- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.281
Erken değilmi cnm senin.aramızda 17 gün var ben cumartesi alıcam çalışır raporunu sen 30. haftadasın 31 olcan nası oluyobenım geç döllenme bır hafta. buyuk ıhtımal son adet traıhıne gore verıyor. cunku haftaya kontrolum var ıznı hakedıyorsun dedı.
normalde adet tarıhıne gore 32. haftada olcam ama . geç dollenmeden dolayı 31. haftada oluyorum aslında yani bir hafta once cıkmıs olucam ızne
Erken değilmi cnm senin.aramızda 17 gün var ben cumartesi alıcam çalışır raporunu sen 30. haftadasın 31 olcan nası oluyo
Gecelik pijama ıvır ziviri alırken onu da aldım canım ben koydum kenarakızlar emzirme atleti alıcakmısınızz yada aldınızmı
anladım cnm bende cumartesi alıcam çalışır raporunu 32+4 olucam ozaman.bu demek oluyoki daha 5 hafta daha çalışıcaz offf iş yerinde doğurcaz böyle gidersecanım normalde benım suan 31. haftada olmam gerekıyor son adet tarıhıne göre haftaya kontrolde 32. hafta olmuş oluyorum. son adet tarıhıme göre tahmını dogum taıhım 15 ağustos
fakat geç döllenme oldugu ıcın bır hafta gerıden gelıyoruz.
sanırım doktor son adet tarıhını baz alıyor
bende almayı düşünüyorum sütyenli olanlardn alıp evde onu giyerim rahat olur dedmGecelik pijama ıvır ziviri alırken onu da aldım canım ben koydum kenara
Slm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır
Ben de alicam emzirme sutyenlerinden daha kullanisli bi yere gidince emzirme sutyeniyle karnim acikta kaliyordu emzirme onlugu de kullanmama ragmen cok rahatsiz oluyordum daginin emzirme atletlerinin icinde sutyenleri de var lastikleri de baya sıkı toparliyor tavsiye ederimkızlar emzirme atleti alıcakmısınızz yada aldınızmı
ben atlet aldım denedim baya da toparlıyor tavsiye ederimkızlar emzirme atleti alıcakmısınızz yada aldınızmı
sana kalmış cnm istiyorsan koyabilirsin de ama zaten bakım örtüsü de aynı işlevi görüyor :) ben mesela hastaneye alt açma setimi koymıycam biraz geç gördüm cnm cvp da geç geldi kusura bakmabebek bakım örtüsü alınca hastane çantasına alt açma seti koymamıza gerek varmı acaba çok mu soru sordumm // meraklı hissediyor//
Başınız sağolsun canımSlm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır
2 tane aldim.ben cnmkızlar emzirme atleti alıcakmısınızz yada aldınızmı
Basiniz sagolsun canim. Allah mekanini cennet yapsin ..Slm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır
Canim ben NBB nin emzirme atletini aldim. Rahata benziyor.kızlar emzirme atleti alıcakmısınızz yada aldınızmı
Günaydın canım. Ben artık geceleri uyumuyorum desem yeridir. Herkeste farklı bişekilde etkisini gösteriyor son haftalar demekki. Benimde kasıklarımda balon var sanki. Oturamıyorum yatamıyorumKizlar gunaydindun gece o bolgemin agrisindan zor uyudum resmen sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?