- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.461
Hosgeldin canim Allah hepimize bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bende de kisalma var canim senin ne kadar olctu doktorun..Selamun aleykum kizlar bende yeniden agustos annesi olacagim.burdan tum arkadaslarima opucuk gonderiyom kk dan aklim birsey almiyo baska yere giremiyom bu sayfadan baska..yinede benide araniza aljn banada dualar edin benimde rahim agzi kisa erken dogum tehlikemiz var oglum vad simdi kizim olucak..kizim icin dualr edin benimde dualarim sizinle.. bu arada kizimin adi Leyla olucak herkese sevgiler cok ozledim kk arkadaslarimi
Hosgeldin canim Allah hepimize bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bende de kisalma var canim senin ne kadar olctu doktorun..
Evet ultrasonla olcuyorNasil ölcūyorlar? Ultrasonla mi?
Canım bende de böbrek şişmesi büyümesi var takip altına alınacak ama çok şişiyorum ya ilerlerse stent takılacak dendi :-(Sağol cnm inşallaj hepimizin bebişler zamanında sağlıkla doğar. Benim doktorum çok titiZ bide ben 24. Haftada haftada böbrek şikayetyle hastanede yattım bebek çok baskınyaptığından ve sürekli böbreğime vurduğundan böbrekte büyüme olmuştu o zamandan bu zamana sıkı kontrole aldı beni doktorum. Her gittiğimde detaylı bakıyor bana. Sen gittiğinde kendin söyle doktoruna önemli bişiy çünkü
Off o böbrek büyümesi çok ağrılı oluyo geçmiş olsun cnm ilk gebeliğimde olmuştu stent tskılcsk kadar sorun olmadı ama ağrısı yetmişti..Canım bende de böbrek şişmesi büyümesi var takip altına alınacak ama çok şişiyorum ya ilerlerse stent takılacak dendi :-(
Sağol canım inş çok fazla ilerlemez stente falan gerek kalmazOff o böbrek büyümesi çok ağrılı oluyo geçmiş olsun cnm ilk gebeliğimde olmuştu stent tskılcsk kadar sorun olmadı ama ağrısı yetmişti..
Ne kadan sıkıcı bir pazar günü hava kapalı kocam nöbetçi yalnız bir gece geçireceğim.. kızım dün yoruldu yazık çok hareketli idi bugün uyuyor puf sıkıldım
Ay ben uyudum dün de yorulmuşum ki iyi uyudum:) aynen hiç içimden iş güç yapacak istek de gelmiyor iş güç bitmiyor da :) ama bebekler gelince sıkılıcak vakit olmayacak oleyyyAl benden de o kadar. Coooook sıkıcı bir gün..
Durmadan yatiyorum kalkiyorum uyuyamiyorum. Hava kapalı ssıcak.. Yapacağım isler var ama enerjim yok.
Benim herifi cagirdim gel canim coooook sıkıldı diye gelecek inşallah.. Aksam olmayacak yoksa..
Bebislerimiz doğunca onlarla oyalancazz artikinnnn :)
Sağol cnm inşallaj hepimizin bebişler zamanında sağlıkla doğar. Benim doktorum çok titiZ bide ben 24. Haftada haftada böbrek şikayetyle hastanede yattım bebek çok baskınyaptığından ve sürekli böbreğime vurduğundan böbrekte büyüme olmuştu o zamandan bu zamana sıkı kontrole aldı beni doktorum. Her gittiğimde detaylı bakıyor bana. Sen gittiğinde kendin söyle doktoruna önemli bişiy çünkü[/QUOTE
cok gecmıs olsun ınsallah canım .benımkı ultrasonlo bakarken sadece rahim normal diyor belki kısalığına bakıyordur da ben anlamıyorumdur.
ben de dalin granul sabunla yıkadım yumusatıcı kullanmadım.yıne de cıft durulama yaptımGecmis olsun canim aksamlari benim de cok sikintili geciyor. Ben kiyafeylerini haci sakirin toz beyaz sabunuyla yikadim. Uzerinde sabun kalmamisti guzel arinmisti. Yumusatici kullanmadim. Yinede yumusacikti camasirlari.
tskler cnm simdilerde nasılsın<*Pazartesi günü kontrole gitmiştim canım herşey normaldi ama dediğim gibi o zaman böyle sert vurma yoktu.. Devam ederse doktoruma mesaj atar sorarım sanırım..
Canım aklına kötü şeyler getirme yoktur inşallah birşey ve güzel haberlerle dönersin.
Umarım benimkisi de geçer en azından hafifler canım sana geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?