2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İstikamet bolu geldik çok şükür yollar çok kalabalık değildi Kocaeliden çıkıyoruz tabi İstanbul köprü berbattır:) bizde böyle bi bayram eşimin memleketine bi bayram benim memleketime yani antalyaya :) kayın validem hazırlamış tatlıları börekleri. :))

Canım benim hayırlısı olsun üzme kendini tüp bebekte beraberiz yine allah büyük olacak inşallah.

Canim ya inan ki hic duymamistim oyle sey. Uzme kendini olur mu. Hayirlisi boyleymis diyelim be yapalim. Allahim sana cifter cifter versin insallah

Oh oh ye bakalim tatlilari canim afiyet bal seker olsun. Iyi tatilleerr

Canimsin.. Hic üzme kendini.. Adetin gelmediginsürece bi umut var yinede.. Ama olmaSada üzmek yok.. Ne dedik? Hep moralimizi yüksek tutalim.. Sen bak mucizeye sahit oldun.. Yumurta toplaminda.. O yüzden asla ümidini kesme..insallah Allah sana en hayirlisini nasip eder..

Hadi gözün aydin canim benim.. Ne güzel bi oraya bi oraya.. Iyi bayramlar canim.. fazla kacirmayin tatliyi böregi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…