2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

asilsoy mesajlarını okudum da esin azosperm mi senin? Tese falan demissin. Doktorunuz kimdi?
anladim canim. Sizde sperm varmış ama hareketsiz oldugu icin tese yapılmış. Bizde ölü ya da canlı hic yok. Çıkmazsa tese olacak da o yuzden sormustum

Canım bu şekilde olup tese de çıkan var.eşime mikroenjeksiyonla alacaklardı tese ile alınıp fazlası dondurulsun dedi doktor bizde tese ye karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Amin canım amin sagol Allah Razı olsun canım benim :)

Canım bu şekilde olup tese de çıkan var.eşime mikroenjeksiyonla alacaklardı tese ile alınıp fazlası dondurulsun dedi doktor bizde tese ye karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
amin canim.. Bakalim bayramdan sonra gitcez doktora . neler olacak merakla bekliyorum.. Hayırlısı..

S Serpil2630 arasaydin simdi çıkmıştır heraldeee

Kızlar sonuç maalesef negatif aradım 2 den küçük dediler sonra doktorumu aradım fırça yedim çatlatma iğnesi vuralı 9 gün oldu çıkmaz tabi dedi normal gebelik testini söyledim aldığım hormon ilaçlarından olabiliyor dedi bir gün gecti reglim hastalanmasan 4 gün sonra testi tekrarla dedi ama benim içimde hiç ümit kalmadı tüp bebeğe devam yani((

Olsun canım Sıkma Can'ını Allah büyüktür umudunu kaybetmek yok canım moral bozmak yok olsaydı süpriz olacaktı ama kısmet moralini bozmak adet olmazsan tekrar yaptırırsın canım doktorun çok mu kızdı

Aa hormon ilaçlarından nasil oluyomus oyle yaa şaşırdım valla.. Sonradan yukselenler oluyo ama senin suan adetin 1 gun gecmis 2den yuksek olmasi lazımdı. Neyse sen uzme kendini. Zaten agustosda tup. Bebek dusunuyodun olsaydi surpriz olacakti. Boylesi hayirliymis canim benim..

ecrin87 çok saol canım öyle hayırlısı herşeyin evet bayağı kızdı kanda en erken 10 ila 15 gün arasında çıkıyormuş benim iğneyi yapalı 9 gün oldu ve 36 saat sonra ilişki oldu mümkün değil çıkması diyor genede içimde bir umut oldu doktorum öyle diyince birde regli olmadım hala hayırlısı allahtan kısmet artık

prensess38 aynen canım hayırlısı bakalım pes etmek yok sonuna kadar mücadele edecem eve olsaydı çok süpriz olurdu artık ağustosta tüp bebekte şans destekleriniz için çok saol kızlar iyi varsınız

Hakkını helal et canim. Iki cizgi gorunce kesin gozuyle baktık umitlendirdik seni.m kusurumuza bakma nolur

Hakkını helal et canim. Iki cizgi gorunce kesin gozuyle baktık umitlendirdik seni.m kusurumuza bakma nolur
prensess38 kızlarya sizin yazılarınıza üzüldüğüm kadar negatife üzülmedim valla neolur öyle düşünmeyin ben olsam bende kesin gözüyle bakardım kabak gibi ortadaydı kırmızı çizgi canımsınız benim benim hakkım varsa sonuna kadar helal olsun asıl siz helal edin ve neolur öyle düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…