2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar 2 kilo geri aldım verdiğin kilolardan bayramda baklava sarma derken geldi kilolar bu akşam açık hava da yğrüyüş Yaptım tempolu birazda koşayım dedim sap kasığıma felaket bir Ağrı girdi yürümemde bile zorlandım hala sağ kasığımda Ağrı ve batma var inş kist falan yoktur malum pko var ya bende bide sürekli dondurma yemek istiyorum yaa

20 ye yakın yumurtam varmış cnm
Canim dikkat etmen lazim ohss olmamak icin bol süt balik yumurta gibi protein tüketmen lazim..ve bence doktoruna sor bi fazla yumurtada iyi degil.. ben yasadim benimde 20 taneydi ve malesef transferim o zaman geceklesmedi herkes ayni degil tabi sadece bilgin olsun diye söylüyorum.. allah hepimize yardim eder inşallah..

ecrin kötü düşünme hemen belkide kedini birden zorlamissin ondanda olabilir inşallah hicbir seyde yoktur..

merhaba kızlar, öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
Ben çarşamba günü doktora gidiyorum, iğneye başlicam bakalım neler olucak.
Canim hayirli olsun tedavin insallah. Sorunsu ilerlesin ve hersey dilediğn gibi olsun. Igneler acitiyo mu nasil yapılıyor anlat bizee

Ben hic suan tartiya binMek istemiyorum.cünkü biliyorum almisimdir kesin
AileMde türkiyede diyet mi olur diyo ama napiiim mecburum
Kist yoktur insallah canim kötü düsünme. Bence sen birden yüklendin ramazandan sonra o seni öyle yapmistir. Ve adetin gelmek üzeredir insallah ondan dolayi batmalarin olmustur.

Bende ohss yi burda ögrendim. Doktoruma gidince bi konusucam bende. Kolay bi durum degil yani pnca hormon yüklüyorlar degil mi...

Canim sen naptin? Iyimisin?

Doktor degistircektin? Var mi bi gelisme?
Canim iyiyim ev cok kalabalik ve inan hic vaktim olmuyo. Sizin mesajlari da heosini okuyamadim.. doktor degistirdim denizliye gitcem yine. Yarin histereskopi var bakalim hayirlisi sen nasilsin senin nasil gidiyo. Hap kullaniyorsun di mi. Ayni zamanlarda basliycaz insallah

Icine yatan bi doktoru bulmana sevindim canim. Misafir olunca öyle oluyor canim benim. Kolay gelsin. Hadi hayirlisiyla atlatip evine dönersin insallah canim. Evet hap kullaniyorum. Kismet olursa ayni zamana denk gelir insallah
Bende tatilin tadini cikarmaya calisiyorum

öyle bir uyarı yapmadı ama önleyici olarakta ne yapılır bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…