- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.301
Canım başınız sağolsunSlm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır
Kuzum bana vermeye çalıştığı ayakkabı 37 numara ben 36 giyiniyorum. Bunu söylememe rağmen ısrar ediyor. Ayağın şişecek giyersin diye tutturdu bu sefer. Ama zevkime de hiç mi hiç uygun değil bile... Bemim kv de ben aldım demek için yapıyor bunları zaten...Benimki de alir sorun etmez ama hep soyler ben aldim diye...
Evet her ikisi de paralı
amannnn bende sevınıyordum şeker yuklemeside bitti artık masraf kalmadı derkeneeeee birde bunlar çıktı neyse napalım artık
Sorma ya şimdiden yüreğimizi ağzımıza getiriyor sıpalar :)) Allah yardımcımız olsun aslan bebeği zor olur diyorlardı, doğru galiba
öğrendim ben cnm son adet tarihini baz alarak hesaplanıyomuş doktorun verdiği tarih değil o yüzden benim 1 hafta daha uzadı çalışma sürem
benım geç döllenme bır hafta. buyuk ıhtımal son adet traıhıne gore verıyor. cunku haftaya kontrolum var ıznı hakedıyorsun dedı.
normalde adet tarıhıne gore 32. haftada olcam ama . geç dollenmeden dolayı 31. haftada oluyorum aslında yani bir hafta once cıkmıs olucam ızne
Alıcam tatlım da daha araştırmadım...kızlar emzirme atleti alıcakmısınızz yada aldınızmı
Slm kızlar Nasılsıniz.. ben facebook da ki grup da daha çok aktifim . Pek.buraya ugrayamiyorum. ..
CEVAPLAMAN YETERLİ TATLIM BENDE KOYMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HASTANEYE GİDEN HERŞEYİ YIKAMAM GEREK ÇÜNKÜ HASTANELER BANA MİKROP YUVASI GİBİ GELİYOR NE KADAR TEMİZ OLSALARDAsana kalmış cnm istiyorsan koyabilirsin de ama zaten bakım örtüsü de aynı işlevi görüyor :) ben mesela hastaneye alt açma setimi koymıycam biraz geç gördüm cnm cvp da geç geldi kusura bakma
HASTANE TEMİZLİĞİ DEMİİKesinlikle bana da öyle geliyor tatlım. :S
Slm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?