- 26 Aralık 2011
- 94
- 22
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.621
Esim Birkan diye seviyo şimdiden :))))
İnşallah canım yaTest sonucun hüzel çıkıcsk bence içini ferah tut cnm.. Evet bendr duymuştum sıvı birikimi bi zamsn sonra yok olabiliyımuş.. Şu stress doğumumuza kadar bitmicek ben bunu anladım.. Az kaldı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..
Erkeklerin çoğu öyle benim eşimde gebeliklerimde hiç öyle gelip karnıma falan dokunmaz hissiz olur.. Ama doğuö yapınca bak gör aşık olucak.. Şuan kızına aşık bi baba çok îlgili.. Bundada böyle hiç hamile deilmişim gibi ona göre..benimkide sonundaa elini koyunca hisseettttii.. bende sonunda dedim.. ben boyle hissetmiştimkii diyorr.. cok hevessiz yaaa.. dogup eve gelene kadar inanmıyorum ben hamileliğine diyoor. önce düşüklerim varya canım herüf benden daha cok korkuyor sanırımm..
ŞİMAL bence canım kulağa hoş geliyor benim düşüncem.tek kararsız ben değilmişim demek kibizde sürekli değiştiriyoruz. en aklımıza yatan Şimal oldu. ama daha güzel bir isim olursa değiştirebilirim. Elvin ismi de hoşuma gidiyo. sizce hangisi kulağa hoş geliyo
Isim konuşulmuş benim oğlum olacak kısmetse isim biz de çok düşündük Toprak ta karar kıldık kız olsaydı Lidya düşünüyordk
Toprak ismi güzelmiş. Lidya da hoş geliyor.. evet kızlar önerilerinizi bekliyorum siz neler koydunuz fikir verin lütfen
haklısın canım ama bebişimiz yumusak dokuda oldugu için baskı yaptıgı yere zarar verir mi diye endişelendim.haftada bir kendi isteginle mi gidiyorsun ebe mi cagırıyor?benim daha ilk dinlendiGünaydınnn onlar ebe hemşire canım bana da yaptılar bende haftada bir gidiyorum kalbini dinlemek için hemşire her seferinde nerde olduğunu karnıma bastırarak anlıyo sonra cihazı koyuyo korkma bu işi biliyo onlar bişey olmamıştır
bende o kadar cok soru soruyorum ki doktora gerekli gereksiz sagolsun bide psikolojik destek veriyor doktor rahat ol takma kafana bebeginede gecer diye.:))Korkma canim ben cok korktugum icin bosuna yani o acidan cok arastirdim:)bari sen yipratma kendini:)))dr gulmustu yaa gercekten bu kadar kolay olabileceginimi dusunuosun demisti:)
Ela canım benim yavrumun adı inş.
benim karnımı delip cıkacak neredeyse.deniz dalgası gibi dalgalandırıyor uzun zamandır hissediyorum cnm ben.her dalgalandırdıgında duygusallasıyorum cook.insallah en yakın zamanda görürsün sendeBebeğinin oynadığını dışardan gören varmı ben çok istiyorum ama tik yok
canım inşallah bebeğin sağ salim doğacak senin de hepimizin de inşallahinşallah canım teşekkür ederim biraz olsun içim rahatlıyo yorumlarla
benim trizomi 21 diyolar ya o işte en son 4 lü de 1:101 çıkmıştı ense kalınlığı burun kemiği vs. normal ancak yaş 38 olunca risk görünüyor demişti doktor
yok canım onlar nasıl dokunacaklarını biliyor iki eli ile kontol ediyor doktor da USG cihazını karnımıza nasıl bastırıyor düşünsene bazen hareket etmeyince vuruyor bile 3-4 sefer karnımıza bişey olmaz Allahın izni ile. Ben kendi isteğimle gidiyorum canım çünkü benimki pek tekmelemiyodu beni korkuyordum ben de ordaki hemşireler de tanıdı artık beni biraz panik olduğumu biliyorlar her hafta gidiyorum dinliyolar sağolsunlar kalp atışını sayıyolar mutlu huzurlu dönüyorum bende. Sordum ben hemşirelerin cihazında radyasyon vs. olayı da yokmuş yani o yüzden gidip dinleyip geliyorumhaklısın canım ama bebişimiz yumusak dokuda oldugu için baskı yaptıgı yere zarar verir mi diye endişelendim.haftada bir kendi isteginle mi gidiyorsun ebe mi cagırıyor?benim daha ilk dinlendi
canım inşallah bebeğin sağ salim doğacak senin de hepimizin de inşallah
iyi düşünelim iyi olsun..
kızlar günaydınnn...
akşam bi çılgınlık yaptık ve izmir dikilide tatil rezerve ettik. 5. 6.7.8.9.10 haziran 5 inde yola çıkıcaz inş arabayla 10 unda döncez 30 haftalık olcam ozaman çok korkuyorum havalar bozarsa ben gidemezsem sorun olursa( çok ihtiyacım var bebekten önce bu tatile. izmirliler sizce havalar nası olur deniz nası olur o tarihlerde.
çok sevindim canımOhh çok güzel yapmışsın canım :)) İzmir'de o tarihte 6 gün birden hava bozmaz en fazla bir gün falan rüzgârlı olur o kadar. Deniz de iyi olur ki geçen hafta kardeşim ve arkadaşları çeşmedeydiler. Arayıp bi güzel nispet yaptı abla deniz sezonunu açtık artık her pazar denizdeyiz diye. Ben de bi aksilik olmazsa okullar kapanınca İzmir'de olucam 32 haftalık falan oluyorum. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Doktorumla da şimdiden konuştum böyle devam edersen denize girmende bi sakınca yok dedi
Dogru soyluyor:)takmamak lazimda insan önlemini alamiyorbende o kadar cok soru soruyorum ki doktora gerekli gereksiz sagolsun bide psikolojik destek veriyor doktor rahat ol takma kafana bebeginede gecer diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?