- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.901
Canım inşallah hayırlı evlatla sonuçlanır allah yar ve yardımcımız olsunmutlu bayramlar arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı 20 ye yakın yumurtam varmış :)
aminnnn inşllah... hepimizie hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ve bu süreçte yardım etsin...Canım inşallah hayırlı evlatla sonuçlanır allah yar ve yardımcımız olsun
İnşallah hayırlısı olsuniyi bayramlar kader arkadaşlarım:) ben de ankara yerine sanırım antalya tüp bebek merkezinde yaptıracağım, karar aşamasındayız:)
Merhaba ecrin iyi diyelim iyi olsun.. sence aldigin ilaclardanmidir bu gecikmeler?Merhaba kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor bayram gezmeleriniz ben adetimi bekliyorum Zilli gelmedi bekliyorum ya gelmez 22,28 günde oluyordum son 4,5 aydır bu ay bekliyorum ya bugün 33 gün hala gelmedi gelecek inş :) sizler nasılsınız bakalım
Aman iyi olun canım ben sadece troid in ilaç kullanıyorum bide folik asit canım bunlardan olacağını sanmıyorum bu ay bekliyorum ya gelecek adet diye oda geciktirdi bende pko var önceden hep düzensizdi adetlarim ama 5 aydır çok iyi gidiyordu maşallah bu ay adetimi bekliyorum doktora gidip görüşeceğim diye oda gelmediMerhaba ecrin iyi diyelim iyi olsun.. sence aldigin ilaclardanmidir bu gecikmeler?
İnşaallah gelir kisa sürede bazen bendede oluyo doktor bana sitresdendir diyo.. bende yürüyüşe başladım biraz fit olmak icin..bilmiyorum yürüyüşü tedavi sirasinda ne zamana kadar yapabilirim??Aman iyi olun canım ben sadece troid in ilaç kullanıyorum bide folik asit canım bunlardan olacağını sanmıyorum bu ay bekliyorum ya gelecek adet diye oda geciktirdi bende pko var önceden hep düzensizdi adetlarim ama 5 aydır çok iyi gidiyordu maşallah bu ay adetimi bekliyorum doktora gidip görüşeceğim diye oda gelmedi
Ben bu aralar fazla takip edemedim sefam sen galiba baslamissin tedavin hayirli olur insallah..İnşallah hayırlısı olsun
Stres Yaptım galıba canım bilmiyorum 40 gün olursa giderim doktora bende başlayacağım Yürüyüşe ve diyete transfer olana kadar Hakkımızda Hayırlısı olsun belki de SOĞAN kürü Yaparım canımİnşaallah gelir kisa sürede bazen bendede oluyo doktor bana sitresdendir diyo.. bende yürüyüşe başladım biraz fit olmak icin..bilmiyorum yürüyüşü tedavi sirasinda ne zamana kadar yapabilirim??
Yok canım bu hafta ğörüşmeye gidecem nasip olursaBen bu aralar fazla takip edemedim sefam sen galiba baslamissin tedavin hayirli olur insallah..
Ay kusura bakma karistirmisim o zamanYok canım bu hafta ğörüşmeye gidecem nasip olursa
okullar açılınca başlıcam canım
Kızlar bayram tatili bitti hadi gelin artık ya nerelerdesiniz
Burdayızz nasılsınKızlar bayram tatili bitti hadi gelin artık ya nerelerdesiniz
Serpil kivicik pirenses aslanhome sayamadıkllarım nerdesinizBurdayızz nasılsın
Ben iyiyim canım sagol sen nasılsın adetimi bekliyorum kasıklarımda ağrı var ama olmadım dahaBurdayızz nasılsın
Canim stres.. Bekliyorsun ya ondan.. Benimde zillimbana aynisini yaptiMerhaba kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor bayram gezmeleriniz ben adetimi bekliyorum Zilli gelmedi bekliyorum ya gelmez 22,28 günde oluyordum son 4,5 aydır bu ay bekliyorum ya bugün 33 gün hala gelmedi gelecek inş :) sizler nasılsınız bakalım
Serpil kivicik pirenses aslanhome sayamadıkllarım nerdesiniz
Canim nabersin? Nasil gidiyor?Ay kusura bakma karistirmisim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?