2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ecrin kötü düşünme hemen belkide kedini birden zorlamissin ondanda olabilir inşallah hicbir seyde yoktur..

teşekkürler kızlar günaydın bu arada evet kötü düşünceye yer yok :) adet gelsin inş. galıba birden tartıda 2 fazla görünce çıldırdım kendimi spora verdim ah bu annelere sen yandın kiwicik

Simdi bekliyorsun ya ondan aksatma oluyor canim bendede öyle oldu..

Hayirli sabahlarrrr canimmmm. Cok sükür. senden naber? Pabuclarini eskittin mi

eskidi çoktan canım :) bende regl olmak istiyorum yaa,geçmio arkadaş bu günler.. hergün göğüslerime bakıom acıomu diye :))) eger acırsa yakın çünkü.. pko olmak çok zor

İğneye yarın başliyorum bende merak ediyorum kesinlikle haberdar ederim size. acırsa acısın sonu güzel olsunda...

Hayirlisiyla sonuclar alirsin canim.. Az agrili...

Sormaaaaa.. Anam ye ye bisey olmaz diyo vitaminli olursun diyo emmeeee pasta börekle olmuyo ama bende yürüyüse basladim
Izin mizin yok sayiyiyom

eskidi çoktan canım :) bende regl olmak istiyorum yaa,geçmio arkadaş bu günler.. hergün göğüslerime bakıom acıomu diye :))) eger acırsa yakın çünkü.. pko olmak çok zor

Öyle oluyor dimi tedavi olunca ucunda önceden diyoduk aman olmasinda hamile olayim insallah simdi 4 gözle bekliyoruz...

Yürüyüs iyi geliyor canim pko yada iyi

aynen canım aynen bende dün başladım yürüyüşe daha önce spor yaptığım için düzenli adet oluyrodum demek ki sporu bıraktım adet sapıttı bu akşam 1 saat yürüyeceğim inş. :)

Canim doktoruna sor o söyler sana.. ve eğer öyle bir sey olma ihtimali varsa doktor ne yapacagini zaten söyler sana..
sadece herşey yolunda dedi başka bir şey söylemedi,öyle bir şey olma ihtimali olsa anla söylerdi sanırım,
bilemedim kafam karıştı şimdi.. birde tedavi başladıktan sonra hiç kan testi falan istemedi,yapılması gerekiyormu

Hemşirem ile görüştüm yarın sabah 8:30-09:00 gibi hastanede olucam kızlar iğneye başlicakmışım iğnenin nasıl kullanılacağını tarif edecekmiş.
Gidince bundan sonra hangi ilaçları kullanacağımı ve nasıl kullanacağımı soracağım valla her ilaç-iğne için böyle gidersem olmazki dimi. başta hepsini anlatsın aklıma takılınca ararım.

Kimi yer yapiyor kimi yer yapmkyor kan testini..ben ilk gittigimde kan testi yapilmadi bi hormonlara bakildi sonra hic yapilmadi..ikincidede iki gune bir kontrole gittiginde hep koldan kan alip bakiliyordu
bende anlamadim biri bakiyor digeri bakmiyor isde

buzluktakilere bir şey demedi cnm henüz bilmiyorum ne zaman olacak. ama kan testi öncesi yaptırdıklarım dışında hiç yapılmadı.

canım buzluk derken buzdolabının normal gözü, iğneyi dondurmadın değil mi?
2 çeşit iğnem var günlük olduklarım onlar buzdolabında, ama buz kalıbı ile verilen 2 ayrı kutu daha vardı eczacıda dr da onları ayırdı ve üstüne basa basa bunları buzluğa koy dedi o iki ayrı kutu buzlukta diğerleri buzdolabının sebzeliğinde.

ilaclarinizin adı ne acaba

ilaclarinizin adı ne acaba
birinin adı merional ilk onu farklı dozlarda tek kullandım pazar gününden itibaren merional+ büyük dükdörtgen kutuda bir iğne daha olmaya başladım şuan her gün ikisine devam ediyorum ve onlardan hariç daha başka bir çeşit (küçük - 2 kutu,) ilaç daha var onlar buzlukta. isimlerine dikkat etmedim evde o ilaç ve yarın son kontrolüm var ve ilaçlarım bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…