- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.821
aman dikkat et yaa olmadı doktorunu ara sor. önemli bişey olmasında..ya anlamadım bi anda oldu. ilaçda almıyorum.
çoook haklısınnnn
boyama boş ver
Arkadaşlar bir şey sorucam ya bi kaç gündür günde 1 sefer olmak üzere kaşıntım oluyo ve gene bi sefer olmak üzere çok az beyaz kokusuz akıntım oluyo haftaya cuma gidicem Ankara'daki doktora da önemli bir şey midir bu? Burdaki doktora gitmelimiyim bebeğime zarar verir mi? Hiç olmazdı bende geçer diye düşündüm ama oğluşuma bir şey olur diye korktum şimdi de
Kızlar ?Bugün şeker testimizin sonucunu öğrendik. Sınırdan az bi fazla çıkmış.diyet uygulamalı ve şekerli şeyleri kesmelisin dedi doktorumuztelefonda görüştüğümüz için o an diyet lafını duyunca afalladım nasıl bır şey uygulamam gerek dıye sormayı unuttum. Bide idrarında hafif iltihaplanma olmuş onun içinde monural saşe tek içimlik verdi.. Kullananınız oldu mu acaba..
Kızlar ?
27+ dan yani 28. haftadan sonra düzene giriyor canım 2 saatte bir hareket ediyor gibi birşey özellikle yemek sonrası kıpır kıpır oluyorlar az daha sabır canımCanım benim bebiş de 23+5 bugün. Benimki zaten oldum olası bazı arkadaşların anlattığı gibi kıpır kıpır değil. Çok narin hafif hareketleri oluyor. 2 gün önce benimki de baya geç saatte hareket etti. Seninkinin normalde hareketleri nasıl canım?
Canım Allah şifa versin sana da bakma gücü versin inşallah herşey güzel olacak rabbim yardımcın olsunKızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
canım ben ilk ferro sanol ile başladım aç içiyordum fakat bana ağır geldi bağırsaklarımı bozdu mide krampları yaşayınca değiştirdim. Maltofer kullandım sonra B12 imin çok düşük olduğu ortaya çıkınca gyno ferro sanol kullanıyorum şimdi memnunum canım. Akşam yatarken içiyorum ben .Merhaba kızlar,
Demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz?? Bir de aç mı alıyorsunuz demir ilacını??
Dr bana ferro sanol duedonal verdi bu hap hamilelikte pek önerilmiyor sanırım bir de aç alıyorum hapıBunun dışında bir de Vinalac İmmunitum vitamin hapım var.
valla şaştım da kaldım bi el atıverin.
Bugün şeker testimizin sonucunu öğrendik. Sınırdan az bi fazla çıkmış.diyet uygulamalı ve şekerli şeyleri kesmelisin dedi doktorumuztelefonda görüştüğümüz için o an diyet lafını duyunca afalladım nasıl bır şey uygulamam gerek dıye sormayı unuttum. Bide idrarında hafif iltihaplanma olmuş onun içinde monural saşe tek içimlik verdi.. Kullananınız oldu mu acaba..
Görün bakalım canım bir doktor ne diyecek içini ferah tut hayırlısıyla zamanında kucağına alırsın inşallah bebişiniEvet sekerim normal çıktı o bölüme gönderdi
Tamam canim saol oyle yapayim bari ama sanirim benimde degerim yuksek cikar muz da yemeyim o zamanBu hafta elinden geldiğince dikkat et sakın yeme tatlı hamur işi falan .çavdar ekmeği sebze et ağırlıklı yemeye çalış
kuzum sanmıyorum bir haftada bişey olacağını içini ferah tut,valla bende de var dr hiç tınlamadı önceden idrar tahlili yaptırmıştım bişey çıkmamıştı ...
Endişelenme canım benimde aradakasiniyor krem sürüyorum geçiyor beyaz akıntı oluyor ama arada vajina mantari daha yoğun oluyor yasadigim icin biliyorum gebelikte normal hafif kasinti akıntı
canım neyi beğendiğini biliyorlarsa onu alsınlar sen güzel bi üslupla boşuna yorulmamalarını söyleyip beğendiğin yerin adresini verseydin yine de anlamıyorlarsa eşin uygun bi dille söylesnOfff kizlar yaaa cok sinirliyim.abartiyor muyum sizce bana bir akil.verin.kv ile konustuk bizde bugun besik bakmaya gidicez dedi.bende nasil bakicksiniz yani dedim.bebek magazalaeini gezcklermis iste.bnm alcagim besik belli ve bunu biliyorlar sinir oldum yaaa...
Benim 183 çıktı şekerim.. 2 gündür tambuğday ekmeği salata sebze yiyorum ölçüyorum 120 110 arasıKızlar ?
Diyetle düzeliyor merak etme ben de yapıyorum geçen hafta kendimce bir şeyler yaptım sonuçlar dengesizdi endokrin uzmanı beğenmedi bu hafta diyetisyen eşliğinde yapıyorumMerhaba Hanımlar,
Bugün 75 lik 2. şeker yüklememiz vardı maalesef çok yüksek çıktı.eğer 1-2 birim daha yüksek olsa direk insülin vericektim dedi doktordirek diyetisyene yönlendirdi.Feci katı bi diyet verdi.Şeker ölçüm cihazı falanda aldık yarın sabah başlıyoruz diyet + günde 4 kez şeker ölçümü.Diyet falan sorun değil elimiz mahkum uyucaz yeterki bebişe bişey olmasın
Canım ben 6 kere ölçüyorum yemekten önce ve başladıktan bir saat sonra açlık 90 ın altında tokluk 140 ın altında olmalıymışgünde 4 kere ne zamanlar ölçecen?Ac mı tok mu ?Ve kac çıkması gerekiyormuş değerlerinin ?Ben de de yüksek cıktı 75 lik yüklemede 1 saatlık degerım 189 cıktı biz de aldık seker olçum cıhazını ama detaylı bilgi alamadım doktordan
ayyyyy herkeste bir sorun varr.. haklısın walla ne diyim. aynı sorunlar bizdede var maalesef.. kimseyi üzmek istemediğim için birşey diyemiyorum.. insallah fikrini söylemişsindir de ona göre bişey almışlardır..Offf kizlar yaaa cok sinirliyim.abartiyor muyum sizce bana bir akil.verin.kv ile konustuk bizde bugun besik bakmaya gidicez dedi.bende nasil bakicksiniz yani dedim.bebek magazalaeini gezcklermis iste.bnm alcagim besik belli ve bunu biliyorlar sinir oldum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?