- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
ooo sen cok sanslisin yaaa ne guzel..Dun gece anladım biraz iki çocukla zor olacak tek tesellim annem ust komşum Allah sağlık versin inşallah yardımcı olur kayınvalidem de ilk zamanlar durur yanımda zaten ilkinde ikiside kırkı çıkana kadar bizdelerdi
İki tarafında ilk torunuydu ondan çok hevesliydiler artık ben gözlerine bakıyordum gitsin diye
Eylül ayında 28 oldum canımbu arada kaç yaşındasınız kızlar kaçta 2. anne oluyorsunuz.
Ben suan 29,5 haziranda 30 olcam.
Ben maşallah kaynana yonunden şanslıyım benim arkadaşlarda anlatır kaynanasını şaşıyorum bazen amaçları ne anlamıyorum torun daha tatlıdır derler nasıl böyle duygusuz olurlarBenimde kayınvalidemin ilk torunuydu ama hiç heves meves yoktu.
Çorap bile almadı daha çocuguma o kadar hevesi yok düşün.
Evet belki de öyledir .eşi ile sıkıntıları var...artık yolumuza bakacağız zaten bir buçuk yıldır evliyiz gelmediler800km uzağız onlara ama benim ailem kaç kere geldi ...ne duyum hiç biseye sesimi cikarmadigm gibi yine susacagim ...bebeğim ve eşim evimizde huzur olsun da tek dışarısı önemli değil .
Çok doğru canım uzak olmak en iyisi aslında .:)Ayyyyyynen canim bosveeeeer uzak olmasi daha iyidirsizin huzurunuz yerinde olsun
Ben 24olacagim :)ilk bebeğimmbu arada kaç yaşındasınız kızlar kaçta 2. anne oluyorsunuz.
ben 31 yaşındayım canımbu arada kaç yaşındasınız kızlar kaçta 2. anne oluyorsunuz.
bende ilk bebeğimi 24 de doğum yapmıştım canımBen 24olacagim :)ilk bebeğimm
Ya ne güzel ..çok heyecanliyim ben ilk bebek olduğu için telaşlıyim :)bende ilk bebeğimi 24 de doğum yapmıştım canım
bende senin gibiydim canım çok güzel heyecanlar bunlarYa ne güzel ..çok heyecanliyim ben ilk bebek olduğu için telaşlıyim :)
Oooh yarasinsütcüm tazecik süt getirdi şimdi 5 kilo
işyerindeyim akiama kaynatıp yoğurt yapıcam ama şimdilik cezvede kaynatıp içtim 1 bardağını
canım sen öğretmendin demiOooh yarasin
Hayırlı olsunn :)Merhaba kızlar, ben de aranıza katıldım :) Değerim önce 39'du, şimdi 200. Daha çok yeni. Haftaya keseyi görebilecekmişiz. Çok heyecanlıyız, ilk bebeğimiz olacak
Gittim canım bu sabah. Boyumu kilomu ölçtüler takibe aldılar dosya oluşturdular. Beyaz bir alet vardı ilerleyen haftalarda kalp atışlarını dinliyecez dediSaglik ocagina gittin mi? Napiolar orda?
İnş canım hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar,
Bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım. Doktor randevum cumartesi günü ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım tabiki. Hepinizi tebrik ederim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Dğum yaptığımda 19 olmuş olcam benbu arada kaç yaşındasınız kızlar kaçta 2. anne oluyorsunuz.
İlk kızım dedin bak içine mi doğdu acabaherkese merhaba, bende 28 yaşında ikinci bebeğimi bekliyorum. ilk kızım 18 aylık, bu süpriz oldu bizim içinallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?