- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.981
Aynen canım ya gelmedi Zilli :)Öyle yap canim. Stresden benimkide gec geldi. Zillimi beklerken 4 gözle gelmemisti
Hadi gözün Aydın canım o zaman pazartesi transfer olur herhalde sağlıklı emriyoların olsun inş canım benimselam kızlar...
bugün kontrolüm vardı, her şey yolundaymış. çarşamba son kontrol cuma günü toplama dedi dr
Canim dikkat etmen lazim ohss olmamak icin bol süt balik yumurta gibi protein tüketmen lazim..ve bence doktoruna sor bi fazla yumurtada iyi degil.. ben yasadim benimde 20 taneydi ve malesef transferim o zaman geceklesmedi herkes ayni degil tabi sadece bilgin olsun diye söylüyorum.. allah hepimize yardim eder inşallah..20 ye yakın yumurtam varmış cnm
ecrin kötü düşünme hemen belkide kedini birden zorlamissin ondanda olabilir inşallah hicbir seyde yoktur..Kızlar 2 kilo geri aldım verdiğin kilolardan bayramda baklava sarma derken geldi kilolar bu akşam açık hava da yğrüyüş Yaptım tempolu birazda koşayım dedim sap kasığıma felaket bir Ağrı girdi yürümemde bile zorlandım hala sağ kasığımda Ağrı ve batma var inş kist falan yoktur malum pko var ya bende bide sürekli dondurma yemek istiyorum yaa
Canim hayirli olsun tedavin insallah. Sorunsu ilerlesin ve hersey dilediğn gibi olsun. Igneler acitiyo mu nasil yapılıyor anlat bizeemerhaba kızlar, öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
Ben çarşamba günü doktora gidiyorum, iğneye başlicam bakalım neler olucak.
Ben hic suan tartiya binMek istemiyorum.cünkü biliyorum almisimdir kesinKızlar 2 kilo geri aldım verdiğin kilolardan bayramda baklava sarma derken geldi kilolar bu akşam açık hava da yğrüyüş Yaptım tempolu birazda koşayım dedim sap kasığıma felaket bir Ağrı girdi yürümemde bile zorlandım hala sağ kasığımda Ağrı ve batma var inş kist falan yoktur malum pko var ya bende bide sürekli dondurma yemek istiyorum yaa
Canim dikkat etmen lazim ohss olmamak icin bol süt balik yumurta gibi protein tüketmen lazim..ve bence doktoruna sor bi fazla yumurtada iyi degil.. ben yasadim benimde 20 taneydi ve malesef transferim o zaman geceklesmedi herkes ayni degil tabi sadece bilgin olsun diye söylüyorum.. allah hepimize yardim eder inşallah..
masallah .. Hepsi kaliteli embriyolar olusturur insallah canım..
düşünmem lazimmm
Canim hayirli olsun tedavin insallah. Sorunsu ilerlesin ve hersey dilediğn gibi olsun. Igneler acitiyo mu nasil yapılıyor anlat bizee
Canim iyiyim ev cok kalabalik ve inan hic vaktim olmuyo. Sizin mesajlari da heosini okuyamadim.. doktor degistirdim denizliye gitcem yine. Yarin histereskopi var bakalim hayirlisiCanim sen naptin? Iyimisin?
Doktor degistircektin? Var mi bi gelisme?
Canim iyiyim ev cok kalabalik ve inan hic vaktim olmuyo. Sizin mesajlari da heosini okuyamadim.. doktor degistirdim denizliye gitcem yine. Yarin histereskopi var bakalim hayirlisisen nasilsin senin nasil gidiyo. Hap kullaniyorsun di mi. Ayni zamanlarda basliycaz insallah
Hala bekliyorum tesriflerini malesef
yok cnm olmadım, çarşambadaki kontrolde söyleyecek sanırım çatlama iğnesini ve toplama saatiniCok şükür cnm ne güzel. .catlamasin diye ignede oldunmu
öyle bir uyarı yapmadı ama önleyici olarakta ne yapılır bilmiyorum açıkçasıCanim dikkat etmen lazim ohss olmamak icin bol süt balik yumurta gibi protein tüketmen lazim..ve bence doktoruna sor bi fazla yumurtada iyi degil.. ben yasadim benimde 20 taneydi ve malesef transferim o zaman geceklesmedi herkes ayni degil tabi sadece bilgin olsun diye söylüyorum.. allah hepimize yardim eder inşallah..
teşekkür ederim cnm, cuma toplama büyük ihtimal çarşamba transfer aşama aşama konuşcaz bunları zamanı gelince dedi drHadi gözün Aydın canım o zaman pazartesi transfer olur herhalde sağlıklı emriyoların olsun inş canım benim
Hayr anlamadin sanirim..yumurta biraz buyuyunce kontrolsuz catmasin diyi catlama onleyi veriyorlarda onu sormusdum..yok cnm olmadım, çarşambadaki kontrolde söyleyecek sanırım çatlama iğnesini ve toplama saatini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?