- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.781
Iyi aksamlar canim. Bende ayni durumdayim. Cumartesi regl oldum. Pazartesi adetin ucuncu gunuydu. O gun igneye basladik. Bugun ucuncu gunum. 225doz gonal f yapiyorum. Yarinda kontrole gitcem ins. Takipteyim;-)Teşekkür ederim:) evet pazartesi başladım iğnelere bugün 3. gün, bayramın 1 ci günü de kontrolümüz var :)
cnm cok uzuldum...gecmış olsun 2.ınsallah olur...aynı yerdemı yaptıracaksın...ama agusos cok yakın..ekım ...bence daha uygun ama sen bılırsınArkadaşlar benim düşükle sonuçlandı ilk denemem. bir sonraki deneme en erken sizce ne zaman yapılmalı. bu şekilde deneyimi olan arkadaşlar var mı.
Ağustos ayında 2.yi düşünüyorum çok mu erken?
Çok tebrik ederim çok çok sevindim maşallah. Benim tüp bebek macera diğer hastalığına kaldı doktor izinliymis .şimdi adet oldum günlük ağlama mi yapıp yorumları okuyayım dedim çok sevindim görünce maşallah allah hepimize nasip etsin insallahEvet canım çok şükür gördüm bu günleri dualarım hep sizinle zaten. Transferden sonra aşırı idrara sıkısıktım yatakta yarım saat zor durdum kalktım wc gıttım hatta çok korktum ve pişman oldum transfer sonrası ama şükür engel degilmiş. Eve geldim ilk 3 gün yattım kalkmadan oruc tutamadım 4. gunu gezındım artık ama yınede yattım yanı iş yapmadım bitek sildim viledayla :) sonra dr bol bol ananas ve kabak cekırdegı ye dedı ananas yedım hergun 1 2 dılım 4. gun soguga yakın dus aldım. 6. gun kayınvalıdeme iftara gıttım orda bıraz yardım ettım gezındım yanı sonra ewde yemektı toplamaydı ole zaman gectı çok kasmadım kendımı 7. gun yıne dus aldım 10. gun yıne aldım yanı böyle kızlar çok kasmayın kendınızı ama iş yapmayın çok yatmak ıyı degıl dedi dr
Evet canım aynı yerde düşünüyoruz. Dondurulmuş spermler var. Eşim tekrar teseye giremez hemen.cnm cok uzuldum...gecmış olsun 2.ınsallah olur...aynı yerdemı yaptıracaksın...ama agusos cok yakın..ekım ...bence daha uygun ama sen bılırsın
Valla bilmiyorum dün kanamam oldu çok kötübir şekilde muayene eden doktor bozulmuş dedi. DDüşmüş sağlam bir embiriyo değil dedi.ost: 41799992, member: 318273"]Kimyasal gebelikmi gecirmissin cnm ..benimde kimyasal olmusdu..once pozitifi gorduk havalara ucduk iki gun sonraki testde deger dusdu
Canım psikolojık olarak sorun yok ama toparlanma ne kadar sürer bilmiyoeum doktor bir yada iki ay duruma göre dedi. Hayorlısı bakalımCanım çok geçmiş olsun tekrar. Bence Ağustos erken gibi toparlanman lazım hem fizyolojik hem psikolojik olarak. tabi Dr un en doğru kararı verir. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ikincide.
Slm kızlar kusura bakmayın canım bugün yazamadım bir türlü arkadaşlarım geldi sabah bende kalacaklar ben test yaptırmaya gidemedim yarın kaldı(((
Çatladık kız meraktan yarın artık
cnm senın yasadıgın sey kımyasal gebelık....dusuk daha farklı bıldıgım kadarıyla..kımyasalda bebek test gunu hafıf bhcg yukselıyor...sonra 2 ye katlamıyor...bende yasamıstımEvet canım aynı yerde düşünüyoruz. Dondurulmuş spermler var. Eşim tekrar teseye giremez hemen.
Sen nerde yaptırmıştın 2. Yi
Gerek dörmedi o zaman canım olmaz inş :) Aradın mı doktorunu Zilli geldi diye
Slm kızlar kusura bakmayın canım bugün yazamadım bir türlü arkadaşlarım geldi sabah bende kalacaklar ben test yaptırmaya gidemedim yarın kaldı(((
Valla bende anlamadım her ay en az 3 kere kan baktırırdım bu ay allah bir sabır verdi hayırlısı bakalım yarın allahtan bişiy olmasa kesin gidecemEvet aradim canim. Sabah hemsire aradi kan sonucu icin. Dedi emre bey müssit arayin bende hemen aradim. Hem dedim adet oldum , ilaca gerek kalmadi cok sükür
Aaaa.. Biz catladik burda sen nasil duruyon yerinde arkadasim
Valla bilmiyorum doktor öyle söyledi usg ile kontrol etti. Adı ne olursa olsun neticede olmadı. Kısmet artık bir aonrakine. Vakti gelmemiş bebişimin. Hayırlısıcnm senın yasadıgın sey kımyasal gebelık....dusuk daha farklı bıldıgım kadarıyla..kımyasalda bebek test gunu hafıf bhcg yukselıyor...sonra 2 ye katlamıyor...bende yasamıstım
Valla bilmiyorum doktor öyle söyledi usg ile kontrol etti. Adı ne olursa olsun neticede olmadı. Kısmet artık bir aonrakine. Vakti gelmemiş bebişimin. Hayırlısı
Seni çok merak ettik canım ya hadi Hayırlısı olsun inş hamilesindirValla bende anlamadım her ay en az 3 kere kan baktırırdım bu ay allah bir sabır verdi hayırlısı bakalım yarın allahtan bişiy olmasa kesin gidecem
Aramıza Hoşgeldiniz bebişiniz hayırlı olsun tüp bebek mi canımhayırlısı cnm...allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın...
Iyi canım doğum kontrol hapını da sordun mu canımEvet aradim canim. Sabah hemsire aradi kan sonucu icin. Dedi emre bey müssit arayin bende hemen aradim. Hem dedim adet oldum , ilaca gerek kalmadi cok sükür
Aaaa.. Biz catladik burda sen nasil duruyon yerinde arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?