2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Teşekkür ederim:) evet pazartesi başladım iğnelere bugün 3. gün, bayramın 1 ci günü de kontrolümüz var :)
Iyi aksamlar canim. Bende ayni durumdayim. Cumartesi regl oldum. Pazartesi adetin ucuncu gunuydu. O gun igneye basladik. Bugun ucuncu gunum. 225doz gonal f yapiyorum. Yarinda kontrole gitcem ins. Takipteyim;-)

Arkadaşlar benim düşükle sonuçlandı ilk denemem. bir sonraki deneme en erken sizce ne zaman yapılmalı. bu şekilde deneyimi olan arkadaşlar var mı.
Ağustos ayında 2.yi düşünüyorum çok mu erken?
cnm cok uzuldum...gecmış olsun 2.ınsallah olur...aynı yerdemı yaptıracaksın...ama agusos cok yakın..ekım ...bence daha uygun ama sen bılırsın

Çok tebrik ederim çok çok sevindim maşallah. Benim tüp bebek macera diğer hastalığına kaldı doktor izinliymis .şimdi adet oldum günlük ağlama mi yapıp yorumları okuyayım dedim çok sevindim görünce maşallah allah hepimize nasip etsin insallah

cnm cok uzuldum...gecmış olsun 2.ınsallah olur...aynı yerdemı yaptıracaksın...ama agusos cok yakın..ekım ...bence daha uygun ama sen bılırsın
Evet canım aynı yerde düşünüyoruz. Dondurulmuş spermler var. Eşim tekrar teseye giremez hemen.
Sen nerde yaptırmıştın 2. Yi

ost: 41799992, member: 318273"]Kimyasal gebelikmi gecirmissin cnm ..benimde kimyasal olmusdu..once pozitifi gorduk havalara ucduk iki gun sonraki testde deger dusdu
Valla bilmiyorum dün kanamam oldu çok kötübir şekilde muayene eden doktor bozulmuş dedi. DDüşmüş sağlam bir embiriyo değil dedi.

Canım çok geçmiş olsun tekrar. Bence Ağustos erken gibi toparlanman lazım hem fizyolojik hem psikolojik olarak. tabi Dr un en doğru kararı verir. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ikincide.
Canım psikolojık olarak sorun yok ama toparlanma ne kadar sürer bilmiyoeum doktor bir yada iki ay duruma göre dedi. Hayorlısı bakalım

Slm kızlar kusura bakmayın canım bugün yazamadım bir türlü arkadaşlarım geldi sabah bende kalacaklar ben test yaptırmaya gidemedim yarın kaldı (((

Çatladık kız meraktan yarın artık
gbakverdi ayy biliyorum canım ya hiç fırsat bulamadımki akşam 6 tıya kadar cebelleştim bir fırsat bulup kan vermek için olmadı söyleyemedimde arkadaşlara henüz bişey yok diye sabah onlar gider gitmez hastaneye atacam kendimi bu arada bugün regli günümdü hastalanmadım benim hiç şaşmaz normalde buda umut oldu hayırlısı artık

Evet canım aynı yerde düşünüyoruz. Dondurulmuş spermler var. Eşim tekrar teseye giremez hemen.
Sen nerde yaptırmıştın 2. Yi
cnm senın yasadıgın sey kımyasal gebelık....dusuk daha farklı bıldıgım kadarıyla..kımyasalda bebek test gunu hafıf bhcg yukselıyor...sonra 2 ye katlamıyor...bende yasamıstım

Gerek dörmedi o zaman canım olmaz inş :) Aradın mı doktorunu Zilli geldi diye

Evet aradim canim. Sabah hemsire aradi kan sonucu icin. Dedi emre bey müssit arayin bende hemen aradim. Hem dedim adet oldum , ilaca gerek kalmadi cok sükür

Slm kızlar kusura bakmayın canım bugün yazamadım bir türlü arkadaşlarım geldi sabah bende kalacaklar ben test yaptırmaya gidemedim yarın kaldı (((

Aaaa.. Biz catladik burda sen nasil duruyon yerinde arkadasim

Evet aradim canim. Sabah hemsire aradi kan sonucu icin. Dedi emre bey müssit arayin bende hemen aradim. Hem dedim adet oldum , ilaca gerek kalmadi cok sükür

Valla bende anlamadım her ay en az 3 kere kan baktırırdım bu ay allah bir sabır verdi hayırlısı bakalım yarın allahtan bişiy olmasa kesin gidecem

cnm senın yasadıgın sey kımyasal gebelık....dusuk daha farklı bıldıgım kadarıyla..kımyasalda bebek test gunu hafıf bhcg yukselıyor...sonra 2 ye katlamıyor...bende yasamıstım
Valla bilmiyorum doktor öyle söyledi usg ile kontrol etti. Adı ne olursa olsun neticede olmadı. Kısmet artık bir aonrakine. Vakti gelmemiş bebişimin. Hayırlısı

Iyi canım doğum kontrol hapını da sordun mu canım

Kizlar selam. Internet pek cekmiyor da giremedim surekli. Kizlar ben doktorumla yollari ayirdim. Hala denizliye gitme ihtimalim var ama net degil. İstanbulda bir kac doktorla gorusmek istiyorum. Acil karar vermem lazim ne yapcam bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…