2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım ya

Erkeklerin çoğu öyle benim eşimde gebeliklerimde hiç öyle gelip karnıma falan dokunmaz hissiz olur.. Ama doğuö yapınca bak gör aşık olucak.. Şuan kızına aşık bi baba çok îlgili.. Bundada böyle hiç hamile deilmişim gibi ona göre..

ŞİMAL bence canım kulağa hoş geliyor benim düşüncem.

Isim konuşulmuş benim oğlum olacak kısmetse isim biz de çok düşündük Toprak ta karar kıldık kız olsaydı Lidya düşünüyordk

Isim konuşulmuş benim oğlum olacak kısmetse isim biz de çok düşündük Toprak ta karar kıldık kız olsaydı Lidya düşünüyordk

Toprak ismi güzelmiş. Lidya da hoş geliyor.. evet kızlar önerilerinizi bekliyorum siz neler koydunuz fikir verin lütfen

haklısın canım ama bebişimiz yumusak dokuda oldugu için baskı yaptıgı yere zarar verir mi diye endişelendim.haftada bir kendi isteginle mi gidiyorsun ebe mi cagırıyor?benim daha ilk dinlendi

:))Korkma canim ben cok korktugum icin bosuna yani o acidan cok arastirdim:)bari sen yipratma kendini:)))dr gulmustu yaa gercekten bu kadar kolay olabileceginimi dusunuosun demisti:)
bende o kadar cok soru soruyorum ki doktora gerekli gereksiz sagolsun bide psikolojik destek veriyor doktor rahat ol takma kafana bebeginede gecer diye.

Bebeğinin oynadığını dışardan gören varmı ben çok istiyorum ama tik yok
benim karnımı delip cıkacak neredeyse.deniz dalgası gibi dalgalandırıyor uzun zamandır hissediyorum cnm ben.her dalgalandırdıgında duygusallasıyorum cook.insallah en yakın zamanda görürsün sende

canım inşallah bebeğin sağ salim doğacak senin de hepimizin de inşallah
iyi düşünelim iyi olsun..

Ayyyy isim konusulmus
Bade ismini cok severim.dinen uygun degilmis.
Sonra irem guzel geldi.o da uygun degilmis
Isimsiz kaldi çoooocuuuuum annesinin kuzusu :)

ben hala isim araştırıyorum bende bade dedim ama malesef olmıycak. netten bakıp duruyorum farklı bi isim arıyorum ama henüz bulamadım

haklısın canım ama bebişimiz yumusak dokuda oldugu için baskı yaptıgı yere zarar verir mi diye endişelendim.haftada bir kendi isteginle mi gidiyorsun ebe mi cagırıyor?benim daha ilk dinlendi
yok canım onlar nasıl dokunacaklarını biliyor iki eli ile kontol ediyor doktor da USG cihazını karnımıza nasıl bastırıyor düşünsene bazen hareket etmeyince vuruyor bile 3-4 sefer karnımıza bişey olmaz Allahın izni ile. Ben kendi isteğimle gidiyorum canım çünkü benimki pek tekmelemiyodu beni korkuyordum ben de ordaki hemşireler de tanıdı artık beni biraz panik olduğumu biliyorlar her hafta gidiyorum dinliyolar sağolsunlar kalp atışını sayıyolar mutlu huzurlu dönüyorum bende. Sordum ben hemşirelerin cihazında radyasyon vs. olayı da yokmuş yani o yüzden gidip dinleyip geliyorum

canım inşallah bebeğin sağ salim doğacak senin de hepimizin de inşallah
iyi düşünelim iyi olsun..

inşallah canım sağolasın araştırma yaptıkça iyice fena oluyorum Allahım yardım etsin inşallah hepimize zorluklara dayanma gücü versin.

Ohh çok güzel yapmışsın canım :)) İzmir'de o tarihte 6 gün birden hava bozmaz en fazla bir gün falan rüzgârlı olur o kadar. Deniz de iyi olur ki geçen hafta kardeşim ve arkadaşları çeşmedeydiler. Arayıp bi güzel nispet yaptı abla deniz sezonunu açtık artık her pazar denizdeyiz diye. Ben de bi aksilik olmazsa okullar kapanınca İzmir'de olucam 32 haftalık falan oluyorum. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Doktorumla da şimdiden konuştum böyle devam edersen denize girmende bi sakınca yok dedi

merhaba sevgili hamişler,bebeğim erkek ismini Tuna düşünüyorz ama söylediğimiz kimse beğenmiyor bu ismi sizlerden yorum alabilir miyim?

çok sevindim canım
neresine gidiyorsunuz izmir in
çok eğlenirsiniz inşallah
denize girmek çok iyi gelir hatta
fakat havuza girmemeni tavsiye ederim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…