- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.761
Masallah canim. Insallah kilo alimlari boyle devam eder. Sabrederlerse 40 kadar bile dayanirlar. Yigenlerim ikiz :) 39. Haftada dogdular 3 kilodan fazlaydilar.buarada bnm bebikler hala yan yatıyo dönmemiş sezeryan olacak ama dr daha ii erken gelmeye kalkmasınlar dedi
sağol cnmbnm inş bnde ağustos 15 e gelebilsek diyodm dr ağustosu bekleseler bari deyince panik oldum daha doğru düzgün bişi tam diil ki :))Masallah canim. Insallah kilo alimlari boyle devam eder. Sabrederlerse 40 kadar bile dayanirlar. Yigenlerim ikiz :) 39. Haftada dogdular 3 kilodan fazlaydilar.
sağol cnmbnm inş bnde ağustos 15 e gelebilsek diyodm dr ağustosu bekleseler bari deyince panik oldum daha doğru düzgün bişi tam diil ki :))
Insallah saglikla gununde dogarlar ayy benimkide donseydi icimde garip bi heycan varGünaydon hatunlar. Biz hastanedeyiz yine serum alıyoruz. Erken doğum için ilaç başladı dr teyzemiz magnezyumu da 2 ye çıkardı. Daha yeri geniş döner ama şu an istediğimiz pozisyonda dedi
Dönmüs mü yani?Günaydon hatunlar. Biz hastanedeyiz yine serum alıyoruz. Erken doğum için ilaç başladı dr teyzemiz magnezyumu da 2 ye çıkardı. Daha yeri geniş döner ama şu an istediğimiz pozisyonda dedi
Dönmüş mü seninki canim?Benim minnoş um da aşağılara çalışmaya başladı yine
inşallah sağlıkla doğumunuzu yaparsınız herşey sorunsuz olur umarım.Günaydon hatunlar. Biz hastanedeyiz yine serum alıyoruz. Erken doğum için ilaç başladı dr teyzemiz magnezyumu da 2 ye çıkardı. Daha yeri geniş döner ama şu an istediğimiz pozisyonda dedi
benimde kıpırtılar aşağıda göbeğimin sağ üst tarafında da bir şişlik vardı meğerse dönmemişDönmüs mü yani?
Insallah vakti zamaninda dogar alinan önlemler işe yarar da
Allahim yardımcınız olsun
Benm döndü mü acaba ya? Asagida yogun kipirti hissediyrm.gobegimin sol üst tarafinda buyuk yuvarlak bi cikinti oluyor gün icinde.kafasi midir poposu mudur bilemedm. Dr um da ameliyat olmustu bir hafta izinliydi.pztsi randevu icin aradm hala izinli.insallah iyidir o da.ters giden biseyler var sanirim.bol bol dua ediyrm ona da.cok iyi biridir
Dönmeleri icin belli bi zaman var mi acaba arastirdin mi?benimde kıpırtılar aşağıda göbeğimin sağ üst tarafında da bir şişlik vardı meğerse dönmemiş
Canım aynı valla çoğu ,hıcbırzaman öyle olmayacam bu tip kv leri görünceCanim cogu boyle :) benimde gecenlerde pazardan babam icin tuzsuz peynir aldim. Kemoterapi aldigindan o peyniri rahat yiyor. Neyse izmirden alicam ertesi gunde yola cikicam. Kv ye dedim pazardan peynir alicam babama diye. anaa istanbulda yokmu anan oradan alsin dedi. Ben yinede gidip aldim tabiki :) sonra eşim biraz bana onla yumurta yap dedi biraz kahvaltida yaptim geri kalaninida valize attim. kv yaptigim hepsini gidip oglunun ve oglumun tabagina koymus. Ya bu kadin hamile cani ceker vs hic dusunmemis. Kendide farkli yumurta yapmis onuda kendi tabagina ve kayinpederime koymus. kisaca geline b.k yemek duser diye dusunmus :)
ben de bakacam ,torun doğunca kacıracam onu diyor ama hıc daha bır ıhtıyacını karşılamadı ..çok hesap kitap yapıyorrrr maalesefoğlumla karşılıklı rakı Sofrası kuralım diye düşündü herhalde vallahi Güler misin ağlarmısın
Benimki de şu ana kadar ne bir şey Aldı ne de birşey ördü dur bakalım doğunca ne yapacaklar sevgili kv ve kp im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?