- 19 Haziran 2015
- 252
- 252
- 33
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.921
Iyidir kivicik bende yürüyüşe basladim..hazirlaniyorum tadavi icin ama belli degil kardesim ameliyat olacak ve ayni zamana denk gelirse iptal edecegim.. senin tatil nasil geçiyo? Biraz anlatsana orayi,bayrami..Canim nabersin? Nasil gidiyor?
Insallah ameliyata gerek kalmaz canim.allahim sifa ihsan eylesin ..Iyidir kivicik bende yürüyüşe basladim..hazirlaniyorum tadavi icin ama belli degil kardesim ameliyat olacak ve ayni zamana denk gelirse iptal edecegim.. senin tatil nasil geçiyo? Biraz anlatsana orayi,bayrami..annenle doya doya hasret giderdinmi? Sen transferden sonra hemen geri dönecekmisin?
Cok sükür canim.günaydın kızlar;
nabersiniz?
Cok sükür canim.
Sen nasilsin?
Bayram maratonu bittinasil gecti bayramin?
Kızlar günaydın özledim nerdeydiniz ayolCok sükür canim.
Sen nasilsin?
Bayram maratonu bittinasil gecti bayramin?
Allah tamamına erdirsin darısı bu topik ve başka isteyenlerin başına inşallahbende gayet iyiyim canım,teşkkürler.. bayramda güzel haberler aldım. ablam 4 yıllık evi onunda bebek özlemi vardı,nitekim hamile oldugunu öğrendik.. cok sevindim.. darısı isteyen herkekse inşallah :)
Ayyy ne güzel bi haber .. Gözünüz aydin Allah kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere insallah saglikla sihhatla .. Cifta bayram olmusbende gayet iyiyim canım,teşkkürler.. bayramda güzel haberler aldım. ablam 4 yıllık evi onunda bebek özlemi vardı,nitekim hamile oldugunu öğrendik.. cok sevindim.. darısı isteyen herkekse inşallah :)
Kızlar günaydın özledim nerdeydiniz ayol
Biz burdaydık memlekete gidemedik izin az yollar malumGeldik kuzummm. Sen naptin? Nasil gecti bayram?
canımmm an ıtıbarıyle ewıme gelmıs bulunmaktayımmm amaaa oldum,bittim mahfoldumm kızarmıs tawuk gıbı yandımmm oluyorum acıdan sızler napıosunuz....Serpil kivicik pirenses aslanhome sayamadıkllarım nerdesiniz
Olsun yinede türkiye canim. Bizler napalim gurbet ellerde. Saglik olsun. Bir dahaki bayramaBiz burdaydık memlekete gidemedik izin az yollar malum
güzel geçti şükür ama afyondaki bayrama benzemedi tabiki
Cokta sInsallah ameliyata gerek kalmaz canim.allahim sifa ihsan eylesin ..
Burdada bayram bi baskaydi canim ya. Bayram havasi esmesi bile bi güzel. Heryer insan dolu, her evde bi senlik havasi. Anacumla giderdik bol bol hasret. Ama doyum olur mu canim. Olmuyor iste :-( saglik olsun yeterki.
Baklava maratonundan sonra bende an itibariyle yürüyüse basladim
İstanbulda çok sıcak ama izmir kadar olmaz dikkat edin geçmiş olsun dinlen bi kendine gelcanımmm an ıtıbarıyle ewıme gelmıs bulunmaktayımmm amaaa oldum,bittim mahfoldumm kızarmıs tawuk gıbı yandımmm oluyorum acıdan sızler napıosunuz....
Heryer isindi canim ya.canımmm an ıtıbarıyle ewıme gelmıs bulunmaktayımmm amaaa oldum,bittim mahfoldumm kızarmıs tawuk gıbı yandımmm oluyorum acıdan sızler napıosunuz....
Olsun yinede türkiye canim. Bizler napalim gurbet ellerde. Saglik olsun. Bir dahaki bayrama
Insallah gidersiniz canim
inşallah kurbana nasip olursa sen nasılsın dogum konrol hapımı kullanıyorsun ilaçlar bellimi hangilerini yazdı doktorOlsun yinede türkiye canim. Bizler napalim gurbet ellerde. Saglik olsun. Bir dahaki bayrama i
Insallah gidersiniz canim
Evet canim dogum kontrol hapini kullaniyorim. Diger ilacar belli degil canim yazmadi daha. Sanirim gittigimde yazip vericek tüm ilaclari.inşallah kurbana nasip olursa sen nasılsın dogum konrol hapımı kullanıyorsun ilaçlar bellimi hangilerini yazdı doktor
Hayırlı olsun canım seninde bayramın mübarek olsunmerhaba kızlar, öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
Ben çarşamba günü doktora gidiyorum, iğneye başlicam bakalım neler olucak.
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?