- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.781
kuzucum. yanlarda beyazlar çıktı iyice de.
ondan dedim.
şu an rahatsızlık vermiyor ama . işte bi sorayım dedim. var mı güvendik bi boya diye.
aslında aldım bi saç boyası
ama doğum sonrası emzirme döneminde de boyamamak lazım.
yani iyce bi büyüyünce bebiş boyamak istiyorum.
benim asıl saç rengim kumral.
açık renk yapcam bu kez
öyle düşünüyorum.
işte ona güvenemiyoruz .benimde 5-10 tel var saçımda beyazım ama umursamıyorum :)
iyice araştırmak lazım ama bitkisel dedikleri saç boyalarının ıcındede kımyasal oluyormuş kuaförüm oyle söylemişti ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Cnm çok rahatsız oluyorsan dipten 1 cm kadar bırakıp boyatabilirmişsin ama senin işini görür mü bilmiyorumişte ona güvenemiyoruz .
neyse bebiş doğsun da ondan sonra düşünürüz
zaten doğduktan hemen sonra da boyanmıyor
bebekle meşgul olununca insanın aklına boya falan da gelmiyor .
o arayı öyle geçiririz. baya büyümüş olurlar. biz de boyarız
işte ona güvenemiyoruz .
neyse bebiş doğsun da ondan sonra düşünürüz
zaten doğduktan hemen sonra da boyanmıyor
bebekle meşgul olununca insanın aklına boya falan da gelmiyor .
o arayı öyle geçiririz. baya büyümüş olurlar. biz de boyarız
ya anlamadım bi anda oldu. ilaçda almıyorum.aaa nedendir üşütttün müü acaba ? kullandıgın bi ilaç felan mı rahatsız etti yoksa bilemedim bak nedendir.
ya anlamadım bi anda oldu. ilaçda almıyorum.
geçmiş olsun canım diyetine uy bir sıkıntı çıkmaz allahın izni ıleMerhaba Hanımlar,
Bugün 75 lik 2. şeker yüklememiz vardı maalesef çok yüksek çıktı.eğer 1-2 birim daha yüksek olsa direk insülin vericektim dedi doktordirek diyetisyene yönlendirdi.Feci katı bi diyet verdi.Şeker ölçüm cihazı falanda aldık yarın sabah başlıyoruz diyet + günde 4 kez şeker ölçümü.Diyet falan sorun değil elimiz mahkum uyucaz yeterki bebişe bişey olmasın
günde 4 kere ne zamanlar ölçecen?Ac mı tok mu ?Ve kac çıkması gerekiyormuş değerlerinin ?Ben de de yüksek cıktı 75 lik yüklemede 1 saatlık degerım 189 cıktı biz de aldık seker olçum cıhazını ama detaylı bilgi alamadım doktordanMerhaba Hanımlar,
Bugün 75 lik 2. şeker yüklememiz vardı maalesef çok yüksek çıktı.eğer 1-2 birim daha yüksek olsa direk insülin vericektim dedi doktordirek diyetisyene yönlendirdi.Feci katı bi diyet verdi.Şeker ölçüm cihazı falanda aldık yarın sabah başlıyoruz diyet + günde 4 kez şeker ölçümü.Diyet falan sorun değil elimiz mahkum uyucaz yeterki bebişe bişey olmasın
görür aslında ama neyse . doğumdan sonrayı bekleyeyim canımcım. içim rahat etmez yoksaCnm çok rahatsız oluyorsan dipten 1 cm kadar bırakıp boyatabilirmişsin ama senin işini görür mü bilmiyorum
çoook haklısınnnnvalla ben paçoz bir anne olurum kesin.
zaten uykusuzluktan ve halsizilikten şaftımız kaymış olur :)
saçlarım ne zaman çok beyazlrsa o zaman boyatacam. hiç boyatmadım ve yok dıbı geldı dıp boyası falan uğraşamam onla:)
Geçmiş olsun canım benimde 50 lik yüksek çıktı 100 lük yapıldı onlarda sınırda çıktı dahiliyeye yönlendirdi oda şeker ölçüm cihazı verdi takibe aldı bir haftadan falan takip etti şekerli gıdalardan uzak dur yeterli dedi inşallah seninde düzene girer.. Meyveler çok yükseltiyo özellikle muz falanMerhaba Hanımlar,
diyetin nasıl . uzun değilse paylaşabilir misinMerhaba Hanımlar,
Allah beter durumlardan korusun canımMerhaba Hanımlar,
neoldu ????Arkadaşlar lütfen yardım:_(
valla canım ben de kasıntı olmadan sadece akıntı vardı ,idrar tahlilimde mantar cıktı hamilelikte olabiliyormuş sıkça doktorum fitil ve suda eriyen ağızdan alınan tablet verdi ,bence doktoruna bir danışArkadaşlar bir şey sorucam ya bi kaç gündür günde 1 sefer olmak üzere kaşıntım oluyo ve gene bi sefer olmak üzere çok az beyaz kokusuz akıntım oluyo haftaya cuma gidicem Ankara'daki doktora da önemli bir şey midir bu? Burdaki doktora gitmelimiyim bebeğime zarar verir mi? Hiç olmazdı bende geçer diye düşündüm ama oğluşuma bir şey olur diye korktum şimdi de
canım su fazla olduğu zaman erken dogum riski oluyor dyebılıyorum. ama şimdiden içini karartma önce bir perinatolog değerlendirsinAz önce doktordan geldim bebeğim in suyu fazlaymis beni perinatolojiye gönderdi.bu sorunda ne riskler olur böyle bişey duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?