2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor bayram gezmeleriniz ben adetimi bekliyorum Zilli gelmedi bekliyorum ya gelmez 22,28 günde oluyordum son 4,5 aydır bu ay bekliyorum ya bugün 33 gün hala gelmedi gelecek inş :) sizler nasılsınız bakalım

Merhaba ecrin iyi diyelim iyi olsun.. sence aldigin ilaclardanmidir bu gecikmeler?

Merhaba ecrin iyi diyelim iyi olsun.. sence aldigin ilaclardanmidir bu gecikmeler?
Aman iyi olun canım ben sadece troid in ilaç kullanıyorum bide folik asit canım bunlardan olacağını sanmıyorum bu ay bekliyorum ya gelecek adet diye oda geciktirdi bende pko var önceden hep düzensizdi adetlarim ama 5 aydır çok iyi gidiyordu maşallah bu ay adetimi bekliyorum doktora gidip görüşeceğim diye oda gelmedi

İnşaallah gelir kisa sürede bazen bendede oluyo doktor bana sitresdendir diyo.. bende yürüyüşe başladım biraz fit olmak icin..bilmiyorum yürüyüşü tedavi sirasinda ne zamana kadar yapabilirim??

İnşaallah gelir kisa sürede bazen bendede oluyo doktor bana sitresdendir diyo.. bende yürüyüşe başladım biraz fit olmak icin..bilmiyorum yürüyüşü tedavi sirasinda ne zamana kadar yapabilirim??
Stres Yaptım galıba canım bilmiyorum 40 gün olursa giderim doktora bende başlayacağım Yürüyüşe ve diyete transfer olana kadar Hakkımızda Hayırlısı olsun belki de SOĞAN kürü Yaparım canım

Canim stres.. Bekliyorsun ya ondan.. Benimde zillimbana aynisini yapti
Sonra geldi sükür

Gelir gelir insallah rahat ol..

Serpil kivicik pirenses aslanhome sayamadıkllarım nerdesiniz

Burdayim canikom geldim.. Bayram telasesi.. Bitti artik.. Maalesef.. Güzel gecti cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…