- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.821
Günnaydın canımgünaaaayyyyydddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn hatunlar :)
günaaaayyyyydddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn hatunlar :)
günaaaayyyyydddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn hatunlar :)
Günnaydın canım
günaydın canlarım erkencisin maşallah size öpüyorum çok sizi bugün Oruç tutmayı çok isterdim ama maalesef tutamadım yineCanimmm ne güzel sabah pozitif enerji ile dolusun... Massllah
Hayirli sabahlarrrrn
Aynen canım böyle pozitif enerjik olmaya devam bebişler bizi bekliyorhepimiz enerji dolu olmalıyız kızlar,unutmayın ulvi bi görev için niyetlendik
Hagi hayırlısı olsun canım bebişler bir adım daha yaklaşacaksın inşGünaydınn Kızlarrrrr bi kaç gündür yoktum sayfalar nasılda ilerlemiş
Bu arada temmuz 25 e histeroskopi randevumu aldım
Maratonun başlamasına çok az kaldı
asilsoy mesajlarını okudum da esin azosperm mi senin? Tese falan demissin. Doktorunuz kimdi?
Histereskopi den sonra tedavi hemen baslicakmi ?Günaydınn Kızlarrrrr bi kaç gündür yoktum sayfalar nasılda ilerlemiş
Canım genetik bi sorun varmış rahim bebeği kabul etmiyo daha onceki denemede de ayni şey oldu bu sefer farklı bi tedavi uyguluyor doktorun allahın izniyle bu sfer kvusucm insallh bebegmeGunaydin canim tedavin hayirli olsun. Sen kendiliginden hamile kalabiliyorsun ne guzel. Sorun nedir peki canim benim. Insallah bu kez saglikla alirsin kucagina.
günaydın canlarım erkencisin maşallah size öpüyorum çok sizi bugün Oruç tutmayı çok isterdim ama maalesef tutamadım yine
hepimiz enerji dolu olmalıyız kızlar,unutmayın ulvi bi görev için niyetlendik
Günaydınn Kızlarrrrr bi kaç gündür yoktum sayfalar nasılda ilerlemiş
Günaydınlar....bugün biz de eşimin memleketine gidicez.Yazamam belki şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun, hayırlı bayramlar olsun az yiyin baklavaları
arkadaşlar buğün nasip olursa iftarimizi eyüp sultan camiinde deyiz inşallah
Hepimize bol bol et canim..arkadaşlar buğün nasip olursa iftarimizi eyüp sultan camiinde deyiz inşallah
Sagol canim. Swnin doktorun nerdeydiBenim doktorumu tavsiye ederim serdar bey ben cok memnunum iyikide onun hastasiyim
inşallah bizde o niyetle gidiyoruzHepimize bol bol et canim..
anladim canim. Sizde sperm varmış ama hareketsiz oldugu icin tese yapılmış. Bizde ölü ya da canlı hic yok. Çıkmazsa tese olacak da o yuzden sormustumCanım ilk testte hareketli sperm varsı ilaç kullandı sonra verdiği örnekte hareketli sperm çıkmadı hiç tese yapıldı. Valla teşhis koymadılar. Doktor sperm var ama hareketli değil dedi. Hatay da kontrol olmuştu Memorialda ise teseyi hasan jhoca yaptı
Histereskopi den sonra tedavi hemen baslicakmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?