2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Cok sagol canim zaman alip yazdigin icin.. Haklisin cok kasmamak lazim. Banada doktor 2-3 gün transferden sonra ucaga binebilirsin dedi mesela. Yatmaya karsi benim doktorda öyle anladim yani ananasi kac gün boyunca yedin canim?

Insallah canim ya. Ama bana doktorum kendinde vurulabilirsin dedi? Sen neden eczanede vuruluyorsun? Kendine yapamadigin icin mi? Yoksa?

Ay canım görmedim ya kusura bakma nolur kaçırmışım sen hiç çektirdin mi peki

Yok canim hic cektirmedim. SIkinti olmaz insallah

Arkadaşlar benim düşükle sonuçlandı ilk denemem. bir sonraki deneme en erken sizce ne zaman yapılmalı. bu şekilde deneyimi olan arkadaşlar var mı.
Ağustos ayında 2.yi düşünüyorum çok mu erken?

Cok gecmis olsun canim. Arasindan ne kadar zaman gecti? Hakkinda hayirlisi. Seni ilk sayfamizdaki listeye alayim istersen? Hangi merkezde olucaksin insallah ?

Hangi ilaçları kullanıyorsun acaba
başladığım ilacın adı''Merional 150 ıu'' bir gün 3 toz 1 sıvı diğer gün 2 toz 1 sıvı şeklince kullanıyorum toplam 20 kutu.
değişik bir ilaç daha var büyük dikdörtgen bi kutuda adını hatırlamıyorum evde, birde 2 kutu en son kullanacaklarım var buzlukta onlarda sanırım çatlamaları için oda

Insallah canim ya. Ama bana doktorum kendinde vurulabilirsin dedi? Sen neden eczanede vuruluyorsun? Kendine yapamadigin icin mi? Yoksa?[/QUOTE]

kendin yap dese yapardım ama iğneler önemli dedi reçete yazdı dışarda hemşireye yaptırıyorum iğneleri, ilkini de dr um kendisi vurdu.

Geçmiş olsun.. Düşüğü ne zaman yaptığını yazmamışsın cnm :)
Geçmiş olsun. .inşallah bidakinde tamamina erdrsn rabbim..ilki ne zamandi cnm
Cok gecmis olsun canim. Arasindan ne kadar zaman gecti? Hakkinda hayirlisi. Seni ilk sayfamizdaki listeye alayim istersen? Hangi merkezde olucaksin insallah ?

Bugün sonuçlandı arkadaşlar. Maalesef perşembe güzel haber aldıktan sonra dün kanamam oldu ve halen devam ediyor. Tranferim 30 haxiranda olmuştu.Tüp bebek merkeziyle görüştüm önümüzdeki ay kontrole gideceğim vucüdum toparlandıysa başlayacağız Allah ın izniyle.

Ankara memorıal hast. Yaptırdım ilkini. Şimdi ikinci için kolları sıvadım haxırım.

Canım çok geçmiş olsun tekrar. Bence Ağustos erken gibi toparlanman lazım hem fizyolojik hem psikolojik olarak. tabi Dr un en doğru kararı verir. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ikincide.

Kimyasal gebelikmi gecirmissin cnm ..benimde kimyasal olmusdu..once pozitifi gorduk havalara ucduk iki gun sonraki testde deger dusdu

Insallah canim ya. Ama bana doktorum kendinde vurulabilirsin dedi? Sen neden eczanede vuruluyorsun? Kendine yapamadigin icin mi? Yoksa?

kendin yap dese yapardım ama iğneler önemli dedi reçete yazdı dışarda hemşireye yaptırıyorum iğneleri, ilkini de dr um kendisi vurdu.[/QUOTE]

Disardan hemsireyi nasil ayarlaniyor canim? Bende yurtdisindan oldugum icin bilmiyorum ögrenme cabasindayim eger bendede öyle gerekirse diye

Hakkinda hayirlisi olsun canim.. Rabbim kalbine gönlüne göre versin

kendin yap dese yapardım ama iğneler önemli dedi reçete yazdı dışarda hemşireye yaptırıyorum iğneleri, ilkini de dr um kendisi vurdu.

Disardan hemsireyi nasil ayarlaniyor canim? Bende yurtdisindan oldugum icin bilmiyorum ögrenme cabasindayim eger bendede öyle gerekirse diye[/QUOTE]
Canım göbekten yapılan iğneler çok basit eşin Yada sen yapabilirsin uçları ince oluyor biz öyle yapmıştık ama kalçadan yapılan iğneleri reçete ile tıp merkezleri ve hastaneler yağıyor tıp merkezi 3 tl alıyor

Gerek dörmedi o zaman canım olmaz inş :) Aradın mı doktorunu Zilli geldi diye

Disardan hemsireyi nasil ayarlaniyor canim? Bende yurtdisindan oldugum icin bilmiyorum ögrenme cabasindayim eger bendede öyle gerekirse diye[/QUOTE]

her ailenin aile hekimi ve hemşiresi var bizim burda, bende aile hekimime bağlı hemşireme yaptırıyorum, bugün çok güzel yaptı hiç hissetmedim.. yarın da hastane yada poliklinikte yaptırırım kapalı çünki aile hekimliğim, bayramın ilk günü de kontrol zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…