağmen bebek işini unutmuş gibiyim, İnşallah kucağımıza alır almaz süper anne modunda oluruz:)

oluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.

gecelik kullanamadım dedinya canım sezeryan mı yaptın dogumu ???
iki de bir acılma var mı diye muayene ediyorlarmışya bende bitane gecelik alayım diyorum daha rahat olur diyee. yoksaa hayatta giyememmm yaniii..
Gecelik önden düğmeli almıştım hatta emzirme de rahat olsun diye ama öylece duruyor hala,
normal doğum yaptım canım çok şükür ki İnşallah bu da normal olur,
bende daha rahat olur düşüncesiyle gecelik almıştım ne olur ne olmaz diye hiç rahat değil yani ben edemedim yatakta yukarı doğru çıkıyor :) normalde de hiç kullanamam:) ; hemen çıkarıp pijama giydim çok daha rahat oldu kontrolde de daha rahat ettim pijama ile... sen yinede bulundur...

Kendi bedenini dinle bu konuda yorulduğunu anladığın an dinlen...

oluruz olmasına onda sorun yok da .
uykusuz gecelerrrrrr
hortlak gibi bi surat.
kocaman memeler.
sağlıkla kucaklayalım da . hallederiz demi arkadaşım . üstesinden geliriz.
uykusuz gece felan neyse de kocaman memeler'e takıldım bak şimdi:), zaten 2 beden birden büyüdüler en çok da onları merak ediyorum eski hallerine dönerler İnşallah ya ...
Hallederiz evel Allah...

anladımm canımm. insallah normal yaparsııın o zaman..
bende normal istiyorum bakalım gidişat neyi göstericek.. daha ne kendime ne bebeğime bişey aldım. ramazana kadar herşeyi halletmek istiyorumm. inşallah yapabilirimm...

uykusuz gece felan neyse de kocaman memeler'e takıldım bak şimdi:), zaten 2 beden birden büyüdüler en çok da onları merak ediyorum eski hallerine dönerler İnşallah ya ...
Hallederiz evel Allah...
hahah. evet ya kocaman memeler.
o dönem memelerimden çok rahatsız oluyorum. normalde küçüktür benimkiler .
büyük meme hoşuma gider ama . o dönem çok gıcık kapıyorum kendime.
2 çocuğumda da öyle hissettim.
bakalım nasip olursa bunda göreceğim kendimi.

İnşallah normal doğum olsun herkese çok daha rahat ve hızlı toparlanıyorsun, dediğin gib gidişat bakalım ne gösterir... Ben senden 1 ay öndeyim canım bende yeni başlayacam, sende başlayınca herşeyi hazırlarsın inan yapalirsinde, acil olanlar hazır olsun gerisi zaten oluyor bir şekilde...

Ayy takılma sen öyle söyleyenlere.. Sinir oluyorum yaa.. Yok öyle bişey iç karnın geniştir benim kuzenim dokuz aylıkkın bile hiç karnı yoktu minicikti karnı..3.850 doğdu bebeği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…