- 19 Ocak 2015
- 112
- 104
- 33
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.601
günaydın cnm bende de oluyor cnm aniden bıçak gibi saplanıyor ama geçiyor sonra genelde ani hareket ettiğimde oluyor büyüyor bebişler ondan olabilir :)Gunaydin millet
Kimse bana cevap vermemis
Zaman zaman aniden kasık agrısı yasiyrm.benzer durumda olan var mi?normal midir acaba?
bende düşünmüyorum canım hiç aldırmayı o yüzden geçen ayda amniyosentez önerildi bize hayır dedik ama bu ultrasonlarda her seferinde panikle telaşla çıkıyoruz bilelim ona göre hareket ederiz hani doğduğunda sürpriz olmasın dedik İnşallah sağlıklı olduklarını duyarız ikimizde yaşın kaç acaba benim yaştan dolayı risk görünüyorCanm benim ikili 112 de bir dawl sendromlu çıkmıştı anmiyosentez yaptırmayı düşünmedim ama ilk öğrendim Günlerim zehir oldu bana agliyodum hergun anmiyosentez yAptirsam bile beş aylık oluyordu aldırmaya kiyamam allah vermiş canini özele gidiyordum değiştirdin simdi devlet te bas hekimi var ona gidiyorum ama her dra gidecem zaman uyiyamiyorum stresli oluyorum Dr kalbi iyi demi elini acamiyormu sağlığı iyimi Dr bana gülüyor ama napim içim rahatlasin istiyorum Dr iyi derdinde o kadar rahatliyor mutlu oluyorum ki anlatamam saglikliyla alsaydi kucaklarimiza
canımm hiiiç sıkıntı yapmaa bir problem cıkmayacak Allah ın izniylee.. oglusun sagsalimmm geliceek kucagınaa.. kilo olayıda bence gayet iyi. benimde 20+0 340 cıkmıştı. 22+4te seninkinin öyle cıkması gayet normal.. bebeğin birkacgün önde olması gelişimine baglı olarak söylüyorlar canım. mesela kemik uzunlugu bas cevresi toplam boy uzunlugu kiloda dahil sanırım bunlara.. ama sıkıntı yapacak bir durum yook. takılma yani :)Günaydın herkese...Uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir herhangi bir sağlık probleminiz yoktur arkadaşlar. Biz ayrıntılı ultrasona girdik. Ayrıntılı ultrasonumuzda beynimizde biraz sıvı birikmesi çıktı 9,3 mm kadar duydunuz mu hiç böyle bi durum. Ben burda hiç okumadım ya. Onun dışında kalbi böbrekleri vs. herşeyi Allaha şükürler olsun ki iyi çıktı. Parmaklarını da saydık . Sıvı birikmesi çıkınca doktor gene amniyosentez dedi Bende perşembe günü kan gönderdim Amerika'ya 10 gün kadar sonra çıkıcak inşallah herhangi bir problemle karşılaşmayız, Mehmet Deniz'imizin sağlıklı olduğunu duyarız da artık bi ohh deriz bizde yaa, dualarınıza bizi de katın lütfen.. İnternetten araştırdım geçebiliyomuş da bu sıvı birikmesi ama bizim doktor bizi biraz korkutuyo herhalde ya... Bebeğin kg sı 570 gr çıktı 22+4 te fazla dedi kilosuna bizim bu kk da ki hani hamile günlüğümüzde normal görünüyo kilosu aslında. Hani bazı arkadaşlar bebeğim bir hafta öndeymiş falan diyo ya kilosu önde olduğu için mi öyle diyolar merak ettim. Çok uzattım galiba kafam çok karışık ta hepinize çooook güzel ve sağlıklı günler dilerim Bu arada bebeğime henüz hiçbir şey almadım annemler bir ay daha bekle dediler, mavi donda kalmamıştı LCW de belki sonra gelirmiş kısmet artık
25 canm senn hangisi kotu çıktı kaç bidebende düşünmüyorum canım hiç aldırmayı o yüzden geçen ayda amniyosentez önerildi bize hayır dedik ama bu ultrasonlarda her seferinde panikle telaşla çıkıyoruz bilelim ona göre hareket ederiz hani doğduğunda sürpriz olmasın dedik İnşallah sağlıklı olduklarını duyarız ikimizde yaşın kaç acaba benim yaştan dolayı risk görünüyor
kasık agrısı bende yaşıyorum canım ara ara. herhalde rahim genişliyorda o yüzden oluyor. haftaya gidince sorucam doktoruma. sende gene sor her ihtimale karşı..Gunaydin millet
Kimse bana cevap vermemis
Zaman zaman aniden kasık agrısı yasiyrm.benzer durumda olan var mi?normal midir acaba?
Ohh süper bence.. Güneş çok faydalı zaten d vitamini açısından.. Havada çok güzel olur bence.. Sevindim senin adına..yüzmek güneşlenmek çok iyi olur. Bebek içinde senin içinde..kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
mesela canım eli bacagı bası diye ayırt edemiyorsun ama derimi oynatıyor benimki.. birde sanki ayaklarıyla felan rahim arkasına vuruyor da bagırsaklarımda bile vuruş hissediyorumm.Bebeğinin oynadığını dışardan gören varmı ben çok istiyorum ama tik yok
ahh ahh isim konusu cnm çok zormuş yaaselam anneler...isimle ilgili neler düşünüyorsunuz, belki yazmışınızdır ama bazen kaçırıyorum yazılar uzun olunca. ben hala kızıma isim bulamadım
isim için önerileriniz ve fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim....
Test sonucun hüzel çıkıcsk bence içini ferah tut cnm.. Evet bendr duymuştum sıvı birikimi bi zamsn sonra yok olabiliyımuş.. Şu stress doğumumuza kadar bitmicek ben bunu anladım.. Az kaldı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..Günaydın herkese...Uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir herhangi bir sağlık probleminiz yoktur arkadaşlar. Biz ayrıntılı ultrasona girdik. Ayrıntılı ultrasonumuzda beynimizde biraz sıvı birikmesi çıktı 9,3 mm kadar duydunuz mu hiç böyle bi durum. Ben burda hiç okumadım ya. Onun dışında kalbi böbrekleri vs. herşeyi Allaha şükürler olsun ki iyi çıktı. Parmaklarını da saydık . Sıvı birikmesi çıkınca doktor gene amniyosentez dedi Bende perşembe günü kan gönderdim Amerika'ya 10 gün kadar sonra çıkıcak inşallah herhangi bir problemle karşılaşmayız, Mehmet Deniz'imizin sağlıklı olduğunu duyarız da artık bi ohh deriz bizde yaa, dualarınıza bizi de katın lütfen.. İnternetten araştırdım geçebiliyomuş da bu sıvı birikmesi ama bizim doktor bizi biraz korkutuyo herhalde ya... Bebeğin kg sı 570 gr çıktı 22+4 te fazla dedi kilosuna bizim bu kk da ki hani hamile günlüğümüzde normal görünüyo kilosu aslında. Hani bazı arkadaşlar bebeğim bir hafta öndeymiş falan diyo ya kilosu önde olduğu için mi öyle diyolar merak ettim. Çok uzattım galiba kafam çok karışık ta hepinize çooook güzel ve sağlıklı günler dilerim Bu arada bebeğime henüz hiçbir şey almadım annemler bir ay daha bekle dediler, mavi donda kalmamıştı LCW de belki sonra gelirmiş kısmet artık
HIM benim ki aslında tekneden çok dönüyor bazen elini karnına koydum da başı olduğunu anlıyorum fistigim :))))mesela canım eli bacagı bası diye ayırt edemiyorsun ama derimi oynatıyor benimki.. birde sanki ayaklarıyla felan rahim arkasına vuruyor da bagırsaklarımda bile vuruş hissediyorumm.
mesela canım eli bacagı bası diye ayırt edemiyorsun ama derimi oynatıyor benimki.. birde sanki ayaklarıyla felan rahim arkasına vuruyor da bagırsaklarımda bile vuruş hissediyoru mm.[/QUOTE.
Evet bende görüyorum dün çok hareketliydi akşam eşim oturduğu yerden karnımın zıp zıpladığını gördü yanii o derece..
Esim Birkan diye seviyo şimdiden :))))selam anneler...isimle ilgili neler düşünüyorsunuz, belki yazmışınızdır ama bazen kaçırıyorum yazılar uzun olunca. ben hala kızıma isim bulamadım
isim için önerileriniz ve fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim....
bak ben öyle anlamıyorum işte.. sadece yıgılmalar oluyorya o zaman bebeğimin nerede oldugunu anlıyorum.. bir de tekme felan atıncaaa..HIM benim ki aslında tekneden çok dönüyor bazen elini karnına koydum da başı olduğunu anlıyorum fistigim :))))
canımm hiiiç sıkıntı yapmaa bir problem cıkmayacak Allah ın izniylee.. oglusun sagsalimmm geliceek kucagınaa.. kilo olayıda bence gayet iyi. benimde 20+0 340 cıkmıştı. 22+4te seninkinin öyle cıkması gayet normal.. bebeğin birkacgün önde olması gelişimine baglı olarak söylüyorlar canım. mesela kemik uzunlugu bas cevresi toplam boy uzunlugu kiloda dahil sanırım bunlara.. ama sıkıntı yapacak bir durum yook. takılma yani :)
25 canm senn hangisi kotu çıktı kaç bide
benimkide sonundaa elini koyunca hisseettttii.. bende sonunda dedim.. ben boyle hissetmiştimkii diyorr.. cok hevessiz yaaa.. dogup eve gelene kadar inanmıyorum ben hamileliğine diyoor. önce düşüklerim varya canım herüf benden daha cok korkuyor sanırımm..
inşallah canım çok saol :)çok saol kuzum bu ara kasık ağrım var herkezde acaba erken mi doğurcan diye yorum yapıyorlar deliriyorum. yoksa hamdolsun herşey normaldi 10 gün önce tehlikemiz hiç olmadı zaten bakalım nasip.
sendede şeker çıkmıcak eminim kuzum hiç korkma allahın izniyle atlatıcaksın inşallah.
ahh ahh isim konusu cnm çok zormuş yaabizde sürekli isim değişiyor bir türlü karar veremedik ikra diyoruz şimdilik çok hoşumuza gidiyor bu isim ama bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?