- 31 Temmuz 2014
- 194
- 320
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.941
merhaba kızlar, öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
Ben çarşamba günü doktora gidiyorum, iğneye başlicam bakalım neler olucak.
hayırlı olsun canım,inşallah sorunsuz tamamlanıcak tedavin.. sonra gelsin bebişlerr :)
Aynen canım ya bende de aynı durum :) 4 gün iyi geldi amaPazartesi sendromu ile cebelleşiyorummiyi haftalar canım
Aynen canım ya bende de aynı durum :) 4 gün iyi geldi ama
CANIM SEN TEDAVİYE BAŞLAYACAKTIN NOLDU BAŞLADIN MI NE ALEMDESİN?Pazartesi sendromu ile cebelleşiyorummiyi haftalar canım
CANIM SEN TEDAVİYE BAŞLAYACAKTIN NOLDU BAŞLADIN MI NE ALEMDESİN?
hoşgeldin sen yazmayınca merak ettikSelam kizlaaarrr.. Nasılsınız gorusmeyeli? Hepinizi cok özledim.. Tek tekk öpüyorumm..
kiwicik im bayramda kayserideydik ikinci gun de benim aileme geldik bi firsat bulup da yazamadim. Arada girdim okudum topigi ama :)
evet baharcıgım sen ilaclara başladın nasıl gidiyorTopikte herkes kabuğuna çekildi bayram nedeniyle yeni yeni dökülmeye başlıyor
İğneler adetim de başlayacaktım da oda bir türlü gelmedi gecikti anlamadım bende hiç böyle yapmazdievet baharcıgım sen ilaclara başladın nasıl gidiyor
Kac tane puregonnun var canım bende 5 tane var yetmez herhalde banaİğneler adetim de başlayacaktım da oda bir türlü gelmedi gecikti anlamadım bende hiç böyle yapmazdi
Bana doktor 3 tane yazdı amaKac tane puregonnun var canım bende 5 tane var yetmez herhalde bana
Canim ilaçlar gecikme yapabiliyor bi iki gün daha bkle bakalimAdetim 2 gün gecikti estrofem ve folicasit kullanıyorum gecikmeli onunla bir alakası vay mi bilen varmı
Hımmm tamam canım hayırlısı olsun inşallahKac tane puregonnun var canım bende 5 tane var yetmez herhalde bana
Mecbur bekleyeceğim artık hayırlısı artık geciktikce stres artıyor bendeCanim ilaçlar gecikme yapabiliyor bi iki gün daha bkle bakalim
Bnde senin gibiydim cnm herşeyi kafama takiyorxum ama sağolsun doktorum güvenç bey çok rahatlatiyo bni aklıma takılan HR sorunu cvpliyor içim rahatliyo o zamanMecbur bekleyeceğim artık hayırlısı artık geciktikce stres artıyor bende
evet ya benimde hayalim o sadece inş önümüzdeki bayrama bebişler göbüşümüzde olurEvet çok iyi geldi. Aslında evdede olunca sıkılıyorum, iş bitmiyor, halsiz oluyorum. Birde önümüzdeki hayellerimiz var insan hiç bir yapası gelmiyor. Hep onu hayel edesim var. Ama hayırlısı diyorum...
benim adetimin 34 günü bugün 4-5 ay önce ki adetlerime göre 4 gün geçti ama pkodan dolayı 40-45 günde olduğumu biliyorum 40 güne kadar bekleyeceğim olmazsam doktora gideceğim bakalım hayırlısı artık ilaçlar etkilemez galıba canım ya bilemedimAdetim 2 gün gecikti estrofem ve folicasit kullanıyorum gecikmeli onunla bir alakası vay mi bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?