- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.761
Evet canım çok şükür gördüm bu günleri dualarım hep sizinle zaten. Transferden sonra aşırı idrara sıkısıktım yatakta yarım saat zor durdum kalktım wc gıttım hatta çok korktum ve pişman oldum transfer sonrası ama şükür engel degilmiş. Eve geldim ilk 3 gün yattım kalkmadan oruc tutamadım 4. gunu gezındım artık ama yınede yattım yanı iş yapmadım bitek sildim viledayla :) sonra dr bol bol ananas ve kabak cekırdegı ye dedı ananas yedım hergun 1 2 dılım 4. gun soguga yakın dus aldım. 6. gun kayınvalıdeme iftara gıttım orda bıraz yardım ettım gezındım yanı sonra ewde yemektı toplamaydı ole zaman gectı çok kasmadım kendımı 7. gun yıne dus aldım 10. gun yıne aldım yanı böyle kızlar çok kasmayın kendınızı ama iş yapmayın çok yatmak ıyı degıl dedi dr
Teşekkür ederim inş. sıra sende artık :)
iğneleri dr um reçeteye yazdı aşağıda eczane vardı anlaşmalı indirimli ordan aldık çıktık yukarı, hepsini masaya döktü tek tek anlattı nasıl saklayacağımızı nasıl kullanacağımız, ilk iğneni de ben vuracağım dedi eli hafifti bir şey anlamadım ama dün hemşire vurdu biraz acıdı,batırırken değil de hızlı enjekte etti oda basınç yaptı ondan acıdı sanırım, yani ben öyle gözlemledim bugün akşam üstü 3. iğnemi olacağım yavaş enjekte etmesini söyleyeceğim bakalım fark olacak mı.
Ay canım görmedim ya kusura bakma nolur kaçırmışım sen hiç çektirdin mi peki
Arkadaşlar benim düşükle sonuçlandı ilk denemem. bir sonraki deneme en erken sizce ne zaman yapılmalı. bu şekilde deneyimi olan arkadaşlar var mı.
Ağustos ayında 2.yi düşünüyorum çok mu erken?
başladığım ilacın adı''Merional 150 ıu'' bir gün 3 toz 1 sıvı diğer gün 2 toz 1 sıvı şeklince kullanıyorum toplam 20 kutu.Hangi ilaçları kullanıyorsun acaba
Geçmiş olsun.. Düşüğü ne zaman yaptığını yazmamışsın cnm :)
Geçmiş olsun. .inşallah bidakinde tamamina erdrsn rabbim..ilki ne zamandi cnm
Cok gecmis olsun canim. Arasindan ne kadar zaman gecti? Hakkinda hayirlisi. Seni ilk sayfamizdaki listeye alayim istersen? Hangi merkezde olucaksin insallah ?
Bittikce yaziyordu tekrar. .saymadim cnm hatrlamiyrum. .dozu 175 di ilki..ilkincide 225kaç tane pregon verdi canım
Canım çok geçmiş olsun tekrar. Bence Ağustos erken gibi toparlanman lazım hem fizyolojik hem psikolojik olarak. tabi Dr un en doğru kararı verir. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ikincide.Bugün sonuçlandı arkadaşlar. Maalesef perşembe güzel haber aldıktan sonra dün kanamam oldu ve halen devam ediyor. Tranferim 30 haxiranda olmuştu.Tüp bebek merkeziyle görüştüm önümüzdeki ay kontrole gideceğim vucüdum toparlandıysa başlayacağız Allah ın izniyle.
Ankara memorıal hast. Yaptırdım ilkini. Şimdi ikinci için kolları sıvadım haxırım.
Kimyasal gebelikmi gecirmissin cnm ..benimde kimyasal olmusdu..once pozitifi gorduk havalara ucduk iki gun sonraki testde deger dusduBugün sonuçlandı arkadaşlar. Maalesef perşembe güzel haber aldıktan sonra dün kanamam oldu ve halen devam ediyor. Tranferim 30 haxiranda olmuştu.Tüp bebek merkeziyle görüştüm önümüzdeki ay kontrole gideceğim vucüdum toparlandıysa başlayacağız Allah ın izniyle.
Ankara memorıal hast. Yaptırdım ilkini. Şimdi ikinci için kolları sıvadım haxırım.
Insallah canim ya. Ama bana doktorum kendinde vurulabilirsin dedi? Sen neden eczanede vuruluyorsun? Kendine yapamadigin icin mi? Yoksa?
Bugün sonuçlandı arkadaşlar. Maalesef perşembe güzel haber aldıktan sonra dün kanamam oldu ve halen devam ediyor. Tranferim 30 haxiranda olmuştu.Tüp bebek merkeziyle görüştüm önümüzdeki ay kontrole gideceğim vucüdum toparlandıysa başlayacağız Allah ın izniyle.
kendin yap dese yapardım ama iğneler önemli dedi reçete yazdı dışarda hemşireye yaptırıyorum iğneleri, ilkini de dr um kendisi vurdu.
Bende çok merak ettim çatlamak üzereyim yaEvet nerdesin kuzummmm S Serpil2630
Gerek dörmedi o zaman canım olmaz inş :) Aradın mı doktorunu Zilli geldi diye
Cok sagol canim zaman alip yazdigin icin.. Haklisin cok kasmamak lazim. Banada doktor 2-3 gün transferden sonra ucaga binebilirsin dedi mesela. Yatmaya karsi benim doktorda öyle anladim yaniananasi kac gün boyunca yedin canim?
Insallah canim ya. Ama bana doktorum kendinde vurulabilirsin dedi? Sen neden eczanede vuruluyorsun? Kendine yapamadigin icin mi? Yoksa?
Yok canim hic cektirmedim. SIkinti olmaz insallah
Cok gecmis olsun canim. Arasindan ne kadar zaman gecti? Hakkinda hayirlisi. Seni ilk sayfamizdaki listeye alayim istersen? Hangi merkezde olucaksin insallah ?
Bulamadım o linki yardımcı olurmusunuzTüp Bebek ve Aşılama İlaçları(Satıyorum,Arıyorum
Toping inden elinde ilaç kalan arkadaşlardan uygun fiyatlara alabiliyorsunuz
kendin yap dese yapardım ama iğneler önemli dedi reçete yazdı dışarda hemşireye yaptırıyorum iğneleri, ilkini de dr um kendisi vurdu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyorum-ariyorum.677656/page-214#post-41793268Bulamadım o linki yardımcı olurmusunuz
Bu linkten bakabilirsiniz takip edin elinde ilaç kalan arkadaşlar yardimci oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?