2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar selam. Internet pek cekmiyor da giremedim surekli. Kizlar ben doktorumla yollari ayirdim. Hala denizliye gitme ihtimalim var ama net degil. İstanbulda bir kac doktorla gorusmek istiyorum. Acil karar vermem lazim ne yapcam bennnn
Hayirdir bisii mi oldu? Yoksa ?

Gel benimkisine

Oldu biseyler ya. Canim sıkkın senin doktorun adi neydi canim. Ilgili mi. Merkez de iyi di mi Labaratuvar falan. Fiyat olarak ne demislerdi. Kafam coook karisikk

Üzülme canim. Ondada bi hayir vardir bence. Simdi olmasi iyi olmus sonradan olmaktansa.. En azondan simdi yeni arayis icinde olabilirsin. Oda stresli ama skma canini olur binsekilde insallaj. Emre karatekelioglu. Topik var hakkinda tüp bebek merkezinin altinda oku istersen tecrübeleri canim. Fiyat 5.000 +1.500-2.000 tl ilaclar denildi bana. Dondurmak ilk sene ücretsiz. Ondan sonra 200 dolar desiler. Bana herkes cok güler yüzlü geldi canim ama bende tam bisey diyemiyorum cok yeni yani tedavide insallah öyle güzel olur

Tamam canimm cok sagol yarin arayip gorusecegim. Randevu alabilirsem hemen gidip gorusmem lazim. Sagol canimm

prensess38 vardiniz mi canikom memleketinize?
evet canım tam ezan vaktinse eve girdik cok şükür.. Yollar kalabalıktı gunes vurdu bi de . başım fena ağrıdı hala da geçmedi. Uyumustum aslında az once birden korkuyla uyandım uykumdan.. Geri uyumaya caliscam simdi.. Öpüyorum hepinizi iyi geceler canlarim..

Cok sükür varmissiniz canim hayirlisiyla. Tamam canim sen dinlen güzelce. Yolculuk yorucu oluyor.. Bide kalabalik.. Iyice yorulmussunuzdur. Öptüm fistikim

Hadi cok sukur varmissin. Iyi geceler canimm.

Kizlar selam. Internet pek cekmiyor da giremedim surekli. Kizlar ben doktorumla yollari ayirdim. Hala denizliye gitme ihtimalim var ama net degil. İstanbulda bir kac doktorla gorusmek istiyorum. Acil karar vermem lazim ne yapcam bennnn
Benim doktorumu tavsiye ederim serdar bey ben cok memnunum iyikide onun hastasiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…