- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.842
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.861
ben otri bebe aldım. burun için en iyisi. ediz de kullandım. sonra attım.heh kuzum o otri bebeydi benimde duyduğum sanırım. bu eczanede satılıyor. birde alırken millet satarken yorum yapıyor kafa dahada karışıyor.
tırnak makası alcam tarak için at kılı olsun demişler.
temizlik ürünü sebamed istiyodum biri kötü böri iyi dio
bübchen diyorum anlıcan akşam ordada karıştı kafam.
sence bezi erkenmi aldım bavul hazırlıcam diye aldım. bozulmaz dimi 2 ayda.
canım otribebe de alabilirsin başkada alabilirsin cok fark etmez bence.heh kuzum o otri bebeydi benimde duyduğum sanırım. bu eczanede satılıyor. birde alırken millet satarken yorum yapıyor kafa dahada karışıyor.
tırnak makası alcam tarak için at kılı olsun demişler.
temizlik ürünü sebamed istiyodum biri kötü böri iyi dio
bübchen diyorum anlıcan akşam ordada karıştı kafam.
sence bezi erkenmi aldım bavul hazırlıcam diye aldım. bozulmaz dimi 2 ayda.
ıslak mendili hiç bi zaman direk totoya sürme
ıslak mendilin her zaman banyoda olsun.
bebek bezini değiştireceğin zaman . al 3-4 tane . hemen musluğun altında sıktır avucunun içinde , suyun altında. deterjanı vs gitsin . sulu bi bez olsun. onu kullan. ben öyle yapıyorum.
pamukla da olur ama pamuğu toparlamak çok zor oluyor. ıslak mendim tek tek ele gelince kolaylık.
ben otri bebe aldım. burun için en iyisi. ediz de kullandım. sonra attım.
buna da gerekirse alırım.
hasta olmadıkları sürece gerek olmuyor
şimdilik 50 lik yenidoğan prima aldık kuzum bezi.canım otribebe de alabilirsin başkada alabilirsin cok fark etmez bence.
chiccho nun taragı at kılı imiş ben ondan aldım alırken öyle söylediler.
tırnak makasınıda bebedorunkini aldım.resmini bulup atarım.
bende bübchen düşünüyorum ama alırken büyük alma küçük al ki eğer beğenmezsen kullanmazsın.
bence kozmetik ürünleri ve bebek bezi için acele etme onları daha sonrada alırsın
ıslak mendili zorda kalınca kullanacaksın mecbur öyle.saol canım bilgiler için. biyere gidince nası kullancam ıslak mendili.
otri bebeyi sen demiştin sanki banada ya alcam ondan saol canım.
hacı şakir toz sabun yıkama deterjanı yanlışmı aldım sence lavanta kokulu
canım bübchen de konak önleyici şampuan kafanı karıştırma.şampuanı falanda daha sonra al.şimdilik 50 lik yenidoğan prima aldık kuzum bezi.
kozmetik almadım son dakka alırım onları
zaten şampuan bebe yağı sabun alcam okadar.
lansinoh göğüs kremi alcam yara olmasın diye 2 hafta önce sürcem.
birde konak önleyici mustela şampuan önermişler ondanda kafam karıştı.
net olalımki son dakka alır çıkarız.
emzik almıcam ilk 40 gün kullanılmaması iyi değilmiş acıktırırmış sürekli bebeği dediler.
ihtiyaç olursa alcam çünki hiç uygun değilller.
bebek alt açma bezi alcam 10 oluyorlar görümce kullanıo baya uzun gidiyormuş. hatta ortdan kesiyomuş dahada uzun gidiyomuş.
canım elma sirkesimi koyuyorsunıslak mendili zorda kalınca kullanacaksın mecbur öyle.
ya da evde lavaboda 10 tane mendili sıktır yine suyun altında. koy bi buzdolabı poşetine . at çantana.
ama biraz zor yaparsın. çocuklu evden çıkmak telaşe çünkü. bunu yapmaya fırsatın olmayabilir.
orti bebe en iyisi bence
büyük oğlanda aspire eden bi pompa almıştım. çok bi işe yapamamıştı.
ama ikinci bebede otri bebe aldım. o güzel çekiyor .
ben de hacı şaakir almıştım iki bebeğe de
ilk 2-3 ay kullandım. sonra deterjana geçtim.
uzun süre kullananlarda yani 1-2 yıl sabun tozu kullananlarda makinanın borusunda tıkanma oluyormuş.
bunu bi arkadaşımdan duydum. gelen servis evde bebek görünce sabun tozu mu kullanıyorsunuz demiş.
boruların içinde birikme tortu yapıyormuş .
ama baktın makinan bozuldu . servis çağırırsın.
ben 2-3 ay sonra normal deterjan ile yıkadım
arada sabun tozu kullandım.
sabun tozunu da çok kullanma.
ve ben yumuşatıcı gözüne beyaz sirke döküyorum. yarım çay bardağı kadar.
arındırma özelliği var. deterjandan arındırıyor ve çamaşırı yumuşatıyor. kireci yumuşattığı için.
koku falan da olmuyor.
tüm çamaşırlara kullanıyorum ben.
benim lansinoh krem var. arkadaşım yolladı. hiç açmamış . kullanmamış.şimdilik 50 lik yenidoğan prima aldık kuzum bezi.
kozmetik almadım son dakka alırım onları
zaten şampuan bebe yağı sabun alcam okadar.
lansinoh göğüs kremi alcam yara olmasın diye 2 hafta önce sürcem.
birde konak önleyici mustela şampuan önermişler ondanda kafam karıştı.
net olalımki son dakka alır çıkarız.
emzik almıcam ilk 40 gün kullanılmaması iyi değilmiş acıktırırmış sürekli bebeği dediler.
ihtiyaç olursa alcam çünki hiç uygun değilller.
bebek alt açma bezi alcam 10 oluyorlar görümce kullanıo baya uzun gidiyormuş. hatta ortdan kesiyomuş dahada uzun gidiyomuş.
maşallah kuzummmmmmmmmmGünaydın herkese güzel anneler :) dün kontrolumuz vardı oglusum çok iyi masallah 25+2 de 35 cm ve tam 1 kilo olmusuz :) benim kilo alimim biraz sıkıntı oldu dün tokluk sekerime bakıldı onun sonucuna göre aç karına şeker yüklemesi yapılacak
evet canım .canım elma sirkesimi koyuyorsun
senin de kandilin mubarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. sağlıkla kavuşalım bebelerimize inşallahgüzel anneler hepinizin kandili mübarek olsun sağlıklı mutlu huzurlu günlere ve hayırlı cumalarr
canım bende bulaşık makinesinde parlatıcı gözünde kullanıyorum elma sirkesini bazen. ayrıca evide sirkeli su ile siliyorum. hem nazardan korur derler hemde bence daha hijyenik :)evet canım .
elma sirkesi de olur.
bi markette beyaz sirke diye buldum. ne ile yapıldığını bilmiyorum. onu kullanıyorum makina için. 2 lt. olarak satılıyordu. banyoya koy dum direk.
bulaşık makinasında da kullanıyorum .
kapağa bulaşık deterjanını koyuyorum. ama deterjan bölmesine değil.
kapağa gelişi güzel serpiyorum.
deterjan gözünü ise yine sirke ile dolduruyorum. beyaz , elme , üzüm fark etmez.
ön yıkamayı deterjan ile yapıyor.
ana yıkamayı sirke ile.
pırıl pırıl oluyor inan .
hem de arındırıyor.
bir de parlatıcı gözünü de sirke ile dolduruyorum.
maşallah kuzummmmmmmmmm
ne güzel.
bizim pis doktor söylemedi bebeğimizin kilosunu ve boyunu. kaka doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?