- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #3.001
Canim hayirli olsun tedavin insallah. Sorunsu ilerlesin ve hersey dilediğn gibi olsun. Igneler acitiyo mu nasil yapılıyor anlat bizee
Hala bekliyorum tesriflerini malesef
güaydın hatunlarrr,, herşey yolunda dimi :))
ecrin kötü düşünme hemen belkide kedini birden zorlamissin ondanda olabilir inşallah hicbir seyde yoktur..
teşekkürler kızlar günaydın bu arada evet kötü düşünceye yer yok :) adet gelsin inş. galıba birden tartıda 2 fazla görünce çıldırdım kendimi spora verdim ah bu annelere sen yandınBen hic suan tartiya binMek istemiyorum.cünkü biliyorum almisimdir kesin
AileMde türkiyede diyet mi olur diyo ama napiiim mecburum
Kist yoktur insallah canim kötü düsünme. Bence sen birden yüklendin ramazandan sonra o seni öyle yapmistir. Ve adetin gelmek üzeredir insallah ondan dolayi batmalarin olmustur.
Simdi bekliyorsun ya ondan aksatma oluyor canim bendede öyle oldu..
Hayirli sabahlarrrr canimmmm. Cok sükür.senden naber? Pabuclarini eskittin mi
aa evet 2 tane iğne oluyorum biri çatlamasın diye, bide buzukta olanlar var en son yapılacaklar,ben onları anladım.Hayr anlamadin sanirim..yumurta biraz buyuyunce kontrolsuz catmasin diyi catlama onleyi veriyorlarda onu sormusdum..
İğneye yarın başliyorum bende merak ediyorum kesinlikle haberdar ederim size. acırsa acısın sonu güzel olsunda...
teşekkürler kızlar günaydın bu arada evet kötü düşünceye yer yok :) adet gelsin inş. galıba birden tartıda 2 fazla görünce çıldırdım kendimi spora verdim ah bu annelere sen yandınkiwicik
eskidi çoktan canım :) bende regl olmak istiyorum yaa,geçmio arkadaş bu günler.. hergün göğüslerime bakıom acıomu diye :))) eger acırsa yakın çünkü.. pko olmak çok zor
Canim doktoruna sor o söyler sana.. ve eğer öyle bir sey olma ihtimali varsa doktor ne yapacagini zaten söyler sana..öyle bir uyarı yapmadı ama önleyici olarakta ne yapılır bilmiyorum açıkçası
aynen canım aynen bende dün başladım yürüyüşe daha önce spor yaptığım için düzenli adet oluyrodum demek ki sporu bıraktım adet sapıttıHayirlisiyla sonuclar alirsin canim.. Az agrili...
Sormaaaaa.. Anam ye ye bisey olmaz diyo vitaminli olursun diyo emmeeee pasta börekle olmuyo amabende yürüyüse basladim
Izin mizin yok sayiyiyom
Öyle oluyor dimi tedavi olunca ucundaönceden diyoduk aman olmasinda hamile olayim insallah simdi 4 gözle bekliyoruz...
Yürüyüs iyi geliyor canim pko yada iyi
sadece herşey yolunda dedi başka bir şey söylemedi,öyle bir şey olma ihtimali olsa anla söylerdi sanırım,Canim doktoruna sor o söyler sana.. ve eğer öyle bir sey olma ihtimali varsa doktor ne yapacagini zaten söyler sana..
Buzlukda olanlari ne zaman yaptrcaksin ?aa evet 2 tane iğne oluyorum biri çatlamasın diye, bide buzukta olanlar var en son yapılacaklar,ben onları anladım.
Kimi yer yapiyor kimi yer yapmkyor kan testini..ben ilk gittigimde kan testi yapilmadi bi hormonlara bakildi sonra hic yapilmadi..ikincidede iki gune bir kontrole gittiginde hep koldan kan alip bakiliyordusadece herşey yolunda dedi başka bir şey söylemedi,öyle bir şey olma ihtimali olsa anla söylerdi sanırım,
bilemedim kafam karıştı şimdi.. birde tedavi başladıktan sonra hiç kan testi falan istemedi,yapılması gerekiyormu
Kimi yer yapiyor kimi yer yapmkyor kan testini..ben ilk gittigimde kan testi yapilmadi bi hormonlara bakildi sonra hic yapilmadi..ikincidede iki gune bir kontrole gittiginde hep koldan kan alip bakiliyordu
bende anlamadim biri bakiyor digeri bakmiyor isde
canım buzluk derken buzdolabının normal gözü, iğneyi dondurmadın değil mi?buzluktakilere bir şey demedi cnm henüz bilmiyorum ne zaman olacak. ama kan testi öncesi yaptırdıklarım dışında hiç yapılmadı.
2 çeşit iğnem var günlük olduklarım onlar buzdolabında, ama buz kalıbı ile verilen 2 ayrı kutu daha vardı eczacıda dr da onları ayırdı ve üstüne basa basa bunları buzluğa koy dedi o iki ayrı kutu buzlukta diğerleri buzdolabının sebzeliğinde.canım buzluk derken buzdolabının normal gözü, iğneyi dondurmadın değil mi?
ilaclarinizin adı ne acaba2 çeşit iğnem var günlük olduklarım onlar buzdolabında, ama buz kalıbı ile verilen 2 ayrı kutu daha vardı eczacıda dr da onları ayırdı ve üstüne basa basa bunları buzluğa koy dedi o iki ayrı kutu buzlukta diğerleri buzdolabının sebzeliğinde.
birinin adı merional ilk onu farklı dozlarda tek kullandım pazar gününden itibaren merional+ büyük dükdörtgen kutuda bir iğne daha olmaya başladım şuan her gün ikisine devam ediyorum ve onlardan hariç daha başka bir çeşit (küçük - 2 kutu,) ilaç daha var onlar buzlukta. isimlerine dikkat etmedim evde o ilaç ve yarın son kontrolüm var ve ilaçlarım bitiyorilaclarinizin adı ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?