2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yok canim. Ben agustosta insallah allahim sana güzel sonuclar nasip etsin. Sen öndesin. Tüyolar senden ona göre
Nasil ilaclarin ignelerin kullanimi? Zorlaniyormusun? Igneler aciyor diyorlar hepte. Sende nasil gidiyo?

Kivicik nasılsın bencekullan dogum konrol hapını rahmi temizliyormuş

Evet canim doktorumda merak etme dedi gönül rahatligi ile ic dedi. Sagolsun

Verdim canim verdim. Bak benim cevaplarimi kale almiyon sen
Saka saka. Istemedi canim..

kiwicik resim atmam kocam kizaaarr

Sen kendi fotonu yollama zaten nazar olursun elbisenin fotosunu atttir be yaaa ...

Evet canım çok şükür gördüm bu günleri dualarım hep sizinle zaten. Transferden sonra aşırı idrara sıkısıktım yatakta yarım saat zor durdum kalktım wc gıttım hatta çok korktum ve pişman oldum transfer sonrası ama şükür engel degilmiş. Eve geldim ilk 3 gün yattım kalkmadan oruc tutamadım 4. gunu gezındım artık ama yınede yattım yanı iş yapmadım bitek sildim viledayla :) sonra dr bol bol ananas ve kabak cekırdegı ye dedı ananas yedım hergun 1 2 dılım 4. gun soguga yakın dus aldım. 6. gun kayınvalıdeme iftara gıttım orda bıraz yardım ettım gezındım yanı sonra ewde yemektı toplamaydı ole zaman gectı çok kasmadım kendımı 7. gun yıne dus aldım 10. gun yıne aldım yanı böyle kızlar çok kasmayın kendınızı ama iş yapmayın çok yatmak ıyı degıl dedi dr

Yok canim. Ben agustosta insallah allahim sana güzel sonuclar nasip etsin. Sen öndesin. Tüyolar senden ona göre
Nasil ilaclarin ignelerin kullanimi? Zorlaniyormusun? Igneler aciyor diyorlar hepte. Sende nasil gidiyo?

Teşekkür ederim inş. sıra sende artık :)
iğneleri dr um reçeteye yazdı aşağıda eczane vardı anlaşmalı indirimli ordan aldık çıktık yukarı, hepsini masaya döktü tek tek anlattı nasıl saklayacağımızı nasıl kullanacağımız, ilk iğneni de ben vuracağım dedi eli hafifti bir şey anlamadım ama dün hemşire vurdu biraz acıdı,batırırken değil de hızlı enjekte etti oda basınç yaptı ondan acıdı sanırım, yani ben öyle gözlemledim bugün akşam üstü 3. iğnemi olacağım yavaş enjekte etmesini söyleyeceğim bakalım fark olacak mı.

Nasil anladin hizli enjekde ettigini .ben igne yapilirken bakamiyorum..

teşekkürler canım darısı başımıza inş. :) ilk hamiş :)

Arkadaşlar benim düşükle sonuçlandı ilk denemem. bir sonraki deneme en erken sizce ne zaman yapılmalı. bu şekilde deneyimi olan arkadaşlar var mı.
Ağustos ayında 2.yi düşünüyorum çok mu erken?

Arkadaşlar benim düşükle sonuçlandı ilk denemem. bir sonraki deneme en erken sizce ne zaman yapılmalı. bu şekilde deneyimi olan arkadaşlar var mı.
Geçmiş olsun.. Düşüğü ne zaman yaptığını yazmamışsın cnm :)

Cok geçmiş olsun. .inşallah bidakinde tamamina erdrsn rabbim..ilki ne zamandi cnm

Sağolasın Cnm ne güzel yazmışsın İnşaallah biz de böyle anlatcaz deneyimlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…