2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inşallah testiniz güzel çıkacak geçici bir durumdur büyük ihtimal bizim doktor kafa ölçüsüne göre haftasını soyluyor kilosuna göre değil

Selam kizlar bugun saglik ocaginda ebemiz bebegimin kalbini dinledi ama oncesinde yerini ogrenmek icin eliyle bastirdi gobegime kizimin kafasinin oldugu yerlere.kafasi bi zarar gormemistir insallah takildi kafama sizlere yapildi mi?
Günaydınnn onlar ebe hemşire canım bana da yaptılar bende haftada bir gidiyorum kalbini dinlemek için hemşire her seferinde nerde olduğunu karnıma bastırarak anlıyo sonra cihazı koyuyo korkma bu işi biliyo onlar bişey olmamıştır

Canım inşallah sonucunuz iyi çıkar bu topikteki bebekler annelerini korkutmayı seviyor sen de güzel sonuclar alacaksın hiç merak etme benim ayrıntılı da yaklaşık senin haftandayken olmuştu ve oğlum 27 cm 581 gr doktorumuz iri bi bebek olacak dedi bunun sorun olacağını söylemedi içini ferah tut

Bebeğinin oynadığını dışardan gören varmı ben çok istiyorum ama tik yok
ben zaten yandığım için suyu takmıyorumda eşim soğuk olur diyip duruyo. bence girilir diyorum. hamileyim diye korkuyor heralde. izmire aşığım havasını alıp dönsek bile huzura ercem. canım ne güzel orda yaşıyorsunuz. oh mis. haftasonları bile kaçarsınız.

Oy kiyamam bebise.benmde cinsiyetini gostermedigi zaman durtmustu doktor.esim hala kizar kizimi rahatsiz etti diye :) cevabin icin tskler bu arada.bende koskoca ebe simdiye kadar kac defa yapmistir biliyodur diye teselli ediyorum.
:))Korkma canim ben cok korktugum icin bosuna yani o acidan cok arastirdim:)bari sen yipratma kendini:)))dr gulmustu yaa gercekten bu kadar kolay olabileceginimi dusunuosun demisti:)

Canım sen face de ki grupta yoksun sanırım:) Bu arada tatil planı süper.. Maddi açıdan zor olmasa bende giderdim..:)

KUZUM face im yok :) ondan yokum aranızda kaçırıyorum.
bizim bu ay biraz rahatlıyor inş. birde doğuma kenara para koysak sonra bebek olunca bi borcumuz var onu ödemeye başlıcaz anlıcan karışık bizim işler biraz. ben geçen sene zor bi yaz geçirdim iş hamilelik baya kafam gidik inş nasip olursa gideriz bakalım. allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inş.

çok sevindim canım çok şükür
doktor 36 haftadan önceye bişey demiyor dediğim gibi tehlike yoksa Allah korusun
sanmıyorum bişey diyeceğini.. inşallah herşey gönlünce olur

benim yükleme 17 gün sonra 9 sene önce ilk kızım da çıkmamıştı şeker
inşallah bunda da çıkmaz

çok saol kuzum bu ara kasık ağrım var herkezde acaba erken mi doğurcan diye yorum yapıyorlar deliriyorum. yoksa hamdolsun herşey normaldi 10 gün önce tehlikemiz hiç olmadı zaten bakalım nasip.

sendede şeker çıkmıcak eminim kuzum hiç korkma allahın izniyle atlatıcaksın inşallah.

senin down sendrom belirtisi ne canım ya.4 lü test sonucu mu ultrason sonucu mu? Ben ayrıntılıyı Başkent Üniv. perinatologa yaptırdım 530 Tl ye 20 dk kadar baktı inceledi heryerini. Sanırım perinatolog olduğu için daha irdeliyo her şeyi..

İnşallah canım, hepimizin kuzuları sağlıklı olsun inşallah daha mı az yesem de kilo almasa acaba

Canım inşallah testiniz güzel çıkacak geçici bir durumdur büyük ihtimal bizim doktor kafa ölçüsüne göre haftasını soyluyor kilosuna göre değil

inşallah canım saolasın

evet ya bizimde her ultrasonumuzda bişey çıkıyo Allahım sağlık versin bebişlerimize bizim doktor her seferinde korkutuyo bizi yaaa hiç rahatlatmadı

Himmm tamam cevap

Canm benim ikili 112 de bir dawl sendromlu çıkmıştı anmiyosentez yaptırmayı düşünmedim ama ilk öğrendim Günlerim zehir oldu bana agliyodum hergun anmiyosentez yAptirsam bile beş aylık oluyordu aldırmaya kiyamam allah vermiş canini özele gidiyordum değiştirdin simdi devlet te bas hekimi var ona gidiyorum ama her dra gidecem zaman uyiyamiyorum stresli oluyorum Dr kalbi iyi demi elini acamiyormu sağlığı iyimi Dr bana gülüyor ama napim içim rahatlasin istiyorum Dr iyi derdinde o kadar rahatliyor mutlu oluyorum ki anlatamam saglikliyla alsaydi kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…