- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.881
Maşallah pko mu var sende canım kaç mm miş ne zaman toplanıyormutlu bayramlar arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı 20 ye yakın yumurtam varmış :)
evet pko var AMH normal değerin 1 puan üstüde çıkmıştı ama reglilerim düzenliydi 28 de 1. kaç mm bilmiyorum ama ortalama 11 gün demişti doktorum 11.gün perşembeye denk geliyorMaşallah pko mu var sende canım kaç mm miş ne zaman toplanıyor
Hadi hayırlısı olsun canımevet pko var AMH normal değerin 1 puan üstüde çıkmıştı ama reglilerim düzenliydi 28 de 1. kaç mm bilmiyorum ama ortalama 11 gün demişti doktorum 11.gün perşembeye denk geliyor
inşallah cnm, bir sorun gözükmüyor ama inede çok umutlanmak istemiyorum hayırlısıHadi hayırlısı olsun canım
Canım benim hayırlısı olsun üzme kendini tüp bebekte beraberiz yine allah büyük olacak inşallah.
İstikamet bolu geldik çok şükür yollar çok kalabalık değildi Kocaeliden çıkıyoruz tabi İstanbul köprü berbattır:) bizde böyle bi bayram eşimin memleketine bi bayram benim memleketime yani antalyaya :) kayın validem hazırlamış tatlıları börekleri. :))
mutlu bayramlar arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı 20 ye yakın yumurtam varmış :)
Canimsin.. Amin amiiiin... Burda bayram bi baskaymis..Arkadaşlar heminizin bayrami mübarek olsunbidahaki bayrama insallah cocuklarimiz bizimle olsun..Allah dualarimizi kabul etsin..
mutlu bayramlar arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı 20 ye yakın yumurtam varmış :)
arkadaşlar hepinize iyi bayramlar..
Amin canim insallah...kiwicik çok saol canım yok hiç üzülmedim inan çok şükür tüp bebek şansımız var allahım tüğ bebekten yüzümüzü güldürür inşallah hepimiz peş peşe güzel haberler alırız
Canım bi mukabelaMasallah masallah canim... Döllensinler sagliklicakla.. Bizide haberdar et hep olur mu
Canimsin.. Iyi bayramlar
starsee iyi bayramlar canım süper bir haber inşallah hayırlısıyla hepsi büyüyüp döllenir canım
Canim masalllah. Insallah hepsi de dollenir. Allahim sorunsuz devam etmesini nasip etsin. Takipteyizmutlu bayramlar arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı 20 ye yakın yumurtam varmış :)
Saol canım sanada iyi bayramlariyi bayramlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?