- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.801
ben oto koltuğu aldım bugün ordanMarkafoniye güzel seyler gelmiş hanımlar.
Bende acilden geldim bacaklarimda kasıgimda sanci vajinada baski vardi korktum ultrason ve çatı muayenesi oldum açılma yok cok şükür kızım içimde oturmuş pozisyonu tersmiş hala bel ve kasik ağrım devam ediyor
AcilmA var mi diye nasil bakiyorlar?
Yok canım değildir geçen bende oldum enfeksiyondan dolayı akıntının rengi değişebiliyor telaş yapmaKızlar bişey sorucam yarın doktora gidicem ama inş o zamana kadar bi sıkıntı olmazda sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ama akıntım oldu sarı gibi sanki sulu geldi ve çok korktum suyum falan değildir demi ağrım falan yok yattım şimdi
Canım su da geldimi dikkat ettin mi biraz sulu sarı akıntı benimki ay nasıl korktumYok canım değildir geçen bende oldum enfeksiyondan dolayı akıntının rengi değişebiliyor telaş yapma
benimde pek fırsatım olmuyor ama eşim izne çıktı çok şükür o çocuğa bakıyor ara arada bende dinleniyorum.bundan sonra zaman yaratmak gerek aslında ama nerdeeeeeAdalat die bi ilaç verdi sabah yarım akşam yarım içilecek. Bn ilk aylarda progestanı vajinal kullanmıştım. Uzandığımda ii de o nasa çok fırsatım olmuyor :)
bende de olmuştu sarı ve sulu akıntı tahlilde mantar cktı rahat ol cnm suyun degıldırCanım su da geldimi dikkat ettin mi biraz sulu sarı akıntı benimki ay nasıl korktum
İnş canım ay hayirlisiyla sağlıkla kucağımıza alalım inş paronayak olduk resmenbende de olmuştu sarı ve sulu akıntı tahlilde mantar cktı rahat ol cnm suyun degıldır
Bu günlerimi değerlendirmediğim için kendime ilerde çok kızcam biliyorumbenimde pek fırsatım olmuyor ama eşim izne çıktı çok şükür o çocuğa bakıyor ara arada bende dinleniyorum.bundan sonra zaman yaratmak gerek aslında ama nerdeeeee
Su gibi zaten evet cnm ama enfeksiyon bitince koyulaştı kıvamıCanım su da geldimi dikkat ettin mi biraz sulu sarı akıntı benimki ay nasıl korktum
Canim cok gecmis olsunBende acilden geldim bacaklarimda kasıgimda sanci vajinada baski vardi korktum ultrason ve çatı muayenesi oldum açılma yok cok şükür kızım içimde oturmuş pozisyonu tersmiş hala bel ve kasik ağrım devam ediyor
Bende acilden geldim bacaklarimda kasıgimda sanci vajinada baski vardi korktum ultrason ve çatı muayenesi oldum açılma yok cok şükür kızım içimde o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?