2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

asilsoy mesajlarını okudum da esin azosperm mi senin? Tese falan demissin. Doktorunuz kimdi?

Canım ilk testte hareketli sperm varsı ilaç kullandı sonra verdiği örnekte hareketli sperm çıkmadı hiç tese yapıldı. Valla teşhis koymadılar. Doktor sperm var ama hareketli değil dedi. Hatay da kontrol olmuştu Memorialda ise teseyi hasan jhoca yaptı

Gunaydin canim tedavin hayirli olsun. Sen kendiliginden hamile kalabiliyorsun ne guzel. Sorun nedir peki canim benim. Insallah bu kez saglikla alirsin kucagina.
Canım genetik bi sorun varmış rahim bebeği kabul etmiyo daha onceki denemede de ayni şey oldu bu sefer farklı bi tedavi uyguluyor doktorun allahın izniyle bu sfer kvusucm insallh bebegme

günaydın canlarım erkencisin maşallah size öpüyorum çok sizi bugün Oruç tutmayı çok isterdim ama maalesef tutamadım yine

Bizde seni öpüyoruz kuzum. Allah tekrar ramazana hayirlisiyla ulastirmayi nasip etsin canim, o zaman insallah tutma gücün olur canim.. Allah herkesin niyetini kabul buyursun..

hepimiz enerji dolu olmalıyız kızlar,unutmayın ulvi bi görev için niyetlendik

Süpersin canim.. Aynen öyle.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..

Günaydınn Kızlarrrrr bi kaç gündür yoktum sayfalar nasılda ilerlemiş

Bu arada temmuz 25 e histeroskopi randevumu aldım
Maratonun başlamasına çok az kaldı

Canimmmm..dünde inan aklimdan gectin merak ettim seni. Yazicaktimda dün bayagi kalabalik misafirlerimiz geldi bizi görmeye yazamadim.. Hadi hayirlisi az kaldi insallah canim. Hayirli sonuc alirsindatedaviye hayirlisiyla baslarsin canim..

Günaydınlar....bugün biz de eşimin memleketine gidicez. Yazamam belki şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun, hayırlı bayramlar olsun az yiyin baklavaları

Canim hayirli yolculuklar aman yollara dikkar bayagi kalabalik. Rabbim yollarinizi acsin. Hayirlisiyla gidip gelin. Istikamet nereye?
Seninde canim.. Rabbim hayirli nice bayramlara ulastirmaya nasip etsin.. Baklava yemeden olmaaazzz.. 1 tepsi gidiyo 3 günde

arkadaşlar buğün nasip olursa iftarimizi eyüp sultan camiinde deyiz inşallah

Ayyy ne güzel bende cok isterdim .. Allah kabul etsin canim. Kalabalik olur bugün bi baska yogun olur sanirim. Öpüyorum seni

anladim canim. Sizde sperm varmış ama hareketsiz oldugu icin tese yapılmış. Bizde ölü ya da canlı hic yok. Çıkmazsa tese olacak da o yuzden sormustum

Histereskopi den sonra tedavi hemen baslicakmi ?

Galiba bi sonraki adetle başliycak cnm ney bişey bilmiyorum Dr duruma göre dedi ama ben öyle olur diye

Canimmmm..dünde inan aklimdan gectin merak ettim seni. Yazicaktimda dün bayagi kalabalik misafirlerimiz geldi bizi görmeye yazamadim.. Hadi hayirlisi az kaldi insallah canim. Hayirli sonuc alirsindatedaviye hayirlisiyla baslarsin canim..

Benimde oyle cnm kaç gündür hep yoğunluk yazamadım bir türlü...

Eet az kaldı çok heycanliyim yaa.
Aslında erteleme bile düşündüm eşime tatil yapalım dedim yazik adam da bişey diyemiyor sen ne zaman istersen ozaman diyo....
Neyseki şeytana uymadim randevumu aldım ilacıma başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…