2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Endişelenme canım benimde aradakasiniyor krem sürüyorum geçiyor beyaz akıntı oluyor ama arada vajina mantari daha yoğun oluyor yasadigim icin biliyorum gebelikte normal hafif kasinti akıntı

Kızlar ?

Offf kizlar yaaa cok sinirliyim.abartiyor muyum sizce bana bir akil.verin.kv ile konustuk bizde bugun besik bakmaya gidicez dedi.bende nasil bakicksiniz yani dedim.bebek magazalaeini gezcklermis iste.bnm alcagim besik belli ve bunu biliyorlar sinir oldum yaaa...

27+ dan yani 28. haftadan sonra düzene giriyor canım 2 saatte bir hareket ediyor gibi birşey özellikle yemek sonrası kıpır kıpır oluyorlar az daha sabır canım

Canım Allah şifa versin sana da bakma gücü versin inşallah herşey güzel olacak rabbim yardımcın olsun

canım ben ilk ferro sanol ile başladım aç içiyordum fakat bana ağır geldi bağırsaklarımı bozdu mide krampları yaşayınca değiştirdim. Maltofer kullandım sonra B12 imin çok düşük olduğu ortaya çıkınca gyno ferro sanol kullanıyorum şimdi memnunum canım. Akşam yatarken içiyorum ben .

canım ben 24. haftamda kullanmıştım tek kullanımlık saşe ismi urocare idi monurol 'um muadili yani. Antibiyotik kullanmaktansa bu iyi bence hem tek kullanımlık antiseptik bir ilaç yatarken tuvalete gittikten sonra içiliyordu.

Benim kanımda demir yeterli çıktı o yüzden yazmadı doktorum. Sadece vitamin ve omega alıyorum şimdilik.

kuzum sanmıyorum bir haftada bişey olacağını içini ferah tut,valla bende de var dr hiç tınlamadı önceden idrar tahlili yaptırmıştım bişey çıkmamıştı ...

Endişelenme canım benimde aradakasiniyor krem sürüyorum geçiyor beyaz akıntı oluyor ama arada vajina mantari daha yoğun oluyor yasadigim icin biliyorum gebelikte normal hafif kasinti akıntı

Cok saolun arkadaslar bebegime de bi tehlikesi olmayacaksa haftaya cuma doktora sorayim belki kendiliğinden de gecer ya da kasimaya devam

canım neyi beğendiğini biliyorlarsa onu alsınlar sen güzel bi üslupla boşuna yorulmamalarını söyleyip beğendiğin yerin adresini verseydin yine de anlamıyorlarsa eşin uygun bi dille söylesn

Diyetle düzeliyor merak etme ben de yapıyorum geçen hafta kendimce bir şeyler yaptım sonuçlar dengesizdi endokrin uzmanı beğenmedi bu hafta diyetisyen eşliğinde yapıyorum

Canım ben 6 kere ölçüyorum yemekten önce ve başladıktan bir saat sonra açlık 90 ın altında tokluk 140 ın altında olmalıymış

mantar hamilelik de bende başladı ama kaşıntı yok tu iki üç gündür fena kaşıntı var..doktora soracağım haftaya olmadı krem verir herhalde.

ayyyyy herkeste bir sorun varr.. haklısın walla ne diyim. aynı sorunlar bizdede var maalesef.. kimseyi üzmek istemediğim için birşey diyemiyorum.. insallah fikrini söylemişsindir de ona göre bişey almışlardır..

Kızlar yeniden meraba ilk basta girip yazmistim size ama uzun zaman oldu bakamadim insallah hepiniz iyisinizdir ben ikinci kızımı bekliyorum nasip kısmet son adetim 5 kasim ama doktorum 13 kasım olarak belirledi geç döllenme olmus 1 hafta ultrasonda 13 kasimla uyumlu cikiyor simdi hangisini baz alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…