- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.961
evet ya benimde hayalim o sadece inş önümüzdeki bayrama bebişler göbüşümüzde olur
Bugün ilk tedaviye basladik bizde. Allah sonumuzu hayır etsin insallahh.Kızlar bayram tatili bitti hadi gelin artık ya nerelerdesiniz
Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahBugün ilk tedaviye basladik bizde. Allah sonumuzu hayır etsin insallahh.
tedavin hayırlı olsun canım inş. güzel sonuçlar alacağız hep beraberBugün ilk tedaviye basladik bizde. Allah sonumuzu hayır etsin insallahh.
Öyle yap canim. Stresden benimkide gec geldi. Zillimi beklerken 4 gözle gelmemistiKızlar karar verdim eğer cumaya kadar adet olmazsam ctesi doktoruma gideceğim çünkü adetin 40 günü olacak belki söktürücü falan verir diye düşünüyorum
Hadi hayirlisi olsun csnim.Bugün ilk tedaviye basladik bizde. Allah sonumuzu hayır etsin insallahh.
Oh iyi olmus canim benim. Döndündünüz mü simdi angaraya?Selam kizlaaarrr.. Nasılsınız gorusmeyeli? Hepinizi cok özledim.. Tek tekk öpüyorumm..
kiwicik im bayramda kayserideydik ikinci gun de benim aileme geldik bi firsat bulup da yazamadim. Arada girdim okudum topigi ama :)
Evet canim döndük evimize :) yalnız evim angarada degil kırıkkale de :))Oh iyi olmus canim benim. Döndündünüz mü simdi angaraya?
Heeee öyle mi. iyi oraya gelmeliyim yani manti yemeyeEvet canim döndük evimize :) yalnız evim angarada degil kırıkkale de :))
Senin tatil nasil geciyo ?
selam kızlar...
bugün kontrolüm vardı, her şey yolundaymış. çarşamba son kontrol cuma günü toplama dedi dr
Bi an once gelmelisin yoksa stoklar tukenirHeeee öyle mi. iyi oraya gelmeliyim yani manti yemeye
Cok sükür güzel geciyor canim.. Günler cabuk geciyor insan sevdiklerinle olunca
Ayy ne heyecanliii.. Kac yumurtan var suan canim?selam kızlar...
bugün kontrolüm vardı, her şey yolundaymış. çarşamba son kontrol cuma günü toplama dedi dr
sanırım cnm onu çarşamba söyler heraldeNe güzel canim.
Catlama ignesi vurulcan o zaman carsamba dimi?
Hadi hayirlisi
20 ye yakın yumurtam varmış cnmAyy ne heyecanliii.. Kac yumurtan var suan canim?
Masallah masallah20 ye yakın yumurtam varmış cnm
Benimkini koy kenaraBi an once gelmelisin yoksa stoklar tukenir
masallah .. Hepsi kaliteli embriyolar olusturur insallah canım..20 ye yakın yumurtam varmış cnm
düşünmem lazimmmBenimkini koy kenara
Cok şükür cnm ne güzel. .catlamasin diye ignede oldunmuselam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?