- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.861
İstikamet bolu geldik çok şükür yollar çok kalabalık değildi Kocaeliden çıkıyoruz tabi İstanbul köprü berbattır:) bizde böyle bi bayram eşimin memleketine bi bayram benim memleketime yani antalyaya :) kayın validem hazırlamış tatlıları börekleri. :))Bizde seni öpüyoruz kuzum. Allah tekrar ramazana hayirlisiyla ulastirmayi nasip etsin canim, o zaman insallah tutma gücün olur canim.. Allah herkesin niyetini kabul buyursun..
Süpersin canim.. Aynen öyle.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..
Canimmmm..dünde inan aklimdan gectin merak ettim seni. Yazicaktimda dün bayagi kalabalik misafirlerimiz geldi bizi görmeye yazamadim.. Hadi hayirlisi az kaldi insallah canim. Hayirli sonuc alirsindatedaviye hayirlisiyla baslarsin canim..
Canim hayirli yolculuklar aman yollara dikkar bayagi kalabalik. Rabbim yollarinizi acsin. Hayirlisiyla gidip gelin. Istikamet nereye?
Seninde canim.. Rabbim hayirli nice bayramlara ulastirmaya nasip etsin.. Baklava yemeden olmaaazzz.. 1 tepsi gidiyo 3 günde
Ayyy ne güzel bende cok isterdim .. Allah kabul etsin canim. Kalabalik olur bugün bi baska yogun olur sanirim. Öpüyorum seni
Canım benim hayırlısı olsun üzme kendini tüp bebekte beraberiz yine allah büyük olacak inşallah.Kızlar sonuç maalesef negatif aradım 2 den küçük dediler sonra doktorumu aradım fırça yedim çatlatma iğnesi vuralı 9 gün oldu çıkmaz tabi dedi normal gebelik testini söyledim aldığım hormon ilaçlarından olabiliyor dedi bir gün gecti reglim hastalanmasan 4 gün sonra testi tekrarla dedi ama benim içimde hiç ümit kalmadı tüp bebeğe devam yani((
Canim ya inan ki hic duymamistim oyle sey. Uzme kendini olur mu. Hayirlisi boyleymis diyelim be yapalim. Allahim sana cifter cifter versin insallahKızlar sonuç maalesef negatif aradım 2 den küçük dediler sonra doktorumu aradım fırça yedim çatlatma iğnesi vuralı 9 gün oldu çıkmaz tabi dedi normal gebelik testini söyledim aldığım hormon ilaçlarından olabiliyor dedi bir gün gecti reglim hastalanmasan 4 gün sonra testi tekrarla dedi ama benim içimde hiç ümit kalmadı tüp bebeğe devam yani((
Canimm ben de kocaman opuyorum seni. Iyi bayramlarr umutlu musmustlu bayramm diliyorum herkeseKızlar anneme gececem bu gece ordayım giremem belki siteye hepini çok seviyorum şimdiden hayırlı bayramlar herkeze
Oh oh ye bakalim tatlilari canim afiyet bal seker olsun. Iyi tatilleerrİstikamet bolu geldik çok şükür yollar çok kalabalık değildi Kocaeliden çıkıyoruz tabi İstanbul köprü berbattır:) bizde böyle bi bayram eşimin memleketine bi bayram benim memleketime yani antalyaya :) kayın validem hazırlamış tatlıları börekleri. :))
Kızlar sonuç maalesef negatif aradım 2 den küçük dediler sonra doktorumu aradım fırça yedim çatlatma iğnesi vuralı 9 gün oldu çıkmaz tabi dedi normal gebelik testini söyledim aldığım hormon ilaçlarından olabiliyor dedi bir gün gecti reglim hastalanmasan 4 gün sonra testi tekrarla dedi ama benim içimde hiç ümit kalmadı tüp bebeğe devam yani((
İstikamet bolu geldik çok şükür yollar çok kalabalık değildi Kocaeliden çıkıyoruz tabi İstanbul köprü berbattır:) bizde böyle bi bayram eşimin memleketine bi bayram benim memleketime yani antalyaya :) kayın validem hazırlamış tatlıları börekleri. :))
istanbul gaziosmanpasa özel safak hastanesiSagol canim. Swnin doktorun nerdeydi
Aaaaaaaaamin insallah canimmmm...hayirli bayramlarKizlaaarr bayramınız mubarek olsuunnn.. Sevdiklerinizle musmutlu bi bayram gecirin emiiönümüzdeki bayramda minigimizi giydirip hazırlamaya uğraşiyor oluruz inşallah
Tamam canim sagol.istanbul gaziosmanpasa özel safak hastanesi
Amin amin insalah. Iyi bayramlarArkadaşlar heminizin bayrami mübarek olsunbidahaki bayrama insallah cocuklarimiz bizimle olsun..Allah dualarimizi kabul etsin..
Iyi mutlu bayramlarNICE HAYIRLI SAGLIKLI BAYRAMLARA CANLAR...
Rabbim tekrarini saglicakla ve bebislerimizle nasip etsin insallah...
Hepinizi kocaman öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?