- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.841
S Serpil2630 kuzum naptin? Meraklardayiz..
Canimm insallah hayirli güzel haberlerle gelirsin.kiwicik canım verdim az önce 3 saat sonra arayın dediler ben tekrar almaya gelemem diyince telde söyleyecekler hayırlısı canım
asilsoy mesajlarını okudum da esin azosperm mi senin? Tese falan demissin. Doktorunuz kimdi?
anladim canim. Sizde sperm varmış ama hareketsiz oldugu icin tese yapılmış. Bizde ölü ya da canlı hic yok. Çıkmazsa tese olacak da o yuzden sormustum
Sagol canım benim sana da hayırlı bayramlar :)Günaydınlar....bugün biz de eşimin memleketine gidicez.Yazamam belki şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun, hayırlı bayramlar olsun az yiyin baklavaları
Sen 2,5 saat sonra ata canım çıkmış oluyorkiwicik canım verdim az önce 3 saat sonra arayın dediler ben tekrar almaya gelemem diyince telde söyleyecekler hayırlısı canım
Amin canım amin sagol Allah Razı olsun canım benim :)Bizde seni öpüyoruz kuzum. Allah tekrar ramazana hayirlisiyla ulastirmayi nasip etsin canim, o zaman insallah tutma gücün olur canim.. Allah herkesin niyetini kabul buyursun..
Süpersin canim.. Aynen öyle.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..
Canimmmm..dünde inan aklimdan gectin merak ettim seni. Yazicaktimda dün bayagi kalabalik misafirlerimiz geldi bizi görmeye yazamadim.. Hadi hayirlisi az kaldi insallah canim. Hayirli sonuc alirsindatedaviye hayirlisiyla baslarsin canim..
Canim hayirli yolculuklar aman yollara dikkar bayagi kalabalik. Rabbim yollarinizi acsin. Hayirlisiyla gidip gelin. Istikamet nereye?
Seninde canim.. Rabbim hayirli nice bayramlara ulastirmaya nasip etsin.. Baklava yemeden olmaaazzz.. 1 tepsi gidiyo 3 günde
Ayyy ne güzel bende cok isterdim .. Allah kabul etsin canim. Kalabalik olur bugün bi baska yogun olur sanirim. Öpüyorum seni
amin canim.. Bakalim bayramdan sonra gitcez doktora . neler olacak merakla bekliyorum.. Hayırlısı..Canım bu şekilde olup tese de çıkan var.eşime mikroenjeksiyonla alacaklardı tese ile alınıp fazlası dondurulsun dedi doktor bizde tese ye karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Canimm insallah hayirli güzel haberlerle gelirsin.
amin canim.. Bakalim bayramdan sonra gitcez doktora . neler olacak merakla bekliyorum.. Hayırlısı..
S Serpil2630 arasaydin simdi çıkmıştır heraldeee
bende merakla bekliyorum ya
Bizde bekliyoruz ama gelen giden yok müsait değil galıba Yada Sevinçten eli ayağı titriyor yazamadı bol bol dua et canım orda olmak isterdimeyupten bile merak edip girdim hadi serpil hayirli haber canim
Olsun canım Sıkma Can'ını Allah büyüktür umudunu kaybetmek yok canım moral bozmak yok olsaydı süpriz olacaktı ama kısmet moralini bozmak adet olmazsan tekrar yaptırırsın canım doktorun çok mu kızdıKızlar sonuç maalesef negatif aradım 2 den küçük dediler sonra doktorumu aradım fırça yedim çatlatma iğnesi vuralı 9 gün oldu çıkmaz tabi dedi normal gebelik testini söyledim aldığım hormon ilaçlarından olabiliyor dedi bir gün gecti reglim hastalanmasan 4 gün sonra testi tekrarla dedi ama benim içimde hiç ümit kalmadı tüp bebeğe devam yani((
Aa hormon ilaçlarından nasil oluyomus oyle yaa şaşırdım valla.. Sonradan yukselenler oluyo ama senin suan adetin 1 gun gecmis 2den yuksek olmasi lazımdı. Neyse sen uzme kendini. Zaten agustosda tup. Bebek dusunuyodun olsaydi surpriz olacakti. Boylesi hayirliymis canim benim..Kızlar sonuç maalesef negatif aradım 2 den küçük dediler sonra doktorumu aradım fırça yedim çatlatma iğnesi vuralı 9 gün oldu çıkmaz tabi dedi normal gebelik testini söyledim aldığım hormon ilaçlarından olabiliyor dedi bir gün gecti reglim hastalanmasan 4 gün sonra testi tekrarla dedi ama benim içimde hiç ümit kalmadı tüp bebeğe devam yani((
Olsun canım Sıkma Can'ını Allah büyüktür umudunu kaybetmek yok canım moral bozmak yok olsaydı süpriz olacaktı ama kısmet moralini bozmak adet olmazsan tekrar yaptırırsın canım doktorun çok mu kızdı
Aa hormon ilaçlarından nasil oluyomus oyle yaa şaşırdım valla.. Sonradan yukselenler oluyo ama senin suan adetin 1 gun gecmis 2den yuksek olmasi lazımdı. Neyse sen uzme kendini. Zaten agustosda tup. Bebek dusunuyodun olsaydi surpriz olacakti. Boylesi hayirliymis canim benim..
Hakkını helal et canim. Iki cizgi gorunce kesin gozuyle baktık umitlendirdik seni.m kusurumuza bakma nolurprensess38 aynen canım hayırlısı bakalım pes etmek yok sonuna kadar mücadele edecem eve olsaydı çok süpriz olurdu artık ağustosta tüp bebekte şans destekleriniz için çok saol kızlar iyi varsınız
Hakkını helal et canim. Iki cizgi gorunce kesin gozuyle baktık umitlendirdik seni.m kusurumuza bakma nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?